SDN Son dakika: ekşisözlük, BTK kararıyla erişime engellendi!

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Özkan bunları yazmak için ayda kaç para alıyorsun?

Doğruları söylemek için neden para alayım !

Ekşi içersinde hiç küfürün gırla olduğu konu yok mu ! Dini değerlere hakaret olan konular yok mu diyorsunuz şimdi ?

Veya muhalifliğin sınırlarını aşan uç konular. Yalana varan iddialar yok mu diyorsunuz şimdi ? Hadi bakanları Cumhurbaşkanlarını geçtim vekilleri geçtim TSK'ya kadar uç iddialar yok mu !

Çözüm basit aslında Ekşi yönetimi istese 1 haftada düzeltebilir. Ekşi Kurtarılmış bölge değil heralde. Ülkede ki forumlardaki bütün kurallar orada da geçerli olmalı.

Son düzenleme:

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Hani şu üstün mahlukatların bulunduğu forum sitesi değil mi? :D.
Onlar ultra mega mükemmel insan oldukları için her konuda haklılardır.

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,455
Ekşi sözlüğün yazarlarını pek sevdiğim söylenemez fakat kapatılması kesinlikle yanlış karardır. Umarım bu yanlıştan en kısa sürede dönülür. Arkadaş, adamların bir hatası varsa da uyarıyı çekersin. Kendine çeki düzen vermezse ona göre kapatılır. Bir gecede site ansızın kapatıldı. Site yöneticilerinin bile sitenin niye kapatıldığından haberi yok. Buna benzer olayın bir Avrupa ülkesinde yaşandığını düşünün, o ülke rahat ayağa kalkardı ki Ekşi Sözlükten bahsediyoruz. 3-5 yıllık site de değil.

Cem özgür

Asistan
Reaksiyon puanı
94
İzlediğim dizi, film yada kitaplarla ilgili yorumları okumak yada yeni bir ürünü almayı düşündüğümde, kullanan kişilerin yorumlarını okumak için zaman zaman kullanıyorum. İsteyen istediği gibi yorum yazabilir bence twitter 'dan bir farkı yok. Beğenmeyen okumaz yada bir daha girmez. Benim için insanlar evlerinde konuşmuş yada bir yerde yazmış bir anlam ifade etmiyor. Yasaklamak neyin çözümü anlamak zor.
Sanki telefonunuzu açınca karşınıza ekşi sözlük çıkıyor ve zorla okutuluyor. Orda her yazılana katılmak zorunda da değilsiniz.
Belki şöyle olabilirdi. Sosyal medyada nick kullanımına karşıyım. Herkes kendi ismiyle yazsın veya yazarların mail adresi olabilir. Yada Tıpkı twitter 'daki gibi yazılanlara yanıt verilebilir olması da gerek.

Son düzenleme:

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,671
İyi ki kapattılar. İftiralar, algılar, dine küfürler havada uçuşuyordu.