Soner Sarıkabadayı' nın Sitesi Virüslü...

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
truva geçmiş artık sisteme. ne buluyorlar böyle yapmakla bilmiyorum

BeBeT0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
site iframe yemiş olmasından dolayı oluyor sanırım kaspersky da anında engelledi :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Firefox engelledi sağolsun.:D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
konu ilk açıldığında firefox engellemiyordu. şimdi baktım engelliyor:D

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Firefox ve Chrome engelledi. Explorer sağolsun hemen açtı.Sistemimde avira ve comodo int. securtiy var. Comodo explorerde açtığımda herhangi bir uyarı vermedi.Bu nasıl iş.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Firefox ve Chrome engelledi. Explorer sağolsun hemen açtı.Sistemimde avira ve comodo int. securtiy var. Comodo explorerde açtığımda herhangi bir uyarı vermedi.Bu nasıl iş.

comodonun engellememesi normal. çünkü antivirüs database i çok zayıf. aviranın engellememesi garip

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
comodonun engellememesi normal. çünkü antivirüs database i çok zayıf. aviranın engellememesi garip

Bundan önce ESS kullanıyordum hep.Dünden itibaren avira ve comodo kullanmaya başladım.Avira sağolsun bilgisayarımda crack,patch hiçbirşey bırakmadı :D Ama avira yerine avast kurabilirim.Web kalkanı nedeniyle.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Bundan önce ESS kullanıyordum hep.Dünden itibaren avira ve comodo kullanmaya başladım.Avira sağolsun bilgisayarımda crack,patch hiçbirşey bırakmadı :D Ama avira yerine avast kurabilirim.Web kalkanı nedeniyle.

avastla maceralar yaşarsın:D ben microsoft security essentials+ threatfire kullanıyorum gayette memnunum.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
MAcera derken ? :D Microsoft security de deneyem dedim ama win 7 min koprsan olduğunu anlar felan.

macera = sistemin çöker, virüsler cirit atar, bilgisayar kapanıp açılmaz vs:D sistemin korsansa mse deneme, zaten kurulmuyorda. avira ile devam et:)

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
macera = sistemin çöker, virüsler cirit atar, bilgisayar kapanıp açılmaz vs:D sistemin korsansa mse deneme, zaten kurulmuyorda. avira ile devam et:)

Ya aviraya devam edecem yada ESS ye geri dönecem.Korsan olarak :D Bu arada bildiğiniz böyle siteler var mı ? Comodo'yu denemem lazım daha çok.