Sniper: Ghost Warrior 2 Yine ertelendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IThelp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
City Interactive tarafından yapılan resmi ve kesin açıklamaya göre serinin ikinci oyunu Sniper Ghost Warrior 2 önümüzdeki 2 ay içinde sevenleriyle olacak. Sadece bir çıkış aralığından ziyade kesin bir çıkış tarihi veren City Interactive yapılan ertelemeden dolayı da üzgün olduklarını gelecek muhteşem bir Sniper Ghost Warrior 2 hayranlarının gönlünü alçağını söyledi. Sürekli yeni bir erteleme yaşayan Sniper Ghost Warrior 2 için yapılan bu yeni çıkış tarihide bizleri pek heyecanlandırmadı açıkçası. Çünkü sürekli ertelenen yapımın neredeyse 6-7 ay önce çıkmış olması gerekiyordu zaten. Can sıkıcı durumun farkında olan City Interactive yaptığı resmi ve kesin bir açıklama ile Sniper Ghost Warrior 2’nin 13 Mart 2013 tarihinde çıkacağını net bir şekilde hayranlarına duyurdu.

[video=youtube_share;M4SQ0W1LSog]http://youtu.be/M4SQ0W1LSog[/video]

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Bu seriden adam olmaz. Sniper Oyunu için Cryengine oyun motoru çok yanlış bir seçim.

asdasd91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel oyun bir an önce çıksa da oynasak :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
görsellik oynanışı nasıl etkileyecek merak konusu beklemedeyim

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ben 7 aydır bekleye bekleye bir haloldum sevdim ben bu oyunu hele merminin namludan cıkışı cok hoşuma gidiyor

Tepelii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben 7 aydır bekleye bekleye bir haloldum sevdim ben bu oyunu hele merminin namludan cıkışı cok hoşuma gidiyor

Evet Bu Efekti İlk Olarak Sniper Elite Oyununda Vermişlerdi Bende Hayran Kalmıstım..İlk Oyunundan Beri Oynuyorum :)