- Reaksiyon puanı
 - 816

Vallahi 2 sayfa yorum yazıldı şimdi ben bi cihaz üretimine geçicem artıkHocam bu forumda lg alıcak en son kişi benimdir muhtemelen![]()
Vallahi 2 sayfa yorum yazıldı şimdi ben bi cihaz üretimine geçicem artıkHocam bu forumda lg alıcak en son kişi benimdir muhtemelen![]()
Bu yazılımla alakalı bir şey ve sony'nin de ram yazılımı gayet başarılı. Bence 3 gb olmasına bu kadar takmayın cihaz yağ gibi akar.Android sürümü yükseldikçe bu meret daha çok ram yemiycek mi peki ister istemez
Biliyorum tabiki, teşekkür ederimVallahi 2 sayfa yorum yazıldı şimdi ben bi cihaz üretimine geçicem artıkBurada tespitlerim kimse marka fanboyluğu yapmıyor istekler doğrultusunda kullanıcılara veyahut öneri isteğinde bulunan dostlarımıza en iyi cihaz deneyimlerimizden yola çıkarak önerilerde bulunuyoruz seçim yapmakta size kalmış ..
Anladım teşekkürlerBu yazılımla alakalı bir şey ve sony'nin de ram yazılımı gayet başarılı. Bence 3 gb olmasına bu kadar takmayın cihaz yağ gibi akar.
Uzun sure kullanma konusunda performans ve uzun surede stabilitesini koruma acisindan 6s'de z5'de sizi memnun eder. Su ve toza dayaniklilik icin z5 daha iyi bir tercih olur. Ama butceniz uygun ise iphone 6s 64gb modeli suya dusurmediginiz surece sony z5 modelinden daha uzun bir kullanim deneyimi sunar.bende öyle düşünüyorum aslında düşünmeden 6s alıcam belki de ama eski telefonum ıslandı diye yeni telefon olayına girdim sonynin meşhur su toz karşıtı donanımı beni ikileme sokuyor
Kesinlikle katılıyorum, benim note2 ile bile açamadığım oyun sayısı yok denecek kadar azdı belkide yoktur bile bilmiyorum ısınıyor ediyor ama açıyordu sağlıklı bir şekilde benim anlamadığım tek durum şu, Her firma örn: lg htc samsung huawei vesaire 4gb ramli cihazlar çıkarıyor demekki androidin sürümü arttıkça bu meret daha çok ram kullanıyor iyi hoşta bu sony ne diye yeni cihazlarında bile 3gb ram kullanıyor elin note3ünde bile 3gb ram var bu nasıl iştir
LG V10 kadar iğrenç ve sarjı dayanmayan bi cihaz yokLg v10 alın ozaman 4 gb ram 32 dahili hafıza ve birçok kullanıcıyı memnun edecek özelliği ile sizi üzmeyecektir
Yok öyle bir muhabbet. Her modda daha iyi çekiyor Z5. Birde manuel mod yok böyle uzun sürer falan da tamamen yalan ve yanlış. Sağda seçim modlarından birini seçmek uzun ve zorlu geliyor ise kullanıcıya akıllı telefon kullanmasın.
Şimdi 6s te kullanılan kamera lensle sony z5 te kullanılan lens aynımı ! nasıl böyle sallayabiliyorsunuz bilip bilmeden yazılım örn 5 mp lik bir kamerayı 16 mplik bi kamera gibi çekemez biraz mantıklı sallayaın sallayacaksanız bize danışan arkadaşlarıda yanlış bilgilendirmeyelim..
Hocam şöyle bi durum var kardeşimin t2 ultrası var 1gb ram var sana yemin ederim benim telefonumdan gram farkı yok o ramle çoğu oyunuda kaldırıyor(2 yıllık bş telefon) ama 1gb lık samsung telefon 1 yıl sonra ister istemez kasar.Mesela 3gb ramdan sistem 1 harcıyorsa 4 gb dan 1.7 falan harcıyor totalde yaklaşık aynı oranda boş ramin kalıyor.fakat htc 10 falan alcam dersen htc arayüzü ve 4gb ram uçurur.Kesinlikle katılıyorum, benim note2 ile bile açamadığım oyun sayısı yok denecek kadar azdı belkide yoktur bile bilmiyorum ısınıyor ediyor ama açıyordu sağlıklı bir şekilde benim anlamadığım tek durum şu, Her firma örn: lg htc samsung huawei vesaire 4gb ramli cihazlar çıkarıyor demekki androidin sürümü arttıkça bu meret daha çok ram kullanıyor iyi hoşta bu sony ne diye yeni cihazlarında bile 3gb ram kullanıyor elin note3ünde bile 3gb ram var bu nasıl iştir
Hayırlı olsun kardeşim6s 64 de karar kıldım hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için
ilk önce android mi ios mu ona karar ver sonra modele karar verirsin...Arkadaşlar iyi forumlar. Kameraya çok önem veren biriyim oyun felan kaçkez oynadığım sayılıdır eski telefonum note 2 idi suya düştü öldü anakartı yandığı için, 4 yıl sıkıntısız kullandım ama touchwiz arayüzü adamı kanser ediyor samsung almayı düşünen varsa almasın derim güncelleme çok erken kesiliyor donmalar kasmalar sararan ekran vesaire herneyse.
Aklımda z5premium, xperia x performance de olabilir bir de iphone 6s var uzun süreli kullanım,sağlamlık ve iyi bir kamera istiyorum telefonda yaptığım şey fazlasıyla fotoğraf çekmek,müzik dinlemek ve sosyal medya oyunla felan pek işim olmaz ne önerirsiniz,neden şimdiden teşekkürler