[Sona erdi] [Kampanya] Fresh RAM (72 saat)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pupilla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Fresh-RAM.png

Tanıtım:
Fresh RAM programını kullanarak bellek temizliği yapabilir ve böylece sisteminizin performansını arttırabilirsiniz.

Bilgisayarınızda açtığınız her program bellekten bir miktar kullanır. Eğer büyük boyutlu ve profesyonel programlarla çalışıyorsanız (ör: Photoshop, Office vb.) ve pek çok programı aynı anda kullanıyorsanız bilgisayarınız yavaşlayabilir. Fresh RAM programı bu noktada devreye girerek, RAM optimizasyonu yaparak sistem performansınızı arttırır.

4 farklı tarama türü vardır. Hafif, Hızlı, Güçlü ve En çok optimizasyon ayarları ile programı verimli kullanabilirsiniz. Temizlik işlemi seçilen tarama moduna göre değişmektedir.

Otomatik temizleme özelliği ile belirlediğiniz kriterlere göre temizlik yapabileceğiniz gibi manuel olaraktatemizlik yapabilirsiniz.
kaynak

kampanya

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Yetişen alıyor :D Teşekkürler shadowknight

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
rica ederim:) ben 1 sene önce sdnde görmüştüm bunu 1 günlük ücretsiz dağıtılıyordu. denedim işe yarıyordu. maximum optimizasyon seçeneğinde ram'i mümkün olan en düşük seviyeye çekiyordu:) otomatik ram bakımı da yapabiliyordu:)

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Advanced system care'de var bir tane ram temizleme basit bir şey bu programın faydası gerçekten hissediliyor mu daha önce kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
teşekkürler knight :D
millet shadow diyor bizim farkımız olsun :D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Advanced system care'de var bir tane ram temizleme basit bir şey bu programın faydası gerçekten hissediliyor mu daha önce kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

asc'deki bunun yanında çok hafif kalır. pcye ram takviyesinin yerini tutamaz ama var olan ram'i performanslı kullanmayı sağlar. faydası hissediliyor gibi :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
saol teşşekürler :) gta 4 kasıyordu şimdi kasmıyor hızlı oyniyabiliyom gta 4 tekrar saol :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
saol teşşekürler gta 4 önceden kasıyordu şimdi kasmıyor tekrar saol :yes: