Sony Kullananlar Kulübü

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Halisünasyon görüyosunuz siz :D

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ps3,psp ve televizyon kullanıcısı olarak bende burdayım

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=376]pesimist[/MENTION]; ion' da mobil olarak girmemisim pardon :)
ama boyle bir kanit sunabilirim :):)

fduxl.jpg

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Hayırlı olsun eline de pek yakışmış :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
tesekkur ederim... biraz buyuk oldu ama ne yapalim :) daha iyileri sizlerin olsun...

Kaça aldın Angel :D

Turkcell'den kontratli aldim..

1.480 TL'den daha pahaliya malesef..
aylardir bu telefonu bekledigim icin gozumu kararttim anlayacaginiz :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Angel telefonları degiştirelim ben sana Xperia S yollayayım :D Bütün borçlarını üstleniyorum :D

scofield0282

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia t veya tx almayı düşünüyorum ama şuan için ülkemizde satışına başlanmadı sanırım umarım fazla uzun sürmez :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Sola daha iyi duruyor ya :D

Hayırlı olsun güle güle eskit bu arada :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ha bu arada unutmuşum hayırlı olsun Güle güle kullanın :)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] hayırlı olsun, güzel günlerde kullanırsın inşallah. :)

bende bu kulüpteyim arc s kullanıcısı olarak :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ff86d.png

ekle burdayız neo v ciyiz

hidoriumen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia s var bende de fakat telefonla konuştuktan sonra aramayı sonlandırmak için önce ekranı uyandırıp sonra "No"tuşuna basmak gerekiyor bunun bir ayarı var mıdır?
Şimdiden teşekkürler...

dremdarc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir xperia sola kullanıcısı olarak benide ekleyebilrisnz :)

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Xperia ion, Android 4.1.x ile tam uyumlu mu?

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
önceki telefonum olan w890i ve şimdiki Sony xperia Neo V - Sony Playstation 3 ile bende burdayım.yakın da vaio ve tv de eklenicek.Çevredekilere de elimden geldiğince sony aldırtıyorum.
şuana kadar 4 arkadaşıma telefon aldırdım. 1 arkadaşımada ps3 aldırdım.

Sony
make.believe

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
sony vaio alıyorum bende kısmetse bu hafta içi :)
sony xperia arc s kullanıyorum :P

hakan_25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sırf telefon değilse. Sony HDR-CX190 Hd kameram ile buradayım . Sony başkadır bea.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Benide listeye ekleyin bi zahmet

Sony xperia İon

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Üç günü geçtim 1 tam gün yetsin on numara benim için :)

[video=youtube;Xa86s-tGHO4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xa86s-tGHO4[/video]

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Üç günü geçtim 1 tam gün yetsin on numara benim için :)

[video=youtube;Xa86s-tGHO4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xa86s-tGHO4[/video]
Yok böyle bişey ya tasarım harikası aşık oldum :(

aykutoglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
23:44 itibari ile bende kulübün üyesi oldum :biggrin:
:wub: Sony Xperia Ion :wub:

xperia Z gerçekten mükemmel hatta mükemmel kelimesi bile tarifinde basit kalır ama 5" bana biraz abartı geldi fiyat olarakda 2 bin tl civarı insanı düşündürüyor.. gerçi önümüzdeki sene bu zamanlar alınabilir :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ion a merak saldım bende :D arc s i satsak mı napsak

Hocam bir sony milliyetcisi olarak ion 40nm ile üretilmiş bir telefon + onun fiyatında ondan kat kat iyi telefonlar var illa Sony diyorsan Xperia v bekleyebilirsin.

aykutoglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam bir sony milliyetcisi olarak ion 40nm ile üretilmiş bir telefon + onun fiyatında ondan kat kat iyi telefonlar var illa Sony diyorsan Xperia v bekleyebilirsin.

bekle bekle nereye kadar :D bekledikce bu meretin ha bire yenisi çıkıyor.. ben sağlam bir bekleyiciyim diyorsan en kralı Xperia Z emme fiyat tuzlu olacak çıkışından bi 6 ay sonra alıp sonradan tüh vah dememek en iyisi :)
ben bi ara ION'un LTE modeline sarmıştım sonra forumda bi arkadaş yazmışdı 4G var ama neye yarar, telefonda var bizim operatörlerde yok.. hem üstüne üstük bizim operatörler hala utanmaz arlanmaz bi tavırla insanları soyup soğana çevirdikleri yetmiyormuş gibi ne hikmetse Emine'nin 3G sinin Emilie'nin 4G sinden daha hızlı olduğunu söylüyorlar :) arkadaş adam gibi yürek varsa bizdeki alt yapı bu ve stoklarımızda daha HSPA telefonlar çakılı bunları bi satak sonra 4G daha iyi deyip LTE telefonları ve 4G alt yapısını sunacaz demiyorlar ne de olsa ayıptır söylemesi maymun iştahlı bi halkız bulmuşlar kazı yoluyorlar..! neyse konu dağılmasın :)
ben çok inceledim sık dokudum ve bu telefonun beni uzun süre götüreceğine karar verdim gold da indirimli 1.199 tl ve bence bu fiyata daha kullanışlı daha kaliteli bi telefon bulmak almak zor gibime geliyor..

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bekle bekle nereye kadar :D bekledikce bu meretin ha bire yenisi çıkıyor.. ben sağlam bir bekleyiciyim diyorsan en kralı Xperia Z emme fiyat tuzlu olacak çıkışından bi 6 ay sonra alıp sonradan tüh vah dememek en iyisi :)
ben bi ara ION'un LTE modeline sarmıştım sonra forumda bi arkadaş yazmışdı 4G var ama neye yarar, telefonda var bizim operatörlerde yok.. hem üstüne üstük bizim operatörler hala utanmaz arlanmaz bi tavırla insanları soyup soğana çevirdikleri yetmiyormuş gibi ne hikmetse Emine'nin 3G sinin Emilie'nin 4G sinden daha hızlı olduğunu söylüyorlar :) arkadaş adam gibi yürek varsa bizdeki alt yapı bu ve stoklarımızda daha HSPA telefonlar çakılı bunları bi satak sonra 4G daha iyi deyip LTE telefonları ve 4G alt yapısını sunacaz demiyorlar ne de olsa ayıptır söylemesi maymun iştahlı bi halkız bulmuşlar kazı yoluyorlar..! neyse konu dağılmasın :)
ben çok inceledim sık dokudum ve bu telefonun beni uzun süre götüreceğine karar verdim gold da indirimli 1.199 tl ve bence bu fiyata daha kullanışlı daha kaliteli bi telefon bulmak almak zor gibime geliyor..

Banada Xperia S çok iyi geliyor herkese kendi telefonu çok kullanışlı ve en iyisi bunun sonu yok S3 çıkalı 7 ay oldu hemen hemen 1.yilinda büyük ihtimalle eski olucak teknoloji durmuyor :)