Sony Bilgisayar Sektöründen Çekilebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
16,128
mesajların bazıları silincek okudun okudun ve sony tablet ağırlıklı olabilir telefon ve tablet.

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hakaret diye silinen mesaj :) neyse bende bir şey demiyorum

minstally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknik servis ürünleri halen alıyoruz bize çekilicek denilmedi ilginç..

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
2000 tl'ye öyle bir donanım satarsa çekilmek zorunda kalıt tabii

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Böyle konuların hepsinde tartışma oluyor ya gıcık oluyorum bence herkes kendi fikrini söylesin diğerlerininkini de kabullensin gereksiz tartışmaya ne gerek var :)

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Uzun vadede bilgisayar sektoru zaten mobile kayacaktır.

Reaksiyon puanı
16,128
bir kehanete göre notebook ve desktop pcler tarih olucak tablet pcler yükselişe geçecek bunu bazı çizgi filmlerde görebilirsin star wars clon wars da görebilirsin.
01:25/02:15 arası cartoon network'da.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
@Elusive @Ruberto @pRoRat' @LittleMonster @ConfickerBelasi @What The Hell

http://www.milliyet.com.tr/steve-jobs-in-son-istegi-teknoloji-1832793/

Umarım bu haber size güzel bir cevap olur.
@What The Hell ile ne anlatmak istediğimizin resmi halidir bu haber.

El Padrinoya ne bakıyorsunuz Sony düşmanı Samsung fanboyu :))
Daha geçende Z2 de 2k ekran olmadığını haberlerde görünce ''Sony kafadan kaybetti diyen adam'' akşamına aynı haberin s5 içinde yapıldığını görünce ''aman olmasa da olur ''diyor siz şimdi bu adamdan objektif yorum mu bekliyorsunuz bırakın Allah aşkına :lol:

Öncelikle forumda birinden bahsederken nikinin başına "@" koymayı öğren.Mesaj yazdığım her konuyu takip etmiyorum ve arkamdan haberim olmadan fütursuzca atıp tutman hiç hoş değil.Önceki "2K Ekran" tartışmamızda sana gereken cevabı vermiştim ve karşılığında "bla bla bla" gibi ucuz bir batı özentisi ergen cevabı almıştım.Ona rağmen halen burada aynı konu hakkında arkamdan konuşman çok çirkin.Sony'nin maaşlı fanboyu gibi heryerde Sony'yi övüyosun ama aklını nerede kaybettiğini hiç düşündün mü ? Bu kadar kalın kafalı olmayı neye borçlusun mesela !? Bunları sorguladın mı ?

kafasına darbe almış ondan öyledir...

Haddini bil !

Sen kalk bana LG ceo'su lafını yapıştır, sonra da sana Sony ceo'su dediklerinde zoruna gitsin. =)))) 3 yorumundan 4'ü hatta 5'i Sony'yi övmek.. =)

Kardeşim bunların psikolojik hasta olduğuna kesinlikle inanıyorum artık.Hiç takma boşver bu fanboyları.

Reaksiyon puanı
16,128
@Elusive @Ruberto @pRoRat' @LittleMonster @ConfickerBelasi @What The Hell

http://www.milliyet.com.tr/steve-jobs-in-son-istegi-teknoloji-1832793/

Umarım bu haber size güzel bir cevap olur.
@What The Hell ile ne anlatmak istediğimizin resmi halidir bu haber.

Öncelikle forumda birinden bahsederken nikinin başına "@" koymayı öğren.Mesaj yazdığım her konuyu takip etmiyorum ve arkamdan haberim olmadan fütursuzca atıp tutman hiç hoş değil.Önceki "2K Ekran" tartışmamızda sana gereken cevabı vermiştim ve karşılığında "bla bla bla" gibi ucuz bir batı özentisi ergen cevabı almıştım.Ona rağmen halen burada aynı konu hakkında arkamdan konuşman çok çirkin.Sony'nin maaşlı fanboyu gibi heryerde Sony'yi övüyosun ama aklını nerede kaybettiğini hiç düşündün mü ? Bu kadar kalın kafalı olmayı neye borçlusun mesela !? Bunları sorguladın mı ?

Haddini bil !

Kardeşim bunların psikolojik hasta olduğuna kesinlikle inanıyorum artık.Hiç takma boşver bu fanboyları.

komik olsun diye hiç ayrılsak da beraberiz'i izlemedin? onda geçen bişeydi üzdüysem özür dilerim.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=15367]El Padrino[/MENTION] inş cnm yhaaa.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bana gereken cevabı değil kaçamak bir cevap vermiştin .
Arkandanda fütursuzca atıp tuttuğum yok sen kendi yazdığın yorumlara bakarsan belki şuan benim yazdıklarımla kendi yaptığının farkına varabilirsin.
Maaşlı fanboysam ne kadar maaş aldığımı ne yaptığımı kanıtla ha yapamıyorsanda sana tavsiyem ''bol keseden sallama''
Çünkü ben senin yaptığın somut bir şeyi eleştiriyorum senin gibi ''haybeye sallamıyorum'' .
Yeterince seviyesiz olduğun zaten ortada daha fazla cevap yazmaya da gerek duymuyorum mümkünse sende yazma
Ha bu arada @ istemişsin buyur gönül rahatlığıyla okursun. [MENTION=15367]El Padrino[/MENTION]

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bundan sonra Apple fanboyları başımın tacı bu ne Sony silahlı kuvvetlerine üyesiniz sanki

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bu arada mesajın "fanboy" kısmını şimdi gördüm. Fanboy olmadığımı What the hell'in bile anladığını sanıyorum. (Apple almaya niyetlenecek insan nasıl sony fanboyu oluyor ayrı mevzu tabi.) Varsin ismim fanboy olsn. En azından beni exynosuyla malisiyle keklemeyen bir firmanin fanboyu olmuş olurum. plastik sumsangın değil. he o haberi de senden çoook önce okudum. neyin ne olduğunu biliyoruz çok şükür. anlatılmak isteneni anlamamkta israr ediyorsun. fanboy olduğun için değil tabi ki. sen kim fanboyluk kim. forumdaki en objektif kişisin eheh.
Neys hadi uğraşamicam sumsangcılarla iyi forumlar.
Dipnot: fanboyu sen diyince ayrı bir komik oluyor. dinime küfreden müslüman olsa hesabı. yarılıyorum gülmekten. psikolojik hasta falan ahahaha .

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=288507]Elusive[/MENTION] ne fanboyluğumu gördün len

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Fanboyluk, bir markayı körü körüne savunup, diğer bütün markaları gözü kapalı karalamak, çamur atmaktır.
Bunu ayıramayan kişilerin görüşleri çok da önemsenmemeli.
Mesajım kimseye değildir, üzerinize alınmayın.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=378176]kehfest[/MENTION] la olm ben o mesajı sana yazmadım ki. padrino beye yazdım. yanlıs anlamıssın :)

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Pardon. Padrino da boş adam değil o kadar uzatmaya gerek yok

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Konu nerden nereye sapmış yok psikolojik hastalar yok seviyesizsinlere kadar gelmiş. Birbirimize hakaret etmenin amacı ne? Sorunlu bi kaç kişi yüzünden çıkıyor hep bu tartışmalar. Sony batırdı işin özü bu konuya geri dönelim.

Ayrıca Elusive lütfen iPhone alma sen, ayfon afyon diyerek baştan kaybediyorsun ki sen Sony ile takılmaya devam et.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Niye okunuşu ayfon değil mi? Gıcıklığına demiyorum ki ben?
Hem sen iphone diye mi okuyorsun?

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Niye okunuşu ayfon değil mi? Gıcıklığına demiyorum ki ben?
Hem sen iphone diye mi okuyorsun?

Kendinde söylüyorsun OKUNUŞU yazılışı iPhone. Sen ingilizce bi cümleyi yada kelimeyi söylendiği gibi mi yazıyorsun?

Konuyu saptırmayalım lütfen. Sony umarım yükselişe geçer rekabet artar.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Kendinde söylüyorsun OKUNUŞU yazılışı iPhone. Sen ingilizce bi cümleyi yada kelimeyi söylendiği gibi mi yazıyorsun?

Konuyu saptırmayalım lütfen. Sony umarım yükselişe geçer rekabet artar.

Tamam bilader okunuşu ile yazınca noluyor? Bazen okunuşu ile yazıyorum noluyor yani? iphone kullanan adam bile öyle diyor bazen?
Bisey diyoruz hemen başka şekil anlıyorsunuz alemsiniz var ya.