- Reaksiyon puanı
- 57
Hızlanması için Driver yüklicem ama virüsüz gösteriyorda emin deilim.
İtibar etmeyiniz. Sürücüleri el ile tek tek kurunuz efendim.Hızlanması için Driver yüklicem ama virüsüz gösteriyorda emin deilim. Ekli dosyayı görüntüle 144121
Tamamda kuramıyorum link atarmısın bide Microsoft Visual c++ drivermi yoksa onu indirecemİtibar etmeyiniz. Sürücüleri el ile tek tek kurunuz efendim.
Visual C++ Sürücü değil. Sistem bilgilerinizi vermezseniz size uygun sürücü atamam.Tamamda kuramıyorum link atarmısın bide Microsoft Visual c++ drivermi yoksa onu indirecem
Amd Radeon HD 6250 2 GB Ram İntel Pentium E5500Visual C++ Sürücü değil. Sistem bilgilerinizi vermezseniz size uygun sürücü atamam.
Anakart nedir?Amd Radeon HD 6250 2 GB Ram İntel Pentium E5500
Bilmiyomda keşke sormasaydın sinirlendim çünkü.Anakart nedir?
İşletim sisteminizi söyler misiniz?Bilmiyomda keşke sormasaydın sinirlendim çünkü.
Neye sinirlendiniz tam olarak acaba? Arkadaşımız size yardımcı olabilmek için gereken temel soruları soruyor ve siz ona böyle mi cevap veriyorsunuz? Şimdi bu arkadaşımız size neden yardım etsin bu saatten sonra? Bu mesajları gören diğer kullanıcılarımız neden yardım etsin? Üslubunuza dikkat edin lütfen. Ortada sinirlenilecek hiçbir durum göremiyorum. Arkadaşımızın sorduğu sorular gayet doğal ve gerekli. Daha dikkatli olalım lütfen.Bilmiyomda keşke sormasaydın sinirlendim çünkü.
Şuan çileden çıkacam 8.1 single languageİşletim sisteminizi söyler misiniz?
Biliyorumda böyle olunca zaman kaybı zaman kaybı olunca ve hala sormaya devam edince sinirleniyorum.Neye sinirlendiniz tam olarak acaba? Arkadaşımız size yardımcı olabilmek için gereken temel soruları soruyor ve siz ona böyle mi cevap veriyorsunuz? Şimdi bu arkadaşımız size neden yardım etsin bu saatten sonra? Bu mesajları gören diğer kullanıcılarımız neden yardım etsin? Üslubunuza dikkat edin lütfen. Ortada sinirlenilecek hiçbir durum göremiyorum. Arkadaşımızın sorduğu sorular gayet doğal ve gerekli. Daha dikkatli olalım lütfen.
İşlemci mimariniz nedir?Şuan çileden çıkacam 8.1 single language
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biliyorumda böyle olunca zaman kaybı zaman kaybı olunca ve hala sormaya devam edince sinirleniyorum.
Bizlerde böyle yapıp yardımcı olmak isteyen üyelerimize saygısızlık yapılınca sinirleniyoruz.Şuan çileden çıkacam 8.1 single language
Biliyorumda böyle olunca zaman kaybı zaman kaybı olunca ve hala sormaya devam edince sinirleniyorum.
Bu konuyu sinirden devam etiremem 64 bit kullanıyorsam x64 oluyo.İşlemci mimariniz nedir?
Gerekli bilgileri tek seferde vermezseniz arkadaşımız ne yapsın? Ağzınızdan cımbızla laf almaya çalışıyor şuan. Ve bu üslubunuza rağmen hala yardımcı olmaya çalışıyor. Lütfen sinirlerinize hakim olun ve size yardımcı olmasına izin verin.Şuan çileden çıkacam 8.1 single language