• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hb mi 9 t aldım sıkıntı olur mu

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...rUYnIFsWPoMncjKt6HhH-6NEUk5Y5g3oaAu5iEALw_wcBArkadaşlar sonunda mi9t yi alabildim bu aynı zamanda benim ilk internet den alışverişim yurtiçi kargo ile gelecekmiş sıkıntı olurmu

Sıkıntı olacağını sanmıyorum ancak paketi kargocu ile birlikte video kaydı yaparak açmanı tavsiye ederim. Bende en son aldığım cihazı hb almıştım ama hb exp ile geldi abi tanıdık olduğundan benim yanımda aç bu aralar bir kaç kargoda sıkıntı olmuştu seninkinde de olmasın diye uyarmıştı.

yok
satıcı hep cep
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 gün önce 2549 tl idi ve mistore satıyordu onu alacaktım ama sanırım bitmiş stok daha hb üzerinde yok olsaydı ordan alcaktım bende hep cepden aldım
Hayırlı olsun hocam ben mi store dan sipariş verdim hala kargoya verilmedi 29 kasım gosteriyor

Neden olsun ?
Bende hepsiburada'dan alacam aynı telefonu 3500'e elektronik marketten alacağına hb'den 700-800 tl daha uyguna alman en mantıklısıdır ki öyle yapmışsın daha da gerisini düşünme derim
mi storeda 3000 lira black fridayda 2500 2700 civarında düşerse onu alıcam

mi storeda 3000 lira black fridayda 2500 2700 civarında düşerse onu alıcam
geçen perşembe 2550 tl idi şuanda fiyatı 2700-2800'lerde bakalım bu cuma fiyatında bir değişiklik olacak mı eğer olmazsa zaten kredi çekip alacaz