- Moderatör
Böyle haberleri sıkça duyuyoruz aslında. Resmi gazeteyi beklemek gerekiyor. Şu an sadece iddia olarak akıllarda kalsın.Bana yalan haber gibi geldi.
Fazla umutlanma Ziya giderse başkası gelir.Ziya sadece bir kuklaydı üsten gelen emirleri uyguluyordu yeni gelen kişide kukla olacaktır.İnşallah istifa ederde yerine eğitim sistemini düzeltecek biri geçer.![]()
Doktor olmak o kadar kolay olmadığı için o kısma katılmıyorum ancak diğer kısımlarda aynı fikirdeyim. Ayrıca Ziya Selçuk Siyasi biri değildi...Her ne kadar şuanki iktidarı sevmesemde Ziya Selçuk gayet iyi bir milli eğitim bakanıydı. Getirdiği sistemler öğrenciyi adam etmek üzerine kurulu çünkü yan gelip yatıp doktor olmaya değil. Bu nedenden sevilmediği de aşikar.
Kusura bakma ama cumhurbaşkanı ataması ile gelmedi mi Ziya Selçuk.. Yanlışım varsa düzelt ama ben öyle hatırlıyorum.Doktor olmak o kadar kolay olmadığı için o kısma katılmıyorum ancak diğer kısımlarda aynı fikirdeyim. Ayrıca Ziya Selçuk Siyasi biri değildi...
Doktor olmak kolay dememiş ki sadece eski sistemlere göre daha çok zorlayıp daha az kişinin alabileceği bir bölüm yaptığı için sevilmiyor demiş. Tam olarak benim dediğim gibi değil de benim dediğim daha açıklayıcı bir cümle oldu.Doktor olmak o kadar kolay olmadığı için o kısma katılmıyorum ancak diğer kısımlarda aynı fikirdeyim. Ayrıca Ziya Selçuk Siyasi biri değildi...
Bakanlar atamayla gelir zaten. Demek istediğim, Sağlık Bakanı ve Milli Eğitim Bakanı'nın daha önce siyaset ile bir ilgisi yoktu ve siyasi durumlara herhangi bir müdahaleleri olmadı. Bu 2 kişinin emeğini boşa saymayalım ve siyasete karıştırmayalım.Kusura bakma ama cumhurbaşkanı ataması ile gelmedi mi Ziya Selçuk.. Yanlışım varsa düzelt ama ben öyle hatırlıyorum.
Sanırım bunlar Facebook üfürükleri. Allahın günü birini öldürürler, hiçbiri de doğru çıkmaz. Birileri sazanlarla çok fena eğleniyor. Da, asıl "İddia ediliyor" lejantlı bir balon'un sitede açılmasına müsaade edilmesi.Güncelleme: İstifa ile ilgili bir madde Resmi Gazete'de yer almadı.
Tatili milli eğitim bakanı veriyor sanki.Mesela birkaç yıl önce 2 gram kar yağmıştı ve Ziya Selçuk okulları tatil
Aaa bugün de mi istifa etmemiş.Kesinleşmiş bilgi...
ME Bakanı hala görevde ve istifa ettiğine dair ortada hiçbir karine mevcut değil.![]()
Bu arada muhtemelen istifa baskısını arttırmak için onun olduğu iddia edilen eski twitler tekrar piyasaya çıktı (yangından önce tam gündeme gelecekti sonra yangın çıkınca gündeme çok gelemedi)Kesinleşmiş bilgi...
ME Bakanı hala görevde ve istifa ettiğine dair ortada hiçbir karine mevcut değil.![]()
Haberimiz var merak etmeBu konudaki arkadaşlar üfürük gerçek çıktı haberiniz olsun
Eyvallah!Bu konudaki arkadaşlar üfürük gerçek çıktı haberiniz olsun