Teknik servis ürünleri halen alıyoruz bize çekilicek denilmedi ilginç..
El Padrinoya ne bakıyorsunuz Sony düşmanı Samsung fanboyu)
Daha geçende Z2 de 2k ekran olmadığını haberlerde görünce ''Sony kafadan kaybetti diyen adam'' akşamına aynı haberin s5 içinde yapıldığını görünce ''aman olmasa da olur ''diyor siz şimdi bu adamdan objektif yorum mu bekliyorsunuz bırakın Allah aşkına :lol:
kafasına darbe almış ondan öyledir...
Sen kalk bana LG ceo'su lafını yapıştır, sonra da sana Sony ceo'su dediklerinde zoruna gitsin. =)))) 3 yorumundan 4'ü hatta 5'i Sony'yi övmek.. =)
@Elusive @Ruberto @pRoRat' @LittleMonster @ConfickerBelasi @What The Hell
http://www.milliyet.com.tr/steve-jobs-in-son-istegi-teknoloji-1832793/
Umarım bu haber size güzel bir cevap olur.
@What The Hell ile ne anlatmak istediğimizin resmi halidir bu haber.
Öncelikle forumda birinden bahsederken nikinin başına "@" koymayı öğren.Mesaj yazdığım her konuyu takip etmiyorum ve arkamdan haberim olmadan fütursuzca atıp tutman hiç hoş değil.Önceki "2K Ekran" tartışmamızda sana gereken cevabı vermiştim ve karşılığında "bla bla bla" gibi ucuz bir batı özentisi ergen cevabı almıştım.Ona rağmen halen burada aynı konu hakkında arkamdan konuşman çok çirkin.Sony'nin maaşlı fanboyu gibi heryerde Sony'yi övüyosun ama aklını nerede kaybettiğini hiç düşündün mü ? Bu kadar kalın kafalı olmayı neye borçlusun mesela !? Bunları sorguladın mı ?
Haddini bil !
Kardeşim bunların psikolojik hasta olduğuna kesinlikle inanıyorum artık.Hiç takma boşver bu fanboyları.
Bundan sonra Apple fanboyları başımın tacı bu ne Sony silahlı kuvvetlerine üyesiniz sanki
Niye okunuşu ayfon değil mi? Gıcıklığına demiyorum ki ben?
Hem sen iphone diye mi okuyorsun?
Kendinde söylüyorsun OKUNUŞU yazılışı iPhone. Sen ingilizce bi cümleyi yada kelimeyi söylendiği gibi mi yazıyorsun?
Konuyu saptırmayalım lütfen. Sony umarım yükselişe geçer rekabet artar.