Sony batarya biraz hızlı mı bitiyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aNTv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar xperia z'den çok ama çok memnunum oyun konusunda bir muhteşem görüntü sistemi full hd sonuçta, ancak telefonu şarjdan çıkarıp mesela real football falan oynuyorsam sarj 2 saat içinde bitiyor. (%100) Acaba bu bir çok telefonda böylemi yoksa sony'de mi sadece.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Çogu telefonda böyledir aralıksız oynuyorsan normal zaten xperia z nin ben bataryasını hiç sevmıyorum zamanında çok dedim 2330mah heralde böyleydi bu batarya yetmez dedim full hd ekrana

full hd ekran ne demek ya ???? çok şarj yer 2300 değil 2500 de yetmez yani normal bir durum :)

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çogu telefonda böyledir aralıksız oynuyorsan normal zaten xperia z nin ben bataryasını hiç sevmıyorum zamanında çok dedim 2330mah heralde böyleydi bu batarya yetmez dedim full hd ekrana

full hd ekran ne demek ya ???? çok şarj yer 2300 değil 2500 de yetmez yani normal bir durum :)
şöyleki 1920 1080 çözünürlük var ben bir çok oyunu s3'de falan izlerken bu kadar net gelmiyordu görüntü , ancak xperia z cidden muhteşem uzaktan gelen yaratıklar olsun, maçta oyuncular olsun çok net bunu kastetmiştim. :)
Her şeyin bir kusuru var zaten şikayetci değilim çok memnunum ama her telefonda bu sorun varmı onu merak ettim. :)
Zaten oyun oynamadım zaman 6 7 saatte %1 falan azalıyor ancak oyun açınca birden 1 maç yapıyorum %4, 5 gidiyor

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Pilin bitmesi onun gucune gore deyisir.. Mesela s4 de kesintisiz oynarsan z den 2 saat falan gec biter

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pilin bitmesi onun gucune gore deyisir.. Mesela s4 de kesintisiz oynarsan z den 2 saat falan gec biter
2 saat ben kabasına dedim yani bu gün sabah 10'dan 3 e kadar oynadım % 10 falan kaldı ama ağır oyunlar oynamadım pek.
Tek sorum yani diğer telefonlardada böylemi ben bu telefondan önce hiç iyi telefon kullanmadımda. :D

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Valla benim neo v 2 saat dayanmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşım Benim one x bile 2 saatte bitmiyor full hd falan ama bilirsin sabıkalı telefondur 1800 miliamper pilinden dolayı.

Bir Batarya Kalibrasyonu Yapmanı Öneririm Pilin Gücünü %10 dan fazla arttıracaktır. SDN De nasıl yapılacagı anlatılıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yardımcı programlar aracılığıyla giderebilrsin bu durumu az da olsa Easy Batery Saver gibi programlarla nitekim ben iki tane batarya koruyucu programı kullanıyorum :D

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Sarjın normal, milleti dinleyip de güzelim telefonu bozma. Oyunlara abanırsan o kadar sürede bitmesi normal.
Notebook unu aç 2 saat boyunca FIFA 2013 oyna bakim ne oluyor 2 saatten fazla dayanıyor mu sarjı :D

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sarjın normal, milleti dinleyip de güzelim telefonu bozma. Oyunlara abanırsan o kadar sürede bitmesi normal.
Notebook unu aç 2 saat boyunca FIFA 2013 oyna bakim ne oluyor 2 saatten fazla dayanıyor mu sarjı :D
Yorumunu ayakta alkışlıyorum sağol yeterince açık ve net. :)
Zaten Fifa 13 vazgeçilmezim bilgisayarda sabah akşam oynuyorum, benimki sadece merak konusuydu, zaten bu aralar çok telefonda oyun oynamamın tek sebebi görmemişlik zamanla geçer :)

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Yorumunu ayakta alkışlıyorum sağol yeterince açık ve net. :)
Zaten Fifa 13 vazgeçilmezim bilgisayarda sabah akşam oynuyorum, benimki sadece merak konusuydu, zaten bu aralar çok telefonda oyun oynamamın tek sebebi görmemişlik zamanla geçer :)

iPhone 5 var bende de kardeşim de de iPhone 4. Aynı durum bizim içinde geçerli. Açarsak oyunu abanırsak 2-3 saatte bitiyor en fazla. Çünkü cihaz tüm hünerlerini sergiliyor o an, ekonomi falan düşünmüyor :)

Herkes bi program önermiş sıfır telefona, ilginç gerçekten.. Herkes bi uzman olmuş :) Ayrıca o cihaza seni sinir etsin diye değil keyfini çıkarasın diye para veriyorsun, takılma böyle şeylere, aldığın cihazın keyfini çıkarmaya bak :) Hayırlı olsun tekrar...

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 5 var bende de kardeşim de de iPhone 4. Aynı durum bizim içinde geçerli. Açarsak oyunu abanırsak 2-3 saatte bitiyor en fazla. Çünkü cihaz tüm hünerlerini sergiliyor o an, ekonomi falan düşünmüyor :)

Herkes bi program önermiş sıfır telefona, ilginç gerçekten.. Herkes bi uzman olmuş :) Ayrıca o cihaza seni sinir etsin diye değil keyfini çıkarasın diye para veriyorsun, takılma böyle şeylere, aldığın cihazın keyfini çıkarmaya bak :) Hayırlı olsun tekrar...
Teşekkürler gerçekten ben ilk kez iyi bir telefon aldım bundan önce corby kullanıyordum, iphone 5 alacaktım ancak çok oyun meraklısıyım sana gitmez dedi orda duran yetkili arkadaş, mesaj ile biri ile konuşma ile uğraşamam demiştim, ya lg al dedi ya sony bende küçüklüğümden beri sony'i severim, aldım hemen çok memnunum telefonumdan.
Ancak zaten bir şey kurmayada hiç gerek duymadım oyun uygulama gibi şeyleri zaten kurmak çok basit, ilgin için çok teşekkür ederim. :)

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
real football zaten şarjın a** ***. bataryası çok iyi bir telefonda olsa su gibi içiyor ve ısınma sorunu doğuruyor.
zaten play'deki yorumlara bakarsan anlarsın
oyunlar batarya düşmanı.

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
real football zaten şarjın a** ***. bataryası çok iyi bir telefonda olsa su gibi içiyor ve ısınma sorunu doğuruyor.
zaten play'deki yorumlara bakarsan anlarsın
oyunlar batarya düşmanı.
Evet gerçektende öyle gülü olan dikenine katlanır hesabı.