Sony erıcsondan ayırlıyor mu?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
O önerdiğim sitelerden almıyorsan, bahsettiğin sitelerden hiç alma. İthal mal olduğu için pasoport kaydı vs diyorlar. Hiç uğraşma, güvendiğin bi yerden almalısın.
bak hızlıal sıtesıne parayı yatırırım sorun çıkarırlarsa parayı senden alırım :)
kredı kartıyla ödeme yaparsam bılgılerım karşı tarafa ulaşır mı?
bırde dıyelım sorun çıktı hakkmı nasıl arıyabılırım

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
bak hızlıal sıtesıne parayı yatırırım sorun çıkarırlarsa parayı senden alırım :)
kredı kartıyla ödeme yaparsam bılgılerım karşı tarafa ulaşır mı?
bırde dıyelım sorun çıktı hakkmı nasıl arıyabılırım

Ben hizlial.com dan aldım Neo V'yi ve kredi kartıyla aldım. Kartın üzerindeki bilgilerini yazıyorsun siteye doğal olarak, ve yine doğal olarakda isterlerse görebilirler ancak öyle bi durum söz konusu değil. Yıllardır hizmet veriyorlar. Beyzabetül Trabzonun hangi ilçesindensin? sana neo v yi bulabileceğin bi Turkcell bayi adı vereyim? o telefonu alacaksın kaçarın yok anlaşıldı :D

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Ben hizlial.com dan aldım Neo V'yi ve kredi kartıyla aldım. Kartın üzerindeki bilgilerini yazıyorsun siteye doğal olarak, ve yine doğal olarakda isterlerse görebilirler ancak öyle bi durum söz konusu değil. Yıllardır hizmet veriyorlar. Beyzabetül Trabzonun hangi ilçesindensin? sana neo v yi bulabileceğin bi Turkcell bayi adı vereyim? o telefonu alacaksın kaçarın yok anlaşıldı :D

trabzon merkezdeyım:)yoksa sende hızlıal sıtesının ortaklarındanmısın yada sahıbı:biggrin:
almasına alacamda 800 tl çok para.önereceğın bayıye söyle en son 700 tl yapsın:)ama bayılerın çoğunda yok.sadece 2 yerde kalmış:)
bırde ekran genışlığı çok küçük.buda düşündürüyor benı.mesela ace nın kı gıbı olsa ıyı olurdu

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Birincisi ekran genişliği oldukça iyi, Iphone 4S'den büyük.
İkincisi hızlıal.com'la hiç bi alakam yok, sadece ben ordan aldım, sen güvenmiyorsun o yüzden diyorum güvenilir olmasa ben almazdım diye. en yaygın site ise hepsiburada.com, oraya bak, vatana bak.
Üçüncüsü deidğin gibi Trabzon Merkezde telefon şuan gözükmüyor.
Dördüncüsü bugün Teknosada fiyatı 829 TL civarındaydı. Yani biraz pahalı, ben bile 2 ay önce 720'ye almıştım.
Beşincisi kimseye güvenmiyorsun, en iyisi sen telefonu fabrikasında elden al :D şaka bi yana git bi mağazaya aynı özelliklerde başka bir telefon al o zaman.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Birincisi ekran genişliği oldukça iyi, Iphone 4S'den büyük.
İkincisi hızlıal.com'la hiç bi alakam yok, sadece ben ordan aldım, sen güvenmiyorsun o yüzden diyorum güvenilir olmasa ben almazdım diye. en yaygın site ise hepsiburada.com, oraya bak, vatana bak.
Üçüncüsü deidğin gibi Trabzon Merkezde telefon şuan gözükmüyor.
Dördüncüsü bugün Teknosada fiyatı 829 TL civarındaydı. Yani biraz pahalı, ben bile 2 ay önce 720'ye almıştım.
Beşincisi kimseye güvenmiyorsun, en iyisi sen telefonu fabrikasında elden al :D şaka bi yana git bi mağazaya aynı özelliklerde başka bir telefon al o zaman.
benım şüphelendığım durum ne bılıyormusun:hızlıalın müşterı hzıemtlerının olmaması.sadece ketegorı secıp derdını işratelıyorsun
3 gün önce sıparış vermıştım.ödemeyı havale ıle yapcaktım.ispraış takıbı bölumde böyle yazıyor:
Siparişiniz ödeme onayı sürecindedir, En geç 24 saat içerisinde ödeme onayı süreci tamamlanacaktır.
BU NE DEMEK OLUYOR.PARAYI ÖNCE HAVALE ETMEMI MI BEKLIYORLAR?
IPRAL ETMEYE ÇALIŞTIM.5 GÜN GECMESI GEREK YAZIYOR.ACABA ÖDEMEYTI HAVALEDEN KREDI KARTINA ÇEVIREBILIRMIYIM?YOKSA YENI BAŞTAN MI SIPRAIŞ VERSEM?MT NUMARASINI BILMIYORUM KI ARATIP SORAYTIM.SADECE TREND MAĞAZISININ TEELFONU YAZIYOR

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Buyur müşteri hizmetleri numaraları:

Tel :
(216) 645 00 00
Fax :
(216) 645 00 50
E-Mail :
musterihizmetleri[MENTION=236728]hiz[/MENTION]lial.com

Önce ödemeyi yapmalısın ki ödemeni onaylasınlar. Havale biraz daha geç onaylanır, nedeni bankanın onay vermesi uzun sürer. Kredi kartıyla ödeme imkanın varsa öyle yapmanı öneririm.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Buyur müşteri hizmetleri numaraları:

Tel :
(216) 645 00 00
Fax :
(216) 645 00 50
E-Mail :Önce ödemeyi yapmalısın ki ödemeni onaylasınlar. Havale biraz daha geç onaylanır, nedeni bankanın onay vermesi uzun sürer. Kredi kartıyla ödeme imkanın varsa öyle yapmanı öneririm.
Pekı şımdı bunu kredı kartı ödemesıne nasıl çevırebılırım.bu akşam ödemeyı yapmayı düşünuyorum

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Çevirme, iptal olsun yeniden sipariş ver, daha garanti olur.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Çevirme, iptal olsun yeniden sipariş ver, daha garanti olur.

ama şuan baktım yenıden sıteye beyas tedarık edılemıyor dıyor:(
oysa ben 6 mart da sıparış vermıştım.ozman yazmıyordu
işte fatura bılgılerım

http://

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Ne diyim, müşteri hizmetleri arayıp sor, havale yap o zaman. Ara sor ama, şimdi sipariş iptal olur felan.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Ne diyim, müşteri hizmetleri arayıp sor, havale yap o zaman. Ara sor ama, şimdi sipariş iptal olur felan.
bence ıyı kı ödeme yapmamışım.baksana tedarık edılemıyor dıyor.tahmınım benı oyalayıp duracaklardı

--- Mesaj Güncellendi ---

pekı bu teelfonu bulamazsam yerıne hangı marka modelı önerırısınız<

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
abi yok öyle birşey geride kaldı arıtk , adamlar hfatalarca ürünlerini alamıyorlar, ben bir pc aldım kargodan almadan geri iade ettim 3 haftada 3kez tekrar bana gönderdiler iade formu vs. gönderememe rağmen sonra 2 hafta bekledi iadem kabul edilmemiş, kasada çatlaklar varmış ki kargodan açmadım bile ürünü. Hikaye aman uzak durun, forumda 4-5 ayrı başlık var bununla ilgili.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Tamamen kader diyelim. ben 10,20 kez alışveriş yaptım hiçbirinde sorun yaşamadım. Aldığım ürünlerde irili ufaklı. Şikayet çok ama benim başıma hiç gelmedi şükür.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ya günahlarını almayalım , gelişte sorun yok 3 Gün içinde geldi , Ama geri iade etmekmiş ,müşteri hizmetlerine ulaşmakmş tam bir facia.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar en sonunda sony erıcson neo v telefonu aldım.teknosada ındırım vardı.ama dağıttıkları katalogda bu telefon ındırımınden bahsedılmıyordu.dünakşam telefonu teknosa dan 769 tl ye aldım.alırken yanında da teelfonu sıgortalatma teklıfınde bulundular.1 yıllık 19 tl ıdı.gerek yok dedım.alsamıydım bılmıyorum
aklıma gelmışken söleyım bu teknosada alınan teelfonlar hep klonlanıyormuş.bunu 5 sene önce benım yakın akrabam yaşamıştı.teelfonu ve hattı kullanılmaz hale gıeldı.parasıda boşa gıtmıştı.telefonun ücretını öderken benden öncekı müşterı teelfonun klonlu olup olmadığını kontrol ettırdı.bende aynısını yaptım herhangı sorun yok dedıler.acaba ımeı numarasından mı kontrol ettıler anlamadım
telefon hakkında görüşlerım
1-dış görünümü güzel ancak alışmadığım ıçın elıme buyük gelıyor.tutmakta zorlanıyorum.hatta evın ıçersınde kulanırken neredeyse yere düşürüyordum.
2-menulerı bana çok karışık geldı.öğrenmekte zorlanıyorum.bazen sinirlerımı bozuyor
3-telefonda androıd yenı sürüm güncellemesı geldı.acba ındırsem mı düşünuyorum
4-sım kartı takmak ıçın arka kapağı açıp kapatmakta zorlanıyorum.bırkaç hattım olduğu ıçın süreklı sım kart değiştııryorum.bu benım ıçın kötü
5-ıçersınden jelatın çıktı.bunu ön camına yapıştırdım.fakat küçük küçük su kabarıcıkjları gıbı gözukuyor.bunu nasıl düzeltebılırım
6- şarjı bıttıktan sonra 8 sat şarjda bırakmam gerekıyormuış.teelfonun şarj oldunu nasıl anlıyabılırım.yan tarafında bır tane kırmızı ışık var.bazen sürekjlı yanıyor bazen kesık kesık bu ne anlama gelıyor

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar en sonunda sony erıcson neo v telefonu aldım.teknosada ındırım vardı.ama dağıttıkları katalogda bu telefon ındırımınden bahsedılmıyordu.dünakşam telefonu teknosa dan 769 tl ye aldım.alırken yanında da teelfonu sıgortalatma teklıfınde bulundular.1 yıllık 19 tl ıdı.gerek yok dedım.alsamıydım bılmıyorum
aklıma gelmışken söleyım bu teknosada alınan teelfonlar hep klonlanıyormuş.bunu 5 sene önce benım yakın akrabam yaşamıştı.teelfonu ve hattı kullanılmaz hale gıeldı.parasıda boşa gıtmıştı.telefonun ücretını öderken benden öncekı müşterı teelfonun klonlu olup olmadığını kontrol ettırdı.bende aynısını yaptım herhangı sorun yok dedıler.acaba ımeı numarasından mı kontrol ettıler anlamadım
1-dış görünümü güzel ancak alışmadığım ıçın elıme buyük gelıyor.tutmakta zorlanıyorum.hatta evın ıçersınde kulanırken neredeyse yere düşürüyordum.
2-menulerı bana çok karışık geldı.öğrenmekte zorlanıyorum.bazen sinirlerımı bozuyor
4-sım kartı takmak ıçın arka kapağı açıp kapatmakta zorlanıyorum.bırkaç hattım olduğu ıçın süreklı sım kart değiştııryorum.bu benım ıçın kötü
5-ıçersınden jelatın çıktı.bunu ön camına yapıştırdım.fakat küçük küçük su kabarıcıkjları gıbı gözukuyor.bunu nasıl düzeltebılırım
6- şarjı bıttıktan sonra 8 sat şarjda bırakmam gerekıyormuış.teelfonun şarj oldunu nasıl anlıyabılırım.yan tarafında bır tane kırmızı ışık var.bazen sürekjlı yanıyor bazen kesık kesık bu ne anlama gelıyor

Klon cihaz tamamen şans işi. Faturanız varsa açtırabiliyorsunuz fakat tek hatla çalışıyor.
1- 3,7" dokunmatik kullanmak için makul bir büyüklük. Ne küçük, ne büyük.
2- Yapamadığınız şeyler olursa sormaktan çekinmeyin.
3- Muhtemelen 2.3.3 (ayarlar/telefon hk) ile gelmiştir. 2.3.4 güncellemesini yapmanızı tavsiye ederim. 1 ay içinde 4.0 güncellemesi gelecek.
4- Kapağı açmak biraz zor.
5- Çıkartıp yavaşça mesela kredi kartıyla ittirerek yapıştırmayı deneyin. Tabi tekrar yapışırsa :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

Menülere alışırsın bir kaç günde.
Henüz pek fazla bir şey kurmamışken telefona güncellemeyi yap.
Arka kapağı açıp kapatırken dikkatli ol.Genelde kapak tırnakları pek hassa ve kırılgandır.
Jelatini kredi kartı veya benzeri birşeyle yavaş yavaş havasını ala ala ekrana yapıştır. Videodaki gibi
8 saat şarj etme olayıda hikayeden ibaret yok öyle bir şey. Sonylerde nasıl bilmiyorum ama şarja üstteki ışık yanar.Işık olayını sony kullanan arkadaşlar daha iyi bilir.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Klon cihaz tamamen şans işi. Faturanız varsa açtırabiliyorsunuz fakat tek hatla çalışıyor.
1- 3,7" dokunmatik kullanmak için makul bir büyüklük. Ne küçük, ne büyük.
2- Yapamadığınız şeyler olursa sormaktan çekinmeyin.
3- Muhtemelen 2.3.3 (ayarlar/telefon hk) ile gelmiştir. 2.3.4 güncellemesini yapmanızı tavsiye ederim. 1 ay içinde 4.0 güncellemesi gelecek.
4- Kapağı açmak biraz zor.
5- Çıkartıp yavaşça mesela kredi kartıyla ittirerek yapıştırmayı deneyin. Tabi tekrar yapışırsa :)
güncellemesı yanlış görmedıysem 4 ün üzerınde.şuan telefonu şarja taktım.kapalı.acaba şarj olup olmadını nasıl anlarım.bunu sordum ama cvp alamadım.yanı bazen yan tarafta kırmızı ışık süreklı yanıyor bazen hıç yanmıyor,bazende kesık kesık.daha önce kullandığım telefonlarda cıhaz şarjda ıken alttan yukarı çubuklar ılerlıyordu şarj oldunu anlıyordum.bunda bışe anlamadım.jelatını ıkı katlı mı ne onuda anlamadım?:D

Menülere alışırsın bir kaç günde.
Henüz pek fazla bir şey kurmamışken telefona güncellemeyi yap.
Arka kapağı açıp kapatırken dikkatli ol.Genelde kapak tırnakları pek hassa ve kırılgandır.
Jelatini kredi kartı veya benzeri birşeyle yavaş yavaş havasını ala ala ekrana yapıştır. Videodaki gibi
8 saat şarj etme olayıda hikayeden ibaret yok öyle bir şey. Sonylerde nasıl bilmiyorum ama şarja üstteki ışık yanar.Işık olayını sony kullanan arkadaşlar daha iyi bilir.

vıdeodakı adam napıyor öle ya.takmadan önce ellerını sabunla yıkıyor:Dbırde jelatını bışey sıkıyor o bende yok.kutudan falan çıkmadı
bu güncellme tam olarak ne işe yarıyor?daha önce bunu garantı kapsamından çıktını duymuştum
daha kullanma klavuzunu okumadım:)

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
güncellemesı yanlış görmedıysem 4 ün üzerınde.şuan telefonu şarja taktım.kapalı.acaba şarj olup olmadını nasıl anlarım.bunu sordum ama cvp alamadım.yanı bazen yan tarafta kırmızı ışık süreklı yanıyor bazen hıç yanmıyor,bazende kesık kesık.daha önce kullandığım telefonlarda cıhaz şarjda ıken alttan yukarı çubuklar ılerlıyordu şarj oldunu anlıyordum.bunda bışe anlamadım.jelatını ıkı katlı mı ne onuda anlamadım?:D

vıdeodakı adam napıyor öle ya.takmadan önce ellerını sabunla yıkıyor:Dbırde jelatını bışey sıkıyor o bende yok.kutudan falan çıkmadı
bu güncellme tam olarak ne işe yarıyor?daha önce bunu garantı kapsamından çıktını duymuştum
daha kullanma klavuzunu okumadım:)

Mesaj, mail gibi bildirimlerde ışık (genelde yeşil) yanıp söner. Düşük şarjda kırmızı yanıp söner. Şarjdayken sırasıyla kırmızı, turuncu, yeşil yanar. Kapalıyken kilit tuşuna basarsan şarj durumunu görürsün. Açıkken zaten yukarıda gösteriyor. Ekrana basılı tutup widget olarak "durum geçişi" ve "veri trafiği" widgetı eklemeni tavsiye ederim. Hem kolay kontrol edersin, hem de pil durumunu yüzde olarak yazıyor.

Dediğiniz derleme numarası. Benim dediğim android versiyonu. Aynı yerde yazar :)
Güncelleme garanti dışına çıkarmaz. Zaten bunu Sony kendisi veriyor.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Spreyi geçelim sen sadece kartla hava boşluklarını alsan yeter. Güncelleme garanti kapsamından çıkarmaz. Çıkaran işleme cihazı root etmek denir o işlemi yapmadıkça sorun olmaz.
Senin yapacağın resmi güncelleme.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Şarj durumu @SİLGEC'in dediği gibi.
Jelatine pek ihtiyaç duymuyorsun aslında.

Ayrıca galeri uygulaması ilerki zamanlarda hata verebilir, yani içerisine girdiğinde resimleri, videoları görmeye bilirsin. Bu normal bi durum, uygulamayla alakalı bir sorun. Android marketten yeni bi galeri indirmek zorunda kalabilirsin. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder&hl=en bu program gibi.

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=23713]Karargaht[/MENTION]
Uçak moduna alıp, açınca düzeliyor. Çok nadir başıma geliyor benim.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Mesaj, mail gibi bildirimlerde ışık (genelde yeşil) yanıp söner. Düşük şarjda kırmızı yanıp söner. Şarjdayken sırasıyla kırmızı, turuncu, yeşil yanar. Kapalıyken kilit tuşuna basarsan şarj durumunu görürsün. Açıkken zaten yukarıda gösteriyor. Ekrana basılı tutup widget olarak "durum geçişi" ve "veri trafiği" widgetı eklemeni tavsiye ederim. Hem kolay kontrol edersin, hem de pil durumunu yüzde olarak yazıyor.
daha widget falan nedır öğrenemedım.her açtığımda vodafonun reklamı çıkıyor.bi türlü sılemedım.telefonum sabahtan berı şarjda.arasıra kırmızı yanıp sönuyordu.başka prıze taktım şuan süreklı kırmızı yanıyor.yanı sabah berı boşuna şarjda bekletmışım:)ayrıca hıç yeşil,turuncu yandını görmedım :)sadece bı ara kısa sürelığıne ebyas yanıp söndü.birde arassıra kendlığınden açıp kapanıyordu
Dediğiniz derleme numarası. Benim dediğim android versiyonu. Aynı yerde yazar :)
Güncelleme garanti dışına çıkarmaz. Zaten bunu Sony kendisi veriyor.
ozaman ındıreyım
Spreyi geçelim sen sadece kartla hava boşluklarını alsan yeter. Güncelleme garanti kapsamından çıkarmaz. Çıkaran işleme cihazı root etmek denir o işlemi yapmadıkça sorun olmaz.
Senin yapacağın resmi güncelleme.

Şarj durumu @SİLGEC'in dediği gibi.
Jelatine pek ihtiyaç duymuyorsun aslında.

Ayrıca galeri uygulaması ilerki zamanlarda hata verebilir, yani içerisine girdiğinde resimleri, videoları görmeye bilirsin. Bu normal bi durum, uygulamayla alakalı bir sorun. Android marketten yeni bi galeri indirmek zorunda kalabilirsin. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder&hl=en bu program gibi.
jelatını çızılmemesı,ız kalmaması ıçın taktım.arada çok küçük hava boşlukları kaldı.yanı tam oturtamadım

arkadaşlar bu sony erıcson çın malı mı oluyor.kutusuda öyle yazıyor.yanı ben çın malı ıldunu bılmıyordum.yanı bılsem belkıde almaktan vazgecerdım.daha önce general mobıle kullanıyordum.hıç memnun değildım
bırde androıd markete nasıl ulaşabılırım

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Android market için menüde bulunan Market uygulamasına girmen yeterli.

Samsung'un da mallarının çoğu Çin malı, Sony'nin de. Yani orjinal mallar ama Samsung'da Sony'de daha ucuza mâl olduğu için Çin'de üretiyor. Yani çakma değil, bi sıkıntı yok.

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Marketin ismi değişti. Eğer telefon otomatik güncellediyse Google Play yazar.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Android market için menüde bulunan Market uygulamasına girmen yeterli.

Samsung'un da mallarının çoğu Çin malı, Sony'nin de. Yani orjinal mallar ama Samsung'da Sony'de daha ucuza mâl olduğu için Çin'de üretiyor. Yani çakma değil, bi sıkıntı yok.

Marketin ismi değişti. Eğer telefon otomatik güncellediyse Google Play yazar.

@beyzabetül ee beyza nasıl memnunmusun ? :)

arkadaşlar daha telefonu şarj edemedım ya.dün gece şarj oluyor dıyer bıraktım.sabah baktım şarj olmamış:(
şuan taktım teelfon açık.4 saat olmasına rağmen üst köşesınde yüzde 1 yazıyor :(
ses açıp kapamanın altındakı düğme ne işe yarıyor anlamadım
bu gidişle telefonu kullanmasını heralde 1 senede öğrenecem :(