V4 ü dahaca denememiştim; bu fırsatla bi' deneyelim bakalım. Teşekkürler shadow![]()
rica ederim arkadaşlarillegal yerine mümkün olduğu kadar yasal kullanmak önemli
onun için gördüğüm bütün işe yarar kampanyaları sizinle paylaşıyorum
![]()
Kaldırdım ya, her açılışta çıkan o yeşil şeyi kapatamadım kaldırdım![]()
4.0.1 e yükselten varsa o serialler çalışmıyor. internet baglantısını kesip "DFF7A-8204E-69ADE-0D5AA" bu keyi girin etkinleştirin. tkinleştirm hatası vericek. uyarıyı gecın. 365 gun oldu gene. işlem bitince interneti açmayı unutmayın : p
4.0.1 e yükselten varsa o serialler çalışmıyor. internet baglantısını kesip "DFF7A-8204E-69ADE-0D5AA" bu keyi girin etkinleştirin. tkinleştirm hatası vericek. uyarıyı gecın. 365 gun oldu gene. işlem bitince interneti açmayı unutmayın : p
eski sürümü kullanmak daha mantıklı 3 lisans var. yeni sürümün lisansı çalışmıyor, bu lisans için maksimum kullanıcı sayısına ulaşılmıştır diyor.
lBLacK[/URL dedi ki:1841123]4.0.1 e yükselten varsa o serialler çalışmıyor. internet baglantısını kesip "DFF7A-8204E-69ADE-0D5AA" bu keyi girin etkinleştirin. tkinleştirm hatası vericek. uyarıyı gecın. 365 gun oldu gene. işlem bitince interneti açmayı unutmayın : p
teşekürler neti kapatıp yapınca oldu 365 gözüküyorbunu denedinmi?