• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Slm Shiftdelete

pLaTooN

Öğrenci
Ankaradan katılıyorum. Moderatör olduğum bi forum için alıntı yapmak (:mrgreen:) amacıyla geldiğim sdn'e zamanla kanım ısındı :pinch: İyi forumlar ve iyi paylaşımlar :)

A.selam ben de diyorum bu yorumlar neden azalıyor demek Ç alıntı yapan sendin.(ne berbat espri oldu ya)....:D

Hoşgeldin..

Hıosgeldin bir Ankaralı daha geldi sukur.

hoşgeldin ;)

forum kurallarına okurmusunu lütfen ;)

Yafs Aranıza Ben Geldim Konuları Baymaya Başlamadımı .!!!!!!!

Bi de ağzıyla söylüyo Çaldığını :D

Hoşgeldin :D

:mrgreen: Her forumu öyle keşfederim zaten :mrgreen:

Hoşbulduk SDN ailesi.

bu kadar yüzsüzünüde görmedim:D ama delikanlımıs direk calmak için geldim diyebiliyor:D her neyse hosgeldin

bu kadar yüzsüzünüde görmedim:D ama delikanlımıs direk calmak için geldim diyebiliyor:D her neyse hosgeldin

Hocam siteden haber araklıyordum :) Sağ taraftaki forum bölümü gözüme ilişti. Mod olduğum forumdada ana yardım alanım bilgisayar donanım olduğundan bakıyım dedim. Kısaca bilgi alıyorum ama çalmıyorum :razz: "Biliyorsan Paylaş Bilmiyorsan Sor" Şu anda bilmediklerimi öğreniyorum. Bildikleriminde çoğu forumda var :happy:

zaten sdn ye bi giren bidaha çıkamıyo :D
hoşgeldin

Hoşgeldin.Bak bizler kardeşiz nikosteel baba oluyor forumda anne bilmiyorum.Yani nikosteel administratör web master vs olduğu için baba diyorum ben biz sdn ailesiyiz hoşgeldin foruma:D