Sonunda Nexus 4 alabildim | Görüşlerim

blatela1993

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evet beyler forumda o kadar konu açtım hangi telefonu alsam galaxy nexus mu , s2 mi diye, karar verene kadar 2 ay geçti ama sonunda nexus 4 Türkiyeye geldi ve 2 gün önce Nexus 4 kullanıcıları arasına katıldım. Şimdi ise iyi ki karar verememişim diyorum :D Eğer benim gibi telefon modelinde karar veremediyseniz kesinlikle öneririm.Çok akıcı, sayfalar arası geçişler şahane,android'in kendi arayüzü gerçekten süper olmuş.Almadan önce kamera ve sesle ilgili eleştiriler okudum ama durum o kadar vahim değil. Kamera gayet güzel, sesi ise belki diğer telefonlardan geridedir ama o kadar sorun edecek bir şeyi de yok. Pil süresini merak edenler için de şöyle söyleyebilirim. Ben telefonda oyun oynayan biri değilim ve aldığımdan beri de hiç oyun oynamadım. Ama yeni telefon olduğu için sürekli karıştırıyorum özelliklerini ve yaklaşık 2 günde %40 oldu bataryası. Bence gayet yeterli bir süre :) Güncellemeye değinmeme bile gerek yok. Sonuç olarak fiyat-performans olarak bakıldığında kesinlikle öneririm.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Güzel telefon, güle güle kullan :)

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Güzel bi seçim yapmışsın,hayırlı olsun :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
hayırlı olsun güzel telefon güle güle kullan FM Radio yok demi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende almak istiyorumda aldığında en ufak bi pişmanlık hissettin mi gerçekten söyle

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hayırlı olsun nerden kaça aldın?

murat709

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hayırlı olsun güle güle kullan..

blatela1993

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hayırlı olsun güzel telefon güle güle kullan FM Radio yok demi ?
Ne yazık ki yok ama eksikliğini pek hissedeceğimi sanmıyorum :)

bende almak istiyorumda aldığında en ufak bi pişmanlık hissettin mi gerçekten söyle
Kesinlikle alırkende içim çok rahattı, şimdi de çok rahat özellikle güncellemelerden yana derdim hiç olmayacak :)

hayırlı olsun nerden kaça aldın?
Teknosadan 1400 liraya aldım

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Mağazalara gelmiş mi yoksa internetten mi aldınız ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yazık olmuş 1400 lira be
bu lg'nin yaptığı iş değil.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hayırlı olsun güle güle kullanın :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
1400TL Mİ galaxy note 2 alırım :) avrupada nexus 4 yarı yarıya ucuz kendi marketinde kazıkçı türkiye ya .s

blatela1993

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1400TL Mİ galaxy note 2 alırım :) avrupada nexus 4 yarı yarıya ucuz kendi marketinde kazıkçı türkiye ya .s
Fiyata bir şey diyemem ama Nexusa özel değil tüm elektronik cihazlar için bu geçerli hatta note 2 nin sim kilitlisi 300 dolar olması lazım amerikada :) Malum Türkiyede her şey pahalı

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hayırlı olsun, umarım beklentilerinizi en üst seviyede karşılar.

Reaksiyon puanı
10,315
artık 5" full HD su geçirmez canavarlar çıktıktan sonra nexus4'ün fazla bir cazibesi kalmadı gibime geliyor.
tek avantajı güncelleme!

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten güzel telefon kardeş. hayırlı olsun. Güle güle kulllan. :D

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
artık 5" full HD su geçirmez canavarlar çıktıktan sonra nexus4'ün fazla bir cazibesi kalmadı gibime geliyor.
tek avantajı güncelleme!
telefon piyasası çok hızlı ierliyor benim televizyonumdaki full hd Telefonlara gelmiş 4k gelir artık .D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
tek avantajı güncelleme!

Bazı özellikler kişiye göre değişir mesela benim bir arkadaşım var hayatta 5" telefon kullanmaz. Su geçirmeme olayı ile Sony fark yarattı :) ama diğer taraftan bakarsanız donanım olarak; hem cpu hem gpu aynı fiyat olarak Nexus 4 daha uygun, bunlara ek olarak arkasında google'un yazılım desteği var.

Ben bile bu telefonu almayı düşünüyorum ama şu FM radio olayı canımı sıkıyor. Demem o ki Android'de Nexus markası cazibesini kolay kolay kaybetmez :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
hayırlı olsun.. forumdaki ilk nexus 4 kullanıcısı sensin sanırım :)

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
tek avantajı güncelleme!

Katılmıyorum, adreno 320 full hd ekranlar için yeterli değil, oyunlarda çok zorlandığı oluyor. Adreno 330, Tegra 4 ve ya PowerVR544MP4 lazım full hd ekranlara.

gergeryan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4 ün radyodesteği var. sadece radyo programı yüklemen yeterli... alınabilecek güzel telefonlardan biri bu fiyata ama ben lumia 920 yi tercih ederim. çekirdek android telefonlarda önemli ama ois ve wp os için çok önemli değil. ama benim de 2. tercihim. radyo olayını araştır buaradaki gençlerede çok kulak asma bence en güzel telefon cebindeki telefon.. bunlar daha genç... biraz ısınma problemi var ama bu kadar güçlü bir telefon iiçin normal

oski53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet beyler forumda o kadar konu açtım hangi telefonu alsam galaxy nexus mu , s2 mi diye, karar verene kadar 2 ay geçti ama sonunda nexus 4 Türkiyeye geldi ve 2 gün önce Nexus 4 kullanıcıları arasına katıldım. Şimdi ise iyi ki karar verememişim diyorum :D Eğer benim gibi telefon modelinde karar veremediyseniz kesinlikle öneririm.Çok akıcı, sayfalar arası geçişler şahane,android'in kendi arayüzü gerçekten süper olmuş.Almadan önce kamera ve sesle ilgili eleştiriler okudum ama durum o kadar vahim değil. Kamera gayet güzel, sesi ise belki diğer telefonlardan geridedir ama o kadar sorun edecek bir şeyi de yok. Pil süresini merak edenler için de şöyle söyleyebilirim. Ben telefonda oyun oynayan biri değilim ve aldığımdan beri de hiç oyun oynamadım. Ama yeni telefon olduğu için sürekli karıştırıyorum özelliklerini ve yaklaşık 2 günde %40 oldu bataryası. Bence gayet yeterli bir süre :) Güncellemeye değinmeme bile gerek yok. Sonuç olarak fiyat-performans olarak bakıldığında kesinlikle öneririm.

cihazi bnim gibi teknosadan alanlar bir sorum olcuakti sizlere ben cihazin üst kartonu boşta çikabiliyordu sadece içindeki kutunun altinda 2 tane bant vardi sizdede bu şekildemi geldi cihazlar yoksa komple kutu jelatinlimiydi?