Armour Create'de CPU sıcaklık hep 70 gösteriyor ve GPU sıcaklık göstermiyor

ana_malcok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar hiçbir oyunda olmama rağmen armour create'de cpu sıcaklığı hep 70 olarak gösteriyor güncellemiyor sanırım yani buglu galiba. Bir de GPU sıcaklık değeri göstermiyor
Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

CanKaramanli

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Arkadaşlar hiçbir oyunda olmama rağmen armour create'de cpu sıcaklığı hep 70 olarak gösteriyor güncellemiyor sanırım yani buglu galiba. Bir de GPU sıcaklık değeri göstermiyor
Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Armoury Create yerine MSI afterburner ve aida64 kullanırsan daha iyi olabilir hem oyun içinde görürsün dereceleri. Ancak armoury Create kullanmadığım için bilmiyorum neden derecelerin görünmediğini.

ana_malcok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Armoury Create yerine MSI afterburner ve aida64 kullanırsan daha iyi olabilir hem oyun içinde görürsün dereceleri. Ancak armoury Create kullanmadığım için bilmiyorum neden derecelerin görünmediğini.
laptopum yeni olduğu şuanlık msiafterburner ve ya aida64 güvenemiyorum

cenkkkk

Doçent
Reaksiyon puanı
373
Güven ile alakalı olarak ne gibi bir endişeniz var? MSI Afterburner MSI'ın oluşturduğu bir yazılım. AİDA64 yıllardır kalitesini kanıtlamış bir program. İkiside sorun yaratmayacak yazılımlar.

ana_malcok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Güven ile alakalı olarak ne gibi bir endişeniz var? MSI Afterburner MSI'ın oluşturduğu bir yazılım. AİDA64 yıllardır kalitesini kanıtlamış bir program. İkiside sorun yaratmayacak yazılımlar.
Virüs felan bulaştırabilir diye bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

asus laptop aldığım için Armour Crate kurulu olduğu için ona güveniyorum şuanlık. yani daha yeni aldım laptopu. ilk günlerden bozulması gibi bir şey istemiyorum

cenkkkk

Doçent
Reaksiyon puanı
373
Hocam bunlar sadece yazılım. Senin donanımlarına vs. erişip ayar yapmıyor öyle.

zeusmeizu

Asistan
Reaksiyon puanı
163
Sen driverda yükleme kardeşim ne gerek var virüs bulaşır

dnnkys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarın açma kapatma tuşuna bastığında hekırlar çok fena şeyler yapabiliyomuştu.. bence basma ona
:)