Lisanslar neden piyasaya düşsünki hocam sen kullandığın lisansı başkasına verirmisin ? :thumbup1:Çok yakında dagıtılan tüm keyler piyasaya düşecek ve çok sayıda kullanıcıdan dolayı hepsi kara listeye girecek ben kaspersky adına söylüyorum bunu diğerleri ile işim olmaz zaten
ben başka bir sitede nasıl alındığını anlatmıştım ama burada link vermek yasak mı tam bilmediğim için yayınlamıyorum linki onay gelirse editörlerden o zaman paylaşırım uygun görürlerse. onun haricinde şu konu var ki,
bende kaspersky key talep ederken, bir mail adresine hala davet gönderme kotası olan hostlarda şu hatayı alıyorum
We're sorry, our system is experiencing an error. Please try again later.
ama baska mail adresine aynı hostlardan talep ettiğimde lisans hemencecik geliveriyor. bu hatanın sebebini çözen var mı? yaklaşık 3-4 saattir böyle bu durum.
Eğer KİS içinse ben de rica edebilir miyim? Teşekkürler.Kampanyam devam ediyor.Serial alamayanlar bana mail atsın key paketi gönderiyorum.
Kampanyam devam ediyor.Serial alamayanlar bana mail atsın key paketi gönderiyorum.
Militarist sendeki bu keyler 1 yıllık filan değilki bildiğin warez sitelerinde paylaşılan keyler.Bunların geçerliliği en fazla 1 hafta.Zaten bunlarla uğraşmamak için 1 yıllık key arıyordum
Aynen. Neyse. mail adresim o dur. Hoşçakalın.Yinede her hafta key bulup indirme işi bi süre sonra sıkıyo.
Bana bu kampanyadan 1 yıllık serial alabilecek olan var mı ?
Warez Sitelerinden olmasın lütfen !
reflex369@hotmail.com
5 tane yeni host geldi arkadaşlar ! An itibari ile hepsi çalışıyor !
thebrillopuff@gmail.com
simdave@gmail.com
hoczero@gmail.com
fastest963@gmail.com
dmx11523@gmail.com
site adresini de tekrar yazıyım;
http://usa.kaspersky.com/shakeitup/
sömürün hemen :d
1 nisaan![]()