Sokağa çıkma yasağı gelmelimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SND Anonim 5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sokağa çıkma yasağı gelmelimi

• Acilen gelmeli

• Bence gerek yok

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Nurdisina

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
554
Benim lösemi geçiren arkadaşım var babası çalışıyor sınavlara gidende bile otobüs kullanmak zorunda o çocuğa korona bulaşsa bunun vebalini kim ödeyebilir sınavlara girmese kalıcak ki aileside gitme diyor yani cidden hiç düşünceli değiller yani büyükler tepkilerinde haklılar ama bizi unutuyorlar sadece kötü olan kurallara uymayanlara göre cvp veriyorlar bizim suçumuz ne
o kadar haklısınki dostum...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim lösemi geçiren arkadaşım var babası çalışıyor sınavlara gidende bile otobüs kullanmak zorunda o çocuğa korona bulaşsa bunun vebalini kim ödeyebilir sınavlara girmese kalıcak ki aileside gitme diyor yani cidden hiç düşünceli değiller yani büyükler tepkilerinde haklılar ama bizi unutuyorlar sadece kötü olan kurallara uymayanlara göre cvp veriyorlar bizim suçumuz ne
Allah'ım ona acil şifalar versin inşAllah lösemiyi atlatır..

¹ ChamPoinT ¹

Profesör
Reaksiyon puanı
595
Gelmeli ama kısa süreliyine değil. Çünkü sokağa çıkma yasağı getiriyolar sonra vaka falan azalıyor nerdeyse 2.000 vakadan mesela 1.000 oluyor. Ama geri kaldırıyolar. Azaldı dyip kaldırıyorlar sonra yine vakalar tavanda.

S

SND Anonim 5

SDN Okuru
Gelmeli ama kısa süreliyine değil. Çünkü sokağa çıkma yasağı getiriyolar sonra vaka falan azalıyor nerdeyse 2.000 vakadan mesela 1.000 oluyor. Ama geri kaldırıyolar. Azaldı dyip kaldırıyorlar sonra yine vakalar tavanda.
Sokağa çıkma yasağı tüm ülkeye olmasa bile belirli yaş gruplarına gelebilir yoksa biteceği yok bunun

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Bunun yarısı vaka sayısında sokağa çıkma yasağı varken şuanda okulları bile açmaları bi banamı saçma geliyor bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz bence acilen en azından bazı yaş gruplarına sokağa çıkma yasağı gelmeli düşünceleriniz neler
Gelmeli yoksa benim okul başka türlü online ilan etmeyecek
Yüz yüze eğitim ve sınav yapmakta halen ısrar ediyorlar

delete user

Profesör
Reaksiyon puanı
3,781
Covid-19 un olduğu tüm ülkeler 20 gün sokağa çıkma yasağı uygulasın korona horona kalmaz.

Gece baykuşu

Doçent
Reaksiyon puanı
291
18 yaş altı kişilere gelsin 20 yaş ve üstü kişiler ise maskesiz göründüğü yerde ceza verilmeli maske takma ondan sonra vay efendim virüs artıyor ne yapalım hasta olmamak için af edersiniz ama g*tümüzu yırtıyoruz senin salaklığın yüzüne hasta olamam cezalar ve kurallar daha sıkı ve daha ağırlaştırılmalı

Reaksiyon puanı
6,371
Ben kendi açımdan bakınca kesinlikle gelmemeli diyorum ama vakalara bakınca da gelmeli diyorum.

sonumutbükücü

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
14
Bunun yarısı vaka sayısında sokağa çıkma yasağı varken şuanda okulları bile açmaları bi banamı saçma geliyor bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz bence acilen en azından bazı yaş gruplarına sokağa çıkma yasağı gelmeli düşünceleriniz neler
sadece antepte günde 2bin vaka varmış arkadaşlar.

yorum sizin

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Eskisi gibi hafta sonları sokağa çıkma yasağı olmalı.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Hala neyi beklediklerini çok merak ediyorum. En azından hafta sonları yasak gelmeli. Bunaldık diye diye millet her gün sokakta. Hadi işi - gücü olan kişiler neyse de işi olmayan, canı sıkıldığı için dışarı çıkanlar var.

Obenfuhrer

Asistan
Reaksiyon puanı
278
Ekonomimiz çok iyi ve kıskanılan bir ülke olduğumuz için : Devlet, hane başı 2 bin ₺ verip, 14 gün boyunca sokağa çıkma yasağı getirebilir. Ama öyle marketler açık, fırınlar açık şekilde değil.. Komple şarteli indirecekler.Bu 14 gün boyunca eminim hastalık ciddi oranda düşüşe geçip, kontrol altına alınacaktır. Bir nebze de olsun sağlık sistemimiz derin nefes alacaktır. Çokomelli suriyelilere 40-50 milyar $ harcayanlar çok rahatlıkla karşılar diye düşünüyorum.
Yoksa onun haricinde vatandaşı bir başına biz bize yeteriz laflarıyla ortada bırakacaklarda sokağa çıkma yasağı falan gelmemeli..

Nixc0r

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
16,928
Gelmeli yoksa benim okul başka türlü online ilan etmeyecek
Yüz yüze eğitim ve sınav yapmakta halen ısrar ediyorlar
Hocanın interneti yavaştı hiç bişey anlatamadı sesi kesile kesile dinledim kendim çok çalıştım ama sonuç matematikden 60 bari sınav yapmasalar bişey anlatamıyorlar internetten

S

SND Anonim 5

SDN Okuru
Hocanın interneti yavaştı hiç bişey anlatamadı sesi kesile kesile dinledim kendim çok çalıştım ama sonuç matematikden 60 bari sınav yapmasalar bişey anlatamıyorlar internetten
Ayn bizim de öyle bu arada cb açıklama yapıyor yasak gelebilirmiş ana sadece 18 yaş ve 65 üstüne

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Şuanda Cumhurbaşkanımız açıklama yapıyor. Bakalım kısıtlama gelecek mi.

S

SND Anonim 5

SDN Okuru
Şuanda Cumhurbaşkanımız açıklama yapıyor. Bakalım kısıtlama gelecek mi.
Allah'ım nolur nolur yasak gelmezse sınıfta kalıcam dua edin abiler ablalar Allah'ım inşallah gelir ya

Allah'ım nolur nolur yasak gelmezse sınıfta kalıcam dua edin abiler ablalar Allah'ım inşallah gelir ya
Sınav ertelenmek zorunda kalıcak yasak gelirse

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
S

SND Anonim 5

SDN Okuru
Sınava giren bir çok kesim var, ondan dolayı gelecek olsa bile herkesin sınavını yapıp öyle uzatırlar.

Gözünüz aydın yasak geldi.
Anlamadım ben geldimi yasak
16 yaşındayım

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Tabii ki de gelmeli. Dışarısı kalabalık olabiliyor. Koronavirüs tablosuna da bakarak anlarsınız. Ölen hasta sayısı falan yükselişte.
5fb2a350c03c0d1b74b733e2.png