Kablolardan veya modemden olabilir. Öncelikle başka bir modemle deneyin.Arkadaşlar resimlerde gördüğünüz hat değerleri ile ilgili sorunum var. Hat zayıflaması düşük, ankastreden gelen kablo cat5e modem 5-6 yıllık vdsl bir modem. Ama snr marjı 11.4 bu neden oluyor, burayada hipernet geldi ona geçince düzelir mi acaba ?
1 sene önce TT den aldığım modemle dneiyorum 8.9'a kadar düşüyor. Bu modemle anca bu değeri görüyorum, sorunun modemde olduğunu bilsem modem alacağım ama emin olamıyorum. Bu değer şuanlık sıkıntı çıkarmıyor ancak vdsl'de çıkarar gibi :/Kablolardan veya modemden olabilir. Öncelikle başka bir modemle deneyin.
Acaba düzelme imkanı varmı vdsl'e geçince ?Modemle alakalı değil o zaman.
gönderme kısmının iyi. indirme kısmı 11 ona takıldımHattın iyi.
Teşekkür ediyorum.VDSL'e geçince farklı kablolardan hizmet alacaksınız. Ama o kabloların kalitesini vs. bilmeden yorum yapamayız.
Kesilme kopma hız düşüklüğü var mı?gönderme kısmının iyi. indirme kısmı 11 ona takıldımo sıkıntı yaparmı acaba yoksa hat iyimi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ediyorum.
16mbps pakette maksimum 14 mbps alıyorum bu normal bence. Akşamları aniden çıkıp inen bir ping var onun harici bir sorunum yok.Kesilme kopma hız düşüklüğü var mı?
İyiymiş o zaman.16mbps pakette maksimum 14 mbps alıyorum bu normal bence. Akşamları aniden çıkıp inen bir ping var onun harici bir sorunum yok.
altyapı gelmiş?Vdsl geçemesiniz.
Neden kızgın attınız?Vdsl geçemesiniz.
Neden acaba ?Vdsl geçemesiniz.
O zaman benlik bir durum yok. Santral 180 metre ileride hat zayıflaması gayet iyi gönderme snrsi gayet iyi ancak indirme snr neden düşük anlamıyorumSnr değerleri, santralden senin ankastrene gelen kabloları işaret eder, santral ile arandaki mesafeye göre bu değerler değişebilir. (kablonun sağlamlığı da bu etkenler içerisinde)
2-3 bina ilerideki arkadaşım benle aynı hızları alıyor TT ve vdsl 2 üzerinden hizmet alıyor. onda maksimum hız 35 olarak gözüküyor.Snr margin şuan 20 ortalama 30 40 olması lazım.
VDSL hizmet alabilir miyim ?Bölge doğru değişiyor.
Netspeed, üzerinden alt yapı sorgulama yapın vdsl alt yapı varsa alırsınız.VDSL hizmet alabilir miyim ?
Evet var, umarım snr değeri sıkıntı yaratmaz ondan korkuyorumNetspeed, üzerinden alt yapı sorgulama yapın vdsl alt yapı varsa alırsınız.
Türknet YAPA var 180 metre ötede, onuda düşünüyorum.Turknet hızı kaç alabilecek sitesi bakiniz.
Vdsle geçtiğiniz de öğrenirsiniz bunu, en kötü hızınızı düşürüp sabitlettirme yaparsınız tekrar 16 megabite.Evet var, umarım snr değeri sıkıntı yaratmaz ondan korkuyorum![]()
69mbps çıkıyor.Vdsle geçtiğiniz de öğrenirsiniz bunu, en kötü hızınızı düşürüp sabitlettirme yaparsınız tekrar 16 megabite.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadar tahmini hız çıkıyor?
YAPA da mı yoksa telekom da mı?69mbps çıkıyor.
Netspeed'de. TT de aynısını demişti. Türknet yapa maksimum 50mbps diyorYAPA da mı yoksa telekom da mı?
O zaman geçin telekom vdsline 69 verdiyse en kötü 50 alırsınız en olmadı hızı düşürüp sabitlersiniz.Netspeed'de. TT de aynısını demişti. Türknet yapa maksimum 50mbps diyor
Teşekkür ediyorumO zaman geçin telekom vdsline 69 verdiyse en kötü 50 alırsınız en olmadı hızı düşürüp sabitlersiniz.