V4 ü dahaca denememiştim; bu fırsatla bi' deneyelim bakalım. Teşekkürler shadow

rica ederim arkadaşlarillegal yerine mümkün olduğu kadar yasal kullanmak önemli
onun için gördüğüm bütün işe yarar kampanyaları sizinle paylaşıyorum

şunu söyleyeyim, bilgisayarımda crackli hiçbir program yok kampanyalı haberleriniz çok işimize yarıyor. Sanmayın sadece yorum atan kadar yararlanan kişi var. Her saat %80'i online ziyaretçisi olan bu sitede kaç bin kişi yararlanmaktadır kimbilir
 şunu söyleyeyim, bilgisayarımda crackli hiçbir program yok kampanyalı haberleriniz çok işimize yarıyor. Sanmayın sadece yorum atan kadar yararlanan kişi var. Her saat %80'i online ziyaretçisi olan bu sitede kaç bin kişi yararlanmaktadır kimbilir 

Kaldırdım ya, her açılışta çıkan o yeşil şeyi kapatamadım kaldırdım

4.0.1 e yükselten varsa o serialler çalışmıyor. internet baglantısını kesip "DFF7A-8204E-69ADE-0D5AA" bu keyi girin etkinleştirin. tkinleştirm hatası vericek. uyarıyı gecın. 365 gun oldu gene. işlem bitince interneti açmayı unutmayın : p
4.0.1 e yükselten varsa o serialler çalışmıyor. internet baglantısını kesip "DFF7A-8204E-69ADE-0D5AA" bu keyi girin etkinleştirin. tkinleştirm hatası vericek. uyarıyı gecın. 365 gun oldu gene. işlem bitince interneti açmayı unutmayın : p
eski sürümü kullanmak daha mantıklı 3 lisans var. yeni sürümün lisansı çalışmıyor, bu lisans için maksimum kullanıcı sayısına ulaşılmıştır diyor.
lBLacK[/URL dedi ki:1841123]4.0.1 e yükselten varsa o serialler çalışmıyor. internet baglantısını kesip "DFF7A-8204E-69ADE-0D5AA" bu keyi girin etkinleştirin. tkinleştirm hatası vericek. uyarıyı gecın. 365 gun oldu gene. işlem bitince interneti açmayı unutmayın : p
teşekürler neti kapatıp yapınca oldu 365 gözüküyorbunu denedinmi?