Smart tv için kablosuz modem tavsiyeleriniz?

suleyman33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Smart Tv için en iyi ve en uygun kablosuz modem tercihi yapmam lazım.

Tv'de bazen internete girip video izleyebilirim.İnternet hızım iyi ve sınırsız.

Kablosuz modemiyle akıllı Tv'sine bağlanıpta memnun olan varmı?

Tavsiyelerinizi bekliyorum???

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ben kablosuz acces pointle lg 32la660s televizyona bağlanıyorum video izleme sorunsuz ama çift çekirdek olmasına rağmen tarayıcı kasıyor herkes lg en az kasan smart tv diyo lg bu kadarcık kasıyosa diğerlerini düşünemiyom kullandığım accespoint zyxel nbg416n bunu wirelles adaptör modunda kullanıp karşı komşuya bağlanıyom daha dün aldım 2 gündür kullanıyom full hd filmi takılmadan izleyebiliyon çok rahat

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende evimde samsung smart TV kullanıyorum. Ben direk modemden ethernet hattı çektirdim. En iyisi valla.

suleyman33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben kablosuz acces pointle lg 32la660s televizyona bağlanıyorum video izleme sorunsuz ama çift çekirdek olmasına rağmen tarayıcı kasıyor herkes lg en az kasan smart tv diyo lg bu kadarcık kasıyosa diğerlerini düşünemiyom kullandığım accespoint zyxel nbg416n bunu wirelles adaptör modunda kullanıp karşı komşuya bağlanıyom daha dün aldım 2 gündür kullanıyom full hd filmi takılmadan izleyebiliyon çok rahat

Öncelikle tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.Bende sınırsız net var ama kablolu.Ya kablosuz modem alacam ya da kabloyu odaya kadar çekip Tv'ye bağlayacam.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende evimde samsung smart TV kullanıyorum. Ben direk modemden ethernet hattı çektirdim. En iyisi valla.

Teşekkürler Ruberto.
En son çarem o yöntem olacak galiba:yes:

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Bende de Samsung smart tv var, ama başınıza şu gelebilir, internet üzerinden video izleyeceksinzi ve25-30 dakika sonra tv şöyle diyecek, ara bellek dolu.
Ve sap gibi ortada kalacaksınız.
Benim başıma geliyor.Oyüzden artık dizi falan izleyeceksem pc en iyisi.

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bende öyle yaptım zaten bu dediğim zyxel ngb416n den televizyona ethernet çektim bi tanede bilgisayara çektim şuan zyxel ngb416 dan yazıyom hızlı ve güzel

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende de Samsung smart tv var, ama başınıza şu gelebilir, internet üzerinden video izleyeceksinzi ve25-30 dakika sonra tv şöyle diyecek, ara bellek dolu.
televizyonun rami kaç ? bizim lg 32la660 s 2 gb rami var 720 p bir film 1.30 gb yi geçmez 1080 p ise maximum 1.8gb falan o yüzden bende öyle bişey olmadı senin tv rami 1 gb galiba belki ondandır

suleyman33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Akıllı Tv'lerde bu sorun popüler anlaşılan.
Henüz neti Tv'ye bağlamadım ama bağlarsamda netten video izleyeceğime videoyu önce Pc'ye indirip sonra usb'ye atıp daha sonra Tv'de izlerim.Biraz zahmetli olur ama en azından ara bellek doldu hatasını görmem :)

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Akıllı Tv'lerde bu sorun popüler anlaşılan.
Henüz neti Tv'ye bağlamadım ama bağlarsamda netten video izleyeceğime videoyu önce Pc'ye indirip sonra usb'ye atıp daha sonra Tv'de izlerim.Biraz zahmetli olur ama en azından ara bellek doldu hatasını görmem :)
bende hiç üle bişey demiyo

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Olcay baba senin Tv ne?
Ben duyduğum yorumlara göre söyledim.Ama çoğunlukla oluyormuş.
bi saniye yanlış anlaşılma var galiba benim tv nin rami 2gb izlediğim filmler 1.5gb yi geçmiyo yani illaki 1.5gb yi geçen videolarda film lerde öyle hata benimkide verir ama ben hiç rastlamadım televizyonum LG 32LA660S

suleyman33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi saniye yanlış anlaşılma var galiba benim tv nin rami 2gb izlediğim filmler 1.5gb yi geçmiyo yani illaki 1.5gb yi geçen videolarda film lerde öyle hata benimkide verir ama ben hiç rastlamadım televizyonum LG 32LA660S

Anladım.Peki sen internet üzerinden mi video izliyon?
Çünkü bu sorun internet izlerken oluyormuş..