hepsiburadaNereden aldınız?
evet zaten o yüzden hızlı geldi dedim efsane cuma kesin kargoculara soğuk terler akıtmıştırBiraz geç gelmiş ama sebebi büyük ihtimalle efsane cuma'dır.
eywHayırlı olsun
Yoğunlıktan dolayı geç gönderilme var.Tahminen bu hafta gelir.Hayırlı olsun ben 21 kasim da siparis verdim 30 kasimda kargolandi ne zaman gelir allah bilir hb de mi store dan almistim
Aynn sali yada carsamba gelir diye bekliyorum direk miui 11 kurup formatlayip kullanmak mantikli geliyor miui 10 da kullananlar da varYoğunlıktan dolayı geç gönderilme var.Tahminen bu hafta gelir.
MIUI 11'den sonra xiaomi telefonların pil performansında düşüş oldu ve bu sorun için güncelleme gelmediği sürece ancak telefonu sıfırlayınca çözülüyorNeden formatlayacaksınız?
hayırlı olsun bende dün Mİ9T sahibi oldumarkadaşlar salı akşamı aldığım mi 9t cumartesi saat 12 de elime ulaştı
adamlar çok güzel paketlemişti kargoda çok hızlıydı
internetten ilk alışverişim olmasına rağmen sıkıntı yaşamadım
sorularınız varsa cevaplayabilirim
Hayırlı olsun ?hayırlı olsun bende dün Mİ9T sahibi oldum
ben MI Store'dan aldım
Bazılarında olmuyor ama özellikle mi 9 ve mi 9t/9t pro kullanıcılarının çoğu bu sorunu yaşıyor diye biliyorumBende MIUI 11'li cihaz var.Herhangi bir düşüş yok.
Hayırlı olsun bir konu açta orada kutlayalım.Kaça aldın?Hangi renk aldın?hayırlı olsun bende dün Mİ9T sahibi oldum
ben MI Store'dan aldım
128 gb mavi rengini aldımHayırlı olsun bir konu açta orada kutlayalım.Kaça aldın?Hangi renk aldın?
Not:Konu zaten açılmış pardon