[Sona erdi] [Kampanya] Advanced SystemCare 4.2.0

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
largeImg.png

kampanya sayfasından programı indirebilirsiniz. son tarih 31 aralık. lisans kampanya sayfasının altında :)

KAMPANYA SONA ERDİ

--- Mesaj Güncellendi ---

not: arkadaşlar kampanya eski versiyon için. güncel versiyonu 5.0.0. ...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bu nasıl bir programdır hiç kampanyası bitmiyor kıllanmaya başladım bu programdan !!?

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Teşekkürler
asc4 pro diyor 5 olsaymış :o daha iyiymiş bunun lisansını eğer verirse 5 kabul eder mi ki acaba :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
4. versiyonun lisans süresi bittikten sonra tekrar kurmamıştım. 10 günde makine dağıldı resmen :D 3.7 yi yükledim bi şekilde, toparlandı kerata :D

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
windows 7 kullanıcısıyım ve illegal kullanımı yakalayan güncellemeyi iptal etmiştim. bu programı kullandım bir kere ve iptal ettiğim güncellemeyi kurmuş ve lisans ağına yakalanmıştım. haliyle format atmak zorunda kaldım. birazcık yem'e benziyor:))

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yaa ben zaten 5 sürümünü lisanslı kullanıyorum... Bu 4.2 versiyonunda verilecek olan lisanslarda 5 haneli olacağı için programın 5.sürümü içinde geçerli olabilir... Ama tabii görmeden bilemeyizz... Eski 3.versiyonlarında lisans keyler 4 haneli olduğundan programın 4.versiyonunda 3.versiyonun keyleri kullanılamıyordu... Şimdiki versiyonda keyler 5 haneli...
windows 7 kullanıcısıyım ve illegal kullanımı yakalayan güncellemeyi iptal etmiştim. bu programı kullandım bir kere ve iptal ettiğim güncellemeyi kurmuş ve lisans ağına yakalanmıştım. haliyle format atmak zorunda kaldım. birazcık yem'e benziyor:))
Derin bakımda resimde gördüğünüz tıkı kaldırın her tarama yapışınızda mutlaka kaldırın çünkü o zaten onun için yapılmış yani hata programda değil... Onun amacı o zaten eksik güncellemeleri kurmak... O tıkı mutlaka kaldırın yada taradıktan sonra KB971033 nolu güncelleştirmeyi yüklemeye çalıştığında yüklettirmeyin...

ascx.png

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
İnternet key kaynıyor siz neyin muhabbetini yapıyorsunuz.:hammer:

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
kampanyayı güncelledim arkadaşlar.

aynı versiyon için yeni bir kampanya buldum. bu sefer sağlam :D

kampanya sayfasına gidin programı indirin. lisans kampanya sayfasının altında :)

--- Mesaj Güncellendi ---

İnternet key kaynıyor siz neyin muhabbetini yapıyorsunuz.:hammer:

lisanslı ve yasal kullanmanın muhabbeti :)