Sry
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Telefonumu 4.0.3 sürümüne güncelledim yalnız hafıza kartıma attığım resimleri galeride hiç bir yerde göstermiyor ne yapabilirim yardımcı olur musunuz lütfen:huh:
Telefonumu 4.0.3 sürümüne güncelledim yalnız hafıza kartıma attığım resimleri galeride hiç bir yerde göstermiyor ne yapabilirim yardımcı olur musunuz lütfen:huh:
Teşekkür ederim onu kurmam yeterli olucak mıdır sonra tanır mı telefon
Düzeltmen için, ayarlar\uygulamar\uygulamarı yönet aç\ hepsini seç\ burdan GALERİ aç, önbellek ve verisi sil dersen düzelecektir.
Kamerayı aç, kamera moduna al, menü düğmesine dokun, orda solda ayar simgesi çıkması gerek, rakamlarla aşağı in, kaydetme yeri tel hafıza felan bişey yazması gerek onu hafıza kartı olarak değiştir.
Dur arkadaşta ray var alıp geliyorum hemen![]()
:d :dbirebir aynı mı ? :d
Sadece verileri temizle var onu yapıyorum ama yine bir değişme olmuyor akşam olsun eve gideyim dosya yöneticisi yüklicem bildiğin başka bir yol varsa yardımını bekliyorum teşekkür ederimDüzeltmen için, ayarlar\uygulamar\uygulamarı yönet aç\ hepsini seç\ burdan GALERİ aç, önbellek ve verisi sil dersen düzelecektir.
benim var çok şükür o da istediği fiyata satar inşallahDurdurma varsa onu yap, sonra tekrar aç belki düzelir, bu arada arkadaşlar, 2 aylık sıfır experia ray arkadaş satıyor 700 tlben kefilim telefonda çızık yok
param olsa ben kaçırmazdım ama elden bişey gelmiyor,
![]()