Sony Ericsson Ray

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonumu 4.0.3 sürümüne güncelledim yalnız hafıza kartıma attığım resimleri galeride hiç bir yerde göstermiyor ne yapabilirim yardımcı olur musunuz lütfen:huh:

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Telefonumu 4.0.3 sürümüne güncelledim yalnız hafıza kartıma attığım resimleri galeride hiç bir yerde göstermiyor ne yapabilirim yardımcı olur musunuz lütfen:huh:

Google playden es file exploreri indirip kurmayı deneyin birde dosya yöneticisi olmadan hafıza kartına erişilemiyor diye biliyorum ben en azından neo v'de öyle :)

Sry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim onu kurmam yeterli olucak mıdır sonra tanır mı telefon

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ederim onu kurmam yeterli olucak mıdır sonra tanır mı telefon

Tanır hocam tanır :) Direk zaten hafıza kartına erişiyor bendede neo v de aynı sorun vardı kurdum programı hafıza kartındaki bilgilere eriştim :)

Sry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim çok sağol indirip kurucam :) :)

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Düzeltmen için, ayarlar\uygulamar\uygulamarı yönet aç\ hepsini seç\ burdan GALERİ aç, önbellek ve verisi sil dersen düzelecektir.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Düzeltmen için, ayarlar\uygulamar\uygulamarı yönet aç\ hepsini seç\ burdan GALERİ aç, önbellek ve verisi sil dersen düzelecektir.

Her gün yeni bir şeyler öğrenmek çok güzel eyvallah hocam :)

Hocam bir şey sorucam birde neo v kullanıcısıyımda kameradan çektiğim videoları hafıza kartına kaydetmesini istiyorum bunu nasıl yapıcam ?

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Kamerayı aç, kamera moduna al, menü düğmesine dokun, orda solda ayar simgesi çıkması gerek, rakamlarla aşağı in, kaydetme yeri tel hafıza felan bişey yazması gerek onu hafıza kartı olarak değiştir.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kamerayı aç, kamera moduna al, menü düğmesine dokun, orda solda ayar simgesi çıkması gerek, rakamlarla aşağı in, kaydetme yeri tel hafıza felan bişey yazması gerek onu hafıza kartı olarak değiştir.

Ayarlar bölümü yok işte hocam bir türlü bulamadım başka bir yolu yokmu acaba .s

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Dur arkadaşta ray var alıp geliyorum hemen :D

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
experia ray hepsi aynıdır başka sürümmü var, android4 sendeki herhalde, kardeş tel hd video çektiği için otomatik zaten sd karta kaydediyor, ayarı yok karıştırdım, resimleri ve videoları sd karta kaydediyor merak etme, tabi sd kart dolu ise o zaman tel hafızasına kaydeder sanırsam. ona dikkat et, kart dolumu diye bak istersen.

Sry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece verileri temizle var onu yapıyorum ama yine bir değişme olmuyor akşam olsun eve gideyim dosya yöneticisi yüklicem bildiğin başka bir yol varsa yardımını bekliyorum teşekkür ederim :)

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Durdurma varsa onu yap, sonra tekrar aç belki düzelir, bu arada arkadaşlar, 2 aylık sıfır experia ray arkadaş satıyor 700 tl :D ben kefilim telefonda çızık yok :D param olsa ben kaçırmazdım ama elden bişey gelmiyor, :D

Sry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Durdurma varsa onu yap, sonra tekrar aç belki düzelir, bu arada arkadaşlar, 2 aylık sıfır experia ray arkadaş satıyor 700 tl :D ben kefilim telefonda çızık yok :D param olsa ben kaçırmazdım ama elden bişey gelmiyor, :D
benim var çok şükür o da istediği fiyata satar inşallah :D :D