Sony Bilgisayar Sektöründen Çekilebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Sayın what bilmem ne:
Biz tartışmayı bitirmişken senin gelip marka takıntısını uç noktalarda yaşamanın sonucu demen komik oluyor bilesin. Yani başkası dese tamam dicem ama sen deyince bayagı komik oluyor.
Sonyci monyci değilim ben. Hatirlarsan bi sonraki telefonumun iphone olabileceğini söylemiştim. Türkiyede almak kazık yemek olduğu için yurt dışından getirme ihtimalim var. Sonyci miymişim sen karar ver.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Vaio bana hep soğuk geldi nedense. Hiç Sony laptop kullanmadım. HP bile aldım ama Sony almadım. Niye bilmiyorum. :D

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
El Padrinoya ne bakıyorsunuz Sony düşmanı Samsung fanboyu :))
Daha geçende Z2 de 2k ekran olmadığını haberlerde görünce ''Sony kafadan kaybetti diyen adam'' akşamına aynı haberin s5 içinde yapıldığını görünce ''aman olmasa da olur ''diyor siz şimdi bu adamdan objektif yorum mu bekliyorsunuz bırakın Allah aşkına :lol:

Reaksiyon puanı
16,128
Daha geçende Z2 de 2k ekran olmadığını haberlerde görünce ''Sony kafadan kaybetti diyen adam'' akşamına aynı haberin s5 içinde yapıldığını görünce ''aman olmasa da olur ''diyor siz şimdi bu adamdan objektif yorum mu bekliyorsunuz bırakın Allah aşkına :lol:
kafasına darbe almış ondan öyledir...

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9

Bazı konulardaki tutarsızlıkları bu konuda yaptığı yorumun gerçekliği değiştirmiyor malesef. Dizüstü bilgisayar pazarı elinde patladı Sony'nin. :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
zaten cekilmisti vaio ile bska bi laptop urunu yok

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Sony kaliteli marka ama laptopları gerçekten gereksiz pahalıydı benim gözümde yüksek fiyat düşük donanım

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Vaio lar son derece kaliteli ürünler kullanan bilir

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kaliteli ama bir çok modelde macbook dan esinlendiler
vareqane.jpg

su7a4y4u.jpg

Mesela bu vaio fw diğeride macbook pro esinlendiği aşikar ama en azından macbook pro yazılımıyla parasını biraz da olsa hakediyor ama sony'nin aynı modeli bende de vardı 256mb ekran kartı vardı şaka gibi değilmi zamanında 3000 e yakın fiyatı olan cihazda i7,5 hatta 3 bile koymamışlar şaka gibi değil mi pentimum işlemci var ama cihazların ekran kalitesi prestiji falan dediler pahalıya sattılar tamam bu konuda çok iyi ama bu kadar da pahalı olmamalı

Reaksiyon puanı
16,128
bazı modellerinde zihni sinir tarzı şeyler yapıyor i7-4200m koyduğu notebook'a ekran kartı koymayıp 2000lira fiyat koyması saçma.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Patlama sesleri mi bu bla bla bla :D Bu konudada Sony'i düzgün savunamadın, ne biçin ceo'sun sen hahaha.
Boş konuşana boş cevap veriyorum kusura bakma artık :)
Benim derdim bir şeyi savunmak değil
Ayrıca kullandığın ifadelere dikkat etmeni öneririm burası bir forum ortamı ve sen üyelere kafana göre isim takamazsın :))

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Boş konuşana boş cevap veriyorum kusura bakma artık :)
Benim derdim bir şeyi savunmak değil
Ayrıca kullandığın ifadelere dikkat etmeni öneririm burası bir forum ortamı ve sen üyelere kafana göre isim takamazsın :))

Ben gerçekleri söyluyorum inkar edip boş boş cevaplar veren sensin. Yaptıklarının sonucu o ismi alıyorsun kimse kafasına göre birine Sony ceo'su demiyor. :lol:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Ben gerçekleri söyluyorum inkar edip boş boş cevaplar veren sensin. Yaptıklarının sonucu o ismi alıyorsun kimse kafasına göre birine Sony ceo'su demiyor. :lol:
Kim tarafından onaylanıyor pardonda söylediklerin gerçek oluyor ?
Yeterince objektiflikten uzaksın.
Yaptığın 3 yorumdan biri İos u övmek
Aynı şekilde şuan yorumunu beğenene de Lg Ceosu cart curt lafları ediyorsun kusura bakmada bu forumunun adminleri var ve sen buraya gelip kafana göre her insana bir isim takamazsın varsa karın ağrın girme okuma yazdıklarımı bu kadar basit
Sen her kafanın estiğine isim bir kulp takamazsın en azından bunu benim adıma yapamazsın bilmem anlatabildim mi ?
Biraz seni seviyeli konuşmaya davet ediyorum bunuda yapamıyorsan mümkünse benim hakkımda konuşma + muhatap olma .

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sen kalk bana LG ceo'su lafını yapıştır, sonra da sana Sony ceo'su dediklerinde zoruna gitsin. =)))) 3 yorumundan 4'ü hatta 5'i Sony'yi övmek.. =)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Kim tarafından onaylanıyor pardonda söylediklerin gerçek oluyor ?
Yeterince objektiflikten uzaksın.
Yaptığın 3 yorumdan biri İos u övmek
Aynı şekilde şuan yorumunu beğenene de Lg Ceosu cart curt lafları ediyorsun kusura bakmada bu forumunun adminleri var ve sen buraya gelip kafana göre her insana bir isim takamazsın varsa karın ağrın girme okuma yazdıklarımı bu kadar basit
Sen her kafanın estiğine isim bir kulp takamazsın en azından bunu benim adıma yapamazsın bilmem anlatabildim mi ?
Biraz seni seviyeli konuşmaya davet ediyorum bunuda yapamıyorsan mümkünse benim hakkımda konuşma + muhatap olma .

Bu söylüyeceklerini diyebilcek bi konumda değilsin üzgünüm. Konuyu değiştirme çaban gittikçe saçma bi hal almaya başladı. Konu SDN tarafından açılmış Sony'nin başarısızlığı üzerine bi haber bu yeterince kanıtlayıcı. Benim yaptığım yorumlar seni ilgilendirmeyeceği gibi senin Sony Ceoluğu şu forumda kime sorsak epey kişi çıkıcaktır. Karın ağrısı falan kullandığın üslupda ne seviyede olduğunu iyice gözler önüne sererken seviyeden bahsetmeye hiç hakkın yok. Konuyu başka yerlere çekmeyi bırakda Sony'nin başarısızlığını kabullen.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sen kalk bana LG ceo'su lafını yapıştır, sonra da sana Sony ceo'su dediklerinde zoruna gitsin. =)))) 3 yorumundan 4'ü hatta 5'i Sony'yi övmek.. =)

Çırpındıkça saçmalamaya başladı tek açıklaması bu :lol:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Evet hazımsızlığını benimle konuşan karşımdaki herkesin yorumunu beğenerek yeterince belli ediyorsun mümkünse bana yazma :))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu arada itiraf ediyorum evet ben LG ceo'suyum, evimde 2645 tane G2 var. Canım sıkılınca havuzda G2 sektiriyorum. Hatta eş, dost yarışa giriyoruz. =))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Seninle tartışan herkesle aynı düşünceye sahip olduğumdan olabilir mi acaba bu beğenilerim? Beğenilerimi bile hazmedemiyor arkadaş =)))

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
What the hell
Forumda kime sorsak epey kişi çıkacaktır tarzı yorumlarla insanları damgalayamazsın bilmeni istedim.
Ayrıca bu sözleri söyleyecek konumda değilsemde kendime bir hakaret ediliyorsa kendimi savunacak konumdayımdır.
Bana isim takmaya kalkan kendinsin ve bunu epey kişi çıkacaktır tarzı saçma cevaplarla meşrulaştıramazsın.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
What the hell
Forumda kime sorsak epey kişi çıkacaktır tarzı yorumlarla insanları damgalayamazsın bilmeni istedim.
Ayrıca bu sözleri söyleyecek konumda değilsemde kendime bir hakaret ediliyorsa kendimi savunacak konumdayımdır.
Bana isim takmaya kalkan kendinsin ve bunu epey kişi çıkacaktır tarzı saçma cevaplarla meşrulaştıramazsın.

Yaptığım her 3 yorumdan biri ios diye beni damgalarken aynısını sen yapıyordun? Sony Ceoluğu bir hakaret değil, bir iltifattır senin için. (!) Bana dediklerinin aynısını üstteki arkadaşa yapman sana itimat edilmeyeceğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Sony adına üzgünüz :lol:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=122937]What The Hell[/MENTION]
G2'yi de öyle bi tasarlamışlar ki 6'dan aşağı sekmiyor havuzda. Havuzun boyutlarını söylememe gerek yok tabi. :P

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Yaptığım her 3 yorumdan biri ios diye beni damgalarken aynısını sen yapıyordun? Sony Ceoluğu bir hakaret değil, bir iltifattır senin için. (!) Bana dediklerinin aynısını üstteki arkadaşa yapman sana itimat edilmeyeceğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Sony adına üzgünüz :lol:
Yaptığın yorumların geçmişine bakarsan her söylediğinin gerçeğe dayanmadığını ve taraflı olarak yaklaştığın konularında bir hayli fazla olduğunu söyledim
Çünkü söylediklerinin doğru olduğunu iddia ediyordun .

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Yaptığın yorumların geçmişine bakarsan her söylediğinin gerçeğe dayanmadığını ve taraflı olarak yaklaştığın konularında bir hayli fazla olduğunu söyledim
Çünkü söylediklerinin doğru olduğunu iddia ediyordun .

Benim yaptığım yorumlara bakıcağına önce kendilerine bakaydın kendinin ne durumda olduğunu görürdün. Ben sözümün her daim arkasındayım senin gibi saçma bi şekilde çırpınarak konu değiştirme arayışında değilim. Dahada benden alıntı yapmazsan sevinirim, zaman kaybısın gerekli cevapları verdim sana. İyi forumlar.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Özellikle bakmaya gerek duymuyorum senin yorumlarına o yüzden endişe duymana gerek yok senin fikirlerini okumaktan daha önemli işlerim var.
Ayrıca bu söylediklerinde yaptığın her yorumun objektif olmadığı gerçeğini değiştirmiyor konuyu çarpıtanda sensin.
Lafımı çarpıtarak en büyük zaman kaybının kendin olduğunu yeterince açık bir şekilde belli ediyorsun.

Reaksiyon puanı
16,128
sakin olun sony bunun için size para yada vaio notebook vermicek!