Sony erıcsondan ayırlıyor mu?

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar daha telefonu şarj edemedım ya.dün gece şarj oluyor dıyer bıraktım.sabah baktım şarj olmamış:(
şuan taktım teelfon açık.4 saat olmasına rağmen üst köşesınde yüzde 1 yazıyor :(
ses açıp kapamanın altındakı düğme ne işe yarıyor anlamadım
bu gidişle telefonu kullanmasını heralde 1 senede öğrenecem :(

Şarjla ilgili bir sıkıntı var sanırım. Umarım taktığın prizle ilgilidir. 4 saatte %1 olması normal değil. Pil boşsa taktığın anda yandaki ışık sürekli kırmızı yanar.
Dediğin tuş kamera tuşu. 2 kademelidir. Biraz sıkı basman gerekir. Normalde sıkı basarsan kamera açılır. Kamera açıkken de yarım basarsan odaklar, tam basarsan foto çeker.

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alalı 3 ay oldu çok memnunum telefonumdan iyi ki almışım diyorum. Almayı düşünenler var ise kesinlikle tavsiye ediyorum:)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Şarjla ilgili bir sıkıntı var sanırım. Umarım taktığın prizle ilgilidir. 4 saatte %1 olması normal değil. Pil boşsa taktığın anda yandaki ışık sürekli kırmızı yanar.
Dediğin tuş kamera tuşu. 2 kademelidir. Biraz sıkı basman gerekir. Normalde sıkı basarsan kamera açılır. Kamera açıkken de yarım basarsan odaklar, tam basarsan foto çeker.

malesef taktığım prızde değil.sanırım şarj cıhazında problem var.çünkü usb den pc ye bağladığımda şuan şarj olmaya başladı.yanda yanan ışık kırmızı ıdı turuncu oldu.şimdı bunu teknosaya götursem teelfonla beraber mı servısıne gönderecek yoksa sadece şarj cıhazını mı?yada yenı bır şarj cıhazı verır mı?

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
malesef taktığım prızde değil.sanırım şarj cıhazında problem var.çünkü usb den pc ye bağladığımda şuan şarj olmaya başladı.yanda yanan ışık kırmızı ıdı turuncu oldu.şimdı bunu teknosaya götursem teelfonla beraber mı servısıne gönderecek yoksa sadece şarj cıhazını mı?yada yenı bır şarj cıhazı verır mı?

Tamirat/değişim işini teknosa yapmaz, servise gönderir. İster Teknosa'yla isterseniz yetkili servis http://asyatelekom.com.tr/ ile görüşün.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Tamirat/değişim işini teknosa yapmaz, servise gönderir. İster Teknosa'yla isterseniz yetkili servis http://asyatelekom.com.tr/ ile görüşün.
acaba şarj cıhazını ben mı kullanmasını bılmıyorum dıye düşünuyorum.ek yerı olduğu ıçın temazsızlık olabılır.çünkü başta şarj olmaya başlıyor daha sonra şarj ışlemı devam etmıyor.en ıyısı önce burda bır teelfoncuya göstermek.servısıne gönderırırken teelfonuda ısterlerse tahmınım 1 ay da gerı gelmes.

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
beyza hanım epey talihsizlikle karsılaşmıssınız anlasılan :)
sanırım cihazınızı sarj ederken usb girşini vs tam takmıyorsunuz
gerci bende yarın alıcam hafta sonu vatan computerde %25 indirim war 720 740 arası birseye gelcek ^^