[Sona erdi] [Kampanya] 3 Yıllık Kampanya Zemana AntiLogger

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
başka mail adresime de gönderttim aynı lisans kodu geldi. zaten artık bu lisans kodunun da geçerliliği bitti heralde, diğer bilgisayarıma yüklemek istedim, bu lisans kodunu kabul etmiyor.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
başka mail adresime de gönderttim aynı lisans kodu geldi. zaten artık bu lisans kodunun da geçerliliği bitti heralde, diğer bilgisayarıma yüklemek istedim, bu lisans kodunu kabul etmiyor.

Zemana gıcıklık yapıyor işte... Ben daha önce 1 yıllık lisans almıştım şu anda onu kullanıyorum bu 1 yılın sonunda şimdi aldığım lisansı girince kabul etmeyecek işte yani kampanya sürecinde lisansı girdiniz girdiniz giremediniz gitti... Buda gıcıklık işte madem veriyorsunuz bırakın millet aldığı lisansı kullansın kardeşim....

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
be girdim gönderilen lisans kodunu ama yanlış yada eksik diye hata verdi??

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Bitte klicken Sie auf den folgenden Link, um Ihre Registrierung zu bestätigen.
Innerhalb einer Stunde erhalten Sie den Produktschlüssel und alle weiteren Informationen zu
AntiLogger bequem per E-Mail. - Bitte überprüfen Sie dazu auch Ihren Spamordner! -

Bestätigungslink

Sollten Sie diesen Bestätigungslink nicht anklicken können, kopieren Sie bitte diesen Link:
http://www.whiteletter.de/mailresponder/optin.php?code=0f5f18fa550eba3b9114770677817850

und fügen ihn in die Adresszeile Ihres Browsers ein.

Das PC Welt Team und das pro.de Team wünschen Ihnen viel Spaß mit AntiLogger.

bune sımdı boyle mail gelmıs ?
lınke tıkladım actıve olsun dıye fln bırsey olmadı hıkaye oldu herhalde bu olay..

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bitte klicken Sie auf den folgenden Link, um Ihre Registrierung zu bestätigen.
Innerhalb einer Stunde erhalten Sie den Produktschlüssel und alle weiteren Informationen zu
AntiLogger bequem per E-Mail. - Bitte überprüfen Sie dazu auch Ihren Spamordner! -

Bestätigungslink

Sollten Sie diesen Bestätigungslink nicht anklicken können, kopieren Sie bitte diesen Link:
http://www.whiteletter.de/mailresponder/optin.php?code=0f5f18fa550eba3b9114770677817850

und fügen ihn in die Adresszeile Ihres Browsers ein.

Das PC Welt Team und das pro.de Team wünschen Ihnen viel Spaß mit AntiLogger.

bune sımdı boyle mail gelmıs ?
lınke tıkladım actıve olsun dıye fln bırsey olmadı hıkaye oldu herhalde bu olay..

bikaç saat sonra geliyo lisans kodu. ama artık zemana lisans kodunu kabul etmiyo yanlış olarak nitelendiriyo, kampanya bitti kısaca

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Zaten bunun 64 bit desteğide yok..