[Sona erdi] 1 Yıllık Kaspersky, Norton, Panda lisansları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Çok yakında dagıtılan tüm keyler piyasaya düşecek ve çok sayıda kullanıcıdan dolayı hepsi kara listeye girecek ben kaspersky adına söylüyorum bunu diğerleri ile işim olmaz zaten
Lisanslar neden piyasaya düşsünki hocam sen kullandığın lisansı başkasına verirmisin ? :thumbup1:

eSque

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Canım sıkıldı Lisans Dağatayım Dedim Host Bulamadım :S

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yeni host bulan arkadaş varsa bizlerle de paylaşabilir mi?

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben başka bir sitede nasıl alındığını anlatmıştım ama burada link vermek yasak mı tam bilmediğim için yayınlamıyorum linki onay gelirse editörlerden o zaman paylaşırım uygun görürlerse. onun haricinde şu konu var ki,

bende kaspersky key talep ederken, bir mail adresine hala davet gönderme kotası olan hostlarda şu hatayı alıyorum

We're sorry, our system is experiencing an error. Please try again later.

ama baska mail adresine aynı hostlardan talep ettiğimde lisans hemencecik geliveriyor. bu hatanın sebebini çözen var mı? yaklaşık 3-4 saattir böyle bu durum.

eSque

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben başka bir sitede nasıl alındığını anlatmıştım ama burada link vermek yasak mı tam bilmediğim için yayınlamıyorum linki onay gelirse editörlerden o zaman paylaşırım uygun görürlerse. onun haricinde şu konu var ki,

bende kaspersky key talep ederken, bir mail adresine hala davet gönderme kotası olan hostlarda şu hatayı alıyorum

We're sorry, our system is experiencing an error. Please try again later.

ama baska mail adresine aynı hostlardan talep ettiğimde lisans hemencecik geliveriyor. bu hatanın sebebini çözen var mı? yaklaşık 3-4 saattir böyle bu durum.

USA'da Gündüz Olması ve Sisteme Fazla Yüklenilmesi Sonucu Kaynaklanan bi Problem . Düzelir . 1-2 saate. SAnırım Key Alımı Buga Girdi . Şimdiye Kadar Host Bulunması Gerekiyordu . :S sabaha Denerim Artık. Herkese İyi Geceler Kolay Gelsin .

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hımm anladımm ama sadece tek bir mail adresine bu hatayı vermesi ilginç geldi bana.. bakalım yarın gene deneyeceğim. zaten bi dolu mail var biri olmazsa biri olacak.

link konusunda ses cıkartan olmadı ama hadi size bir ipucu vereyim ama sabrederek tek tek deneyin yoksa sabırsız olursanız olmaz bu iş.

http://houseparty.com/windows7ca

bu adrese girin, pencerenin sag ortasına bi dünya haritası açılacak, üstünde de biraz bekleyince yeşil yeşil daireler oluşacak... işte bizim parti merkezlerimiz bunlar. yapacağınız şey parti merkezlerinden büyük olanlarının ve diğerlerinden az biraz uzakta olanlarından (mesla 3-5 büyük daire yan yana olan değl de 1-2 büyük daire yan yana olanlarından) birine tıklayın.

biraz bekleyince gelecek olan ekranda aynı haritanın yerinde isim listeleri olacak resimli. o listenin altında yeşil sayfa numaraları var hemen sag tarafındaki
last yazısına tıklayın. neden derseniz benim de sistemim bu. millet mersinden baslar aramaya ve geçerli host da bulsanız çoğunun hakkı dolmus olur. ben de o zaman tersinden gider bulma şansımı arttırırım diyorum ve gerçekten çok aşırı zahmet vermeden epey bi host adresi bulabiliyorum. bir günde yirmiyi aşkın host adresi birikti bir çogunun en az 8-10 ar lisans isteme hakları var. işte o bulduğunuz kullanıcı adlarının sonuna @gmail.com, @hotmail.com koyun olsun bitsin. en cok gmail cıkıyor. hotmail de az değil ama. bir de unutmadan söyleyeyim 5 ve daha az karakterli kullanıcı adlarını dikkate almayın, kullanıcı adında party, win,win7, windows, launch kelimeleri varsa onları da sallamayın ve denemeyin. böylece daha hızlı bulursunuz.

hadi, size kolay gelsin. lisanslarınızı güle güle kullanın. lisanslarınızı kimseyle paylaşmayın ve hemen aktive edin karalisteye alınmasın.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Beyler benden istiyorsanız bana mail atın buraya adres yazmayın. Serial göndermiyorum key paketi gönderiyorum.

Saw_

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Beyler 1 tane Alaln 1 tane daha alıyor böyle olunca kampanya iptal edilebilir.

Ama Bence İptal Edilcek zaten Kaspersky Tanıtmak İçin Yapıyo Böylece Herkez Deniyo Kis 2010 u Sonra Keyler İptal Olunca Beyenenler (beyenilmicek gibi değil) Gidicek Alıcak Kaspersky 2010.

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Militarist sendeki bu keyler 1 yıllık filan değilki bildiğin warez sitelerinde paylaşılan keyler.Bunların geçerliliği en fazla 1 hafta.Zaten bunlarla uğraşmamak için 1 yıllık key arıyordum

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Militarist sendeki bu keyler 1 yıllık filan değilki bildiğin warez sitelerinde paylaşılan keyler.Bunların geçerliliği en fazla 1 hafta.Zaten bunlarla uğraşmamak için 1 yıllık key arıyordum

1 yıllık demedim ki. Şansınıza. 2 yılda sürebilir.

Serial ve key i karıştırmayalım. 1 yıllık olanlar serial. Ben key veriyorum.

Diğer yöntem sizlere ömür.

Valla siz bilirsiniz. İsteyene gönderiyorum. Maksat boynu bükük kalmasın kimse. Alamadım diye üzülmesin diye. Hiç bir karım yok.

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
1 yıllık key yazmışım 1 yıllık serial yazacaktım.

Yinede her hafta key bulup indirme işi bi süre sonra sıkıyo. Şimdilik 6 aylık NIS kullanıyorum.

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
militarist kardeş arkadaşın da dediği gibi bunlar 1-2 aylık keylermiş neti araştıracaz artık nese genede eyvallah saolasın kardeş..

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bana özelden ulaşanları nasıl 2010 key alacagınız konusundaki konu anlatımına yönlendiririm çok uzun olduğu için burada paylaşmadım. faydalanmak isteyen buyursun iki gundur denediğim ve basarılı oldugum yöntemdir.

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ben sömürdümde :D
Hala çalışıyor? --DU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...