Skype sorunu

fatih911907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Skype'da çevirimiçi görünürken, skype'da ekli biri geldiğinde sağ alt kısımda xxx şimdi çevirimiçi oldu yazısı çıkar. Fakat bu yazı siz oyunda vs. iken size görünmez, ama eğer xxx çevirimiçi oldu yazısı geldiğinde oraya tıklar iseniz yaptığınız işi yarım bırakıp, o çevirimiçi olan kişinin skype sayası açılır. Fakat bu durum oyunda vs iken problem oluyor.(Alta atıyor) Bu sorunu nasıl çözebilirim? (Skype meşgul olarak görünsün istemiyorum)

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Oyuna girdiğinizde meşgule almasın; ama bildirimleri de göstermesin istiyorsunuz sanırım. Bunun tek çaresi oyuna girerken bildirim ayarlarından "çevrimiçi olduğunda, anlık mesaj başlattığında" gibi ihtiyaç duyduğunuz kısımları iptal etmeniz.

fatih911907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyuna girdiğinizde meşgule almasın; ama bildirimleri de göstermesin istiyorsunuz sanırım. Bunun tek çaresi oyuna girerken bildirim ayarlarından "çevrimiçi olduğunda, anlık mesaj başlattığında" gibi ihtiyaç duyduğunuz kısımları iptal etmeniz.

Öncelik ayarları vs gibi bir şey yok mu? Yani mesela xx programı çalışırken Skype önceliği 2. sıraya düşsün gibi?

M

mebu

SDN Okuru
skype de arkadaşım ekli olmasına rağmen ..o online iken bile bende sürekli of line görünüyo bu sorunu nasıl çözeriz..? acil yardımcı olursanız

fatih911907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
skype karşılıklı görüşmek için mikrofon şart mı

Laptop ise dahili mikrofon işini görüyor. Fakat eğer hiç bir mikrofon yoksa sizin sesiniz karşıya gitmez, fakat karşı tarafın sesi size gelir

- - - Mesaj Güncellendi - - -

skype de arkadaşım ekli olmasına rağmen ..o online iken bile bende sürekli of line görünüyo bu sorunu nasıl çözeriz..? acil yardımcı olursanız

Kişi ç.dışı görünüyor olabilir, bunun dışında bu durum mümkün değil

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar skype'ı açtığımda kameranın yanındaki led sürekli yanık kalıyor bu normalmidir ?

kadir_aslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim Skype adresimin açıklama kısmına saçma sapan küfürler yazılmış bu nasıl oluyor ben yapmıyorum varmı böyle bişey kim yapmış olabilr:? bilen varsa cevaplarsa sevinirim:(

M

mert13

SDN Okuru
Yardım edermisiniz cs deyken bırı arayınca oyun aşşağı katlanıor ama arkadaşımınkı oyun uzerine
gelıor