Snappy Driver virüsmüdür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ne bilim olum ben

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
57
Hızlanması için Driver yüklicem ama virüsüz gösteriyorda emin deilim.
1616165735490.png

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Bilmiyomda keşke sormasaydın sinirlendim çünkü.
Neye sinirlendiniz tam olarak acaba? Arkadaşımız size yardımcı olabilmek için gereken temel soruları soruyor ve siz ona böyle mi cevap veriyorsunuz? Şimdi bu arkadaşımız size neden yardım etsin bu saatten sonra? Bu mesajları gören diğer kullanıcılarımız neden yardım etsin? Üslubunuza dikkat edin lütfen. Ortada sinirlenilecek hiçbir durum göremiyorum. Arkadaşımızın sorduğu sorular gayet doğal ve gerekli. Daha dikkatli olalım lütfen.

ne bilim olum ben

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
57
İşletim sisteminizi söyler misiniz?
Şuan çileden çıkacam 8.1 single language
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neye sinirlendiniz tam olarak acaba? Arkadaşımız size yardımcı olabilmek için gereken temel soruları soruyor ve siz ona böyle mi cevap veriyorsunuz? Şimdi bu arkadaşımız size neden yardım etsin bu saatten sonra? Bu mesajları gören diğer kullanıcılarımız neden yardım etsin? Üslubunuza dikkat edin lütfen. Ortada sinirlenilecek hiçbir durum göremiyorum. Arkadaşımızın sorduğu sorular gayet doğal ve gerekli. Daha dikkatli olalım lütfen.
Biliyorumda böyle olunca zaman kaybı zaman kaybı olunca ve hala sormaya devam edince sinirleniyorum.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109

Biliyorumda böyle olunca zaman kaybı zaman kaybı olunca ve hala sormaya devam edince sinirleniyorum.
Bizlerde böyle yapıp yardımcı olmak isteyen üyelerimize saygısızlık yapılınca sinirleniyoruz.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070

Gerekli bilgileri tek seferde vermezseniz arkadaşımız ne yapsın? Ağzınızdan cımbızla laf almaya çalışıyor şuan. Ve bu üslubunuza rağmen hala yardımcı olmaya çalışıyor. Lütfen sinirlerinize hakim olun ve size yardımcı olmasına izin verin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...