Sniper : Ghost Warrior 2'nin ilk ekran görüntüsü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALMİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Sniper: Ghost Warrior serisinin ikinci oyunu Ghost Warrior 2'nin yapımcıları, CryEngine 3'ün desteğini arkalarına aldıklarından oldukça memnun olsa gerek. Oyunun ilk ekran görüntüsü
yayımlandı ve gerçekten oldukça iyi görünüyor dersek sizleri yanıltmış olmayız . İşte oyunun ilk ekran görüntüsü ;

www.merlininkazani.com/images/games/6911/3.jpg

Not : İşlemcim rahmetli oldu.Birkaç hafta önce de ikinci PC yi verdim çöpçüye.Sınavlar dolayısıyla şimdilik yeni işlemci almayacağım.Konu düzensiz ise affola.Orjinal forum görünümüne alamadım bir türlü :)

Yorum : City Interactive köşeyi döndü :)

fiprovet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
desene beN gforce 310M 1GB ekran kartıyla bunu oynayamayacağım ilkinide oynayamamıştım zaten donuyodu ikide bir :)

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
harika bir görüntü ortaya çıkmış...tabi fake değilse:)
Keskin Nişancı oyunları nedense ilgimi daha fazla çekiyor...bu yüzden bu oyunu sabırsızlıkla bekliyorum:)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
3.jpg

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
1. oyundaki gibi sıkıcı olmazsa oynanır..

sharlk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Görüntü süper merakla bekliyoruz

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
desene beN gforce 310M 1GB ekran kartıyla bunu oynayamayacağım ilkinide oynayamamıştım zaten donuyodu ikide bir :)

Oyun motoru chrome engine gibi dandik bir motor olmadığı için rahatlıkla oynarsın.(düşük grafikte :D)

Oyunların üzerinde city interactive yazısını görünce direk vazgeçiyordum ama bu sefer diğerlerinden farklı işin içinde cry engine 3 var. :)

fiprovet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Oyun motoru chrome engine gibi dandik bir motor olmadığı için rahatlıkla oynarsın.(düşük grafikte :D)

Oyunların üzerinde city interactive yazısını görünce direk vazgeçiyordum ama bu sefer diğerlerinden farklı işin içinde cry engine 3 var. :)

o zaman merakla bekliyorum bunu emre24 bu güzel haber için tşk ederim yahu başlamadan bitecekti yoksa benim için sniper ghost warrior 2 :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
senaryo umarım daha iyi olur yani en azından bir senaryosu olsun karambole git dal öldür gel olunca sıkıcı oluyor...Ayrıca Cry Engine farkıda hissediliyor.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Oyunun CryEngine 3 ile yapılması süper olmuş. Sniper'le şimdi ne güzel patlar o kafalar.. :D

harika bir görüntü ortaya çıkmış...tabi fake değilse:)
Keskin Nişancı oyunları nedense ilgimi daha fazla çekiyor...bu yüzden bu oyunu sabırsızlıkla bekliyorum:)

Evet, şahane görünüyor gerçekten. Alakasız olacak ama madem sniper seviyorsun, film olarak izlemediysen Enemy At The Gates'i izlemeni tavsiye edebilirim.. :)