Sneijder, Galatasaray'dan ayrılacak mı?

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder hakkında Avrupa basınında transfer iddiaları devam ediyor. Hollandalı yıldızın ocak ayında sarı kırmızılılardan ayrılma ihtimali manşetleri süslüyor.

sneijder600wes_2K5PI.jpg


Sneijder'in menajeri Guido Albers, Daily Express'e verdiği demeçte, oyuncusunun Çizme'ye geri dönmeyi düşündüğünü ileri sürdü. Albers, "Galatasaray maaşları ödeme konusunda ciddi zorluklar yaşıyor. Sneijder, bu aralar İtalya'ya geri dönme konusunu ciddi şekilde düşünüyor" dedi.

İtalyan medyası ise Sneijder ile Juventus'un ilgilendiğini iddia etti. Ancak kısa bir süre sonra, İtalyan kulübüne yakınlığı ile bilinen La Stampa'da konuyla ilgili yapılan başka bir haber, iddiaları yalanlar nitelikteydi. La Stampa, Hollandalı yıldızın menajeri aracılığı ile siyah beyazlı kulüp için nabız yokladığını öne sürerken, buna karşın Juventus'un Hollandalı yıldızı transfer etmek gibi bir amacı olmadığını okuyucularına duyurdu.

Sneijder ile ilgili başka bir iddia ise yine İngiliz basınından geldi. Ada medyası, Manchester United teknik direktörü Louis Van Gaal'in Sneijder defterini henüz kapamadığını belirtiyor. Tecrübeli teknik adamın, Sneijder'in performansını yakından takip ettiği ifade edilirken, Ocak ayında bu transfer için girişimde bulunulabileceği vurgulanıyor.

KAYNAK
 

gs_kadir

Müdavim
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
Ali Ece: Bir yönetici ile konuştum, Muslera kalacak Sneijder'i satacağız dedi.


[video=youtube;LnQLI9SnpnE]http://www.youtube.com/watch?v=LnQLI9SnpnE&feature=youtu.be[/video]
 

falcon291

Müdavim
Katılım
6 Eylül 2012
Mesajlar
1,360
Reaksiyon puanı
45
Puanları
48
GS maddi sorunlarını çözmek için Sneijder'i satmak zorunda... Ama Sneijder ile kurtulabilir mi, ondan hiç emin değilim, devre arasında satabileceği diğer oyuncular ile durum netleşecek. Bence Muslera'yı da satmak zorunda kalacaklar, Sinan Bolat yedek kaleci ise Muslera'nın formu da göz önüne alınırsa, Muslera'nın satılması da hiç de fena olmaz.
 

Ruberto

Asistan
Katılım
15 Haziran 2013
Mesajlar
231
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Ya arkadaş ben şunu anlamıyorum sneijder'in aldığı para insanların gözüne batıyor. Sneijder Melo ve chedjou dan başka galatasaray da iş yapan var mı. Sneijder yerine burak kazmasını hakan baltayı sabriyi selçuk inanı veyseli gönder. Bu adamların hepsini topla bir tane sneijder etmez. Onun yaptığı kadar iş yapmamıştır.
 

gs_kadir

Müdavim
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
Abdurrahim Albayrak: Galatasaray'da Sneijder'i bilerek küstürmeye çalıştığımızı söyleyen yönetici varsa derhal istifa etsin.Sneijder ile sözleşme uzatacağız.Kendisi ile konuştuk.Ne demekmiş küstürmek.Böyle bir şey söz konusu değil.Yıldızların hiçbirisi satılmayacak.Ocak'ta da yıldız alacağız. Kadro küçülecek
 

Karargaht

Müdavim
Katılım
14 Kasım 2007
Mesajlar
9,235
Reaksiyon puanı
112
Puanları
63
Bu teknik adamla Messi gelse ne olur? Sneijder gitse ne olur?
 
Üst