Sneıjder'in Menajeri: Roma İle Görüştük!

Bu konuyu okuyanlar

Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
İtalyan basınında Sampdoria'ya transferi gündemde olan Wesley Sneijder'le ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Öte yandan Sneijder'in menajeri Guido Albers'ten de flaş sözler geldi...

sneijder-3-1.jpg



İtalyan basınında Sampdoria’ya transferi gündemde olan Wesley Sneijder’le ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Öte yandan Sneijder’in menajeri Guido Albers’ten de flaş sözler geldi…

Sport Mediaset’in haberine göre Sampdoria, Sneijder transferinden vazgeçti. Sportif direktör Osti ile teknik direktör Giampaolo’nun taktik, yaş, uyum ve güçlü karakteri nedeniyle soyunma odasında problem çıkarma olasılığına gibi sebeplerden dolayı Sneijder transferi veto ettikleri belirtiliyor.

Öte yandan Sneijder’in menajeri Guido Albers, Tuttomercato’ya özel bir röportaj verdi. Henüz biten bir durum olmadığının altını çizen Albers, “Dün sadece Roma’da bir görüşme gerçekleştirdik” dedi.

Sneijder’in bu transfer hakkında ne düşündüğüyle ilgili gelen soruyu da cevaplandıran Albers, “Çok önemli bir tarihi olan bir kulüpten bahsediyoruz. Wes İtalya’yı seviyor. Sampdoria iyi bir seçenek. Ama tekrar ediyorum şu ana kadar biten bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Sneijder’in sonraki adımlarını da sıralayan Albers, ilk önce İstanbul’a gideceklerini belirtti: “Wes tatilini bitirdikten sonra İstanbul’a gidecek. Ancak o zaman Galatasaray’ın kararını anlayacağız. Onlarla konuşup ortak bir karar alacağız. Eğer bir veda kararı alınırsa Serie A’nın Wes için önemli bir seçenek olduğunu saklayamam. Sneijder İtalyan liginde çok güzel anılar yaşadı.”

Albers, “Sampdoria ile ikinci bir görüşme gerçekleşecek mi?” şeklinde gelen soruyu ise şöyle cevapladı: “Eğer istiyorlarsa bizi nerede bulacaklarını biliyorlar.”

Sneijder’in menajeri Albers takım adı verdi!
 

Son mesajlar

Üst