Slam Dunk

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Slam Dunk

Tanıtım:

Hanamichi Sakuragi, sürekli kavga eden, sürekli aşık olan ve de sürekli ret edilen, liseli bıçkın bir delikanlıdır. En son aşık olduğu Haruko Akagi, tarafından da ret edilir. Ama Haruko, Hanamichi’yi neden ret ettiğinin açıklamasını da yapar. Basketbol klübünden biriyle çıkmak istemektedir. Sevdiği kızın kalbini kazanmak ve onunla çıkmak için, o zamana kadar amatör olarak yaptığı dövüş sporlarından başka sporla ilgilenmemiş Hanamichi, basketbol klübüne katılmaya karar verir.

slamdunkwwwventanimecomgu3.jpg

sd_ending.jpg

E023.jpg

Ana Karakterler

Hanamichi Sakuragi
9b.jpg

Kaede Rukawa
47093.jpg

Takenori Akagi
47096.jpg

Seri 101 Bölümdür

IMDB 8.9/10

Trailer
[video=youtube;BG8vFNRU5dc]http://www.youtube.com/watch?v=BG8vFNRU5dc[/video]

Paylaşımcı Yorumu: Yapım benim için tam bir başyapıttır. 2 kez bitirmiş olup şiddetle tavsiye ederim. bölümlerin fazla görünmesi gözünüzü korkutmasın

Uyarı: Bağımlılık yapar.:)

Animeye Konu Olan "Hanamichi" Karakteri gerçekmiş!

sdtr5.jpg

Türkçe Meali

Hanamichi Sakuragi 1968'de sıradan bir işçi ailesi çocuğu olarak dünyaya geldi.Annesi onu küçük yaştayken terketti ve anne sevgisi olmadığı için sorunlarını şiddet ile çözmeye çalıştı.12 yaşındayken boyu 1.75 ti ve vücudu kavga etmesi yüzünden güçlüydü.Tokyo Üniversitesi spor sahasında öğrencilerle kavga ederken onu gören basketbol takımı koçu, Hanamichi'nin gücünü gördü ve takıma girmesini istedi.

Biraz pratik yaptı. 17 yaşındayken Hanamichi 1.89 boyundaydı ve Japon Ulusal Basketbol Takımında oynadı.İnanılmazdı , profesyonellere taş çıkartan bir oyun oynadı ve 33 sayı kaydetti.

Buna rağmen takımı kaybetti ve Japon takımı maçta sadece 59 sayı atabildi(59-115 yenilmişler).Bu Hanamichi'nin ilk güzel oynayışıydı.Basketbol kaos halindeydi ve Hanamichi'ye "Japon Basketbolunun Umudu" lakabı takıldı.Babası bir yıl sonra hastalık nedeniyle öldü.Daha sonra Tokyo'ya döndü ama bu olay onu kötü etkilemişti. Tokyo otobüsünden indi ve yolun karşısındaki hastaneye doğru yürüdü.Ama karşıya geçerken ona çok hızlı giden bir araba çarptı.Her ne kadar "çelikten vücutlu" olsa da çarpma çok şiddetliydi.Yere düştü ve hastaneye kaldırıldı.Ama onun için çok geçti.Ameliyat odasına götürülürken kan kaybından öldü.Ve öldüğünde sadece 18 yaşındaydı...

Japon Basketbol Dünyası tamamen yıkıldı ve bu acı kayıp onlar için "devasa" nitelikteydi.Daha sonra manga sanatçısı Takehiko Inoue, Hanamichi'nin gençliğini anlatan "Slam Dunk" adlı manga serisini çıkardı.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
bu kadar tavsiye ettiğin için indirip, tadına bakacağım. :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
hotfile üyeliğin varsa ö.m dan link atayım?

Yok hotfile üyeliğim, torrentçiyim ben. :D torrentleech'te var, seeder sayısı çok düşük gözüküyor, ilk defa bir torrentleech torrent'inin bu kadar zayıf kaldığını gördüm ama şansımızı deneyelim bir... :)

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Valla basketbol sevsem bakardımda hiç sevmem basketbolu :D Ama güzel olmuş tanıtım :D

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Bölüm sayısı çok geliyor, ama basketbolu severim! :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
baskete takilmayın arkadaşlar, sanki biz Allahın günü basketmi oynuyoruz :) kaçırmayın bu animeyi üzülürsünüz. (sözüm Demi'ye) :)

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
baskete takilmayın arkadaşlar, sanki biz Allahın günü basketmi oynuyoruz :) kaçırmayın bu animeyi üzülürsünüz. (sözüm Demi'ye) :)
Valla benim imkanım olsa her Allah'ın günü oynardım, en son oynadığımda sabahladım, akşam 10 gibi oynamaya başladım, 7'de zorunlulukla bıraktım. :P

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Anime Listem Çok Birikti yaa

Kendimi Kapatcam Bir Mağaraya En az 3 Ay Ne kadar Anime Varsa İzleyip Bitircem :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Hanamichi karakteri gerçekmiş. konuya ayrıntısını ekledim:)

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Helal olsun Emre yakında konu sayısında ve içerikte beni yakalayacan :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
sana yetişmek mümkünmü, sen uyanmışsın varlıksın, puhahahah :D:D