Semdulge
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 20
Merhaba arkadaşlar.
Uzun süre üzerinde düşünüp çalışarak topladığım sistemi, şu an başka bir plan için satmak zorundayım.
Bilgisayar;
Sistem:
i7 6700K İşlemci,
NZXT Kraken X61 Sıvı İşlemci Soğutucusu,
MSI Z170A GAMING M7 Anakart,
EVGA GeForce GTX 980 Ti 6GB Classified Ekran kartı,
Corsair 16 GB (2x8) DDR4 2400 Mhz Ram,
WD 1 TB Blue 7200 64MB SATA3,
Samsung Evo 850 250 GB SSD,
ASUS VG248QE 24" Full HD 144Hz 1ms monitör,
NZXT H440 Razer Edition,
CS Serisi Modüler CS750M 750Watt 80 Plus Gold Psu.
Ekipman:
Razer Blackwidow Ultimate 2016 Mechanical Gaming Keyboard,
Razer DeathAdder Chroma - Gaming Mouse,
Razer Goliathus Extended CONTROL Soft Gaming Mouse Mat,
Razer Kraken 7.1 Chroma Sound USB Gaming Headset,
Razer Headphone Stand,
Logitech Z200 2.0 Hoparlör,
NZXT Sleeved LED Kit Green - Yeşil Led Takımı.
Sistem içerisinde; sıvı soğutucu ekran kartı, monitör ve kasa yurtdışından sipariş edilmiştir.
Donanım içerisinde; mouse mat ve hoparlör harici yurtdışından sipariş edilmiştir.
Tüm ürünlerin faturaları ve garantileri bulunmaktadır. (Yurtdışı ürünlerin yurtdışı garantileri vardır.)
Bilgisayarın hiçbir parçasında (ne donanımsal olarak ne de yazılımsal olarak) nokta hata bulunmamaktadır.
Bilgisayarı 2 hafta önce faal olarak kullanmaya başladım.
Öncesinde arızalı gelen Ram'i, teknik servisinde yenisiyle değiştirdim. Sonra da arızalı güç kaynağını yine aynı şekilde serviste yenisiyle değiştim. Yaklaşık 1 ay önce kullanmaya başlamış olmalıydım bilgisayarı fakat bu tarz aksaklıklar çıkınca tamı tamına 2 haftadır kullanmaktayım. Sıfır gibi bir bilgisayar desek yalan olmaz.
*
Parçaları tek tek anlatmayacağım, sonuçta burası bir donanım forumu. Ama bu forumda, bu bilgisayarı toplamak için fikir alışverişinde bulunduğum, bana yardımcı olan kişiler iyi bilirler ki en iyi oyun bilgisayarını toplamak adına uğraştım ve bunu da başardım diye düşünüyorum. Bilgisayarıma güveniyorum, kefilim.
GÜNCEL FİYATA SAHİBİNDEN.COM İLAN LİNKİ ÜZERİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.
Eğer bilgisayar hakkında detaylı bilgi isterseniz; Sahibinden.com linki üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz: > Sahibinden.com ilan linki <
Ayrıca, Samsun çevresi illere, bilgisayarı kendi aracımla getirebilirim. Bu sayede hem ürünü birlikte kurup test etmiş, hem de tanışıp birer çay içmiş oluruz.
İletişim için, buradan mesaj atarak numara bırakabilirsiniz, hızlı bir şekilde geri dönüş sağlarım.
Herkese iyi forumlar, iyi oyunlar.
*
Ürün resimleri:
Uzun süre üzerinde düşünüp çalışarak topladığım sistemi, şu an başka bir plan için satmak zorundayım.
Bilgisayar;
Sistem:
i7 6700K İşlemci,
NZXT Kraken X61 Sıvı İşlemci Soğutucusu,
MSI Z170A GAMING M7 Anakart,
EVGA GeForce GTX 980 Ti 6GB Classified Ekran kartı,
Corsair 16 GB (2x8) DDR4 2400 Mhz Ram,
WD 1 TB Blue 7200 64MB SATA3,
Samsung Evo 850 250 GB SSD,
ASUS VG248QE 24" Full HD 144Hz 1ms monitör,
NZXT H440 Razer Edition,
CS Serisi Modüler CS750M 750Watt 80 Plus Gold Psu.
Ekipman:
Razer Blackwidow Ultimate 2016 Mechanical Gaming Keyboard,
Razer DeathAdder Chroma - Gaming Mouse,
Razer Goliathus Extended CONTROL Soft Gaming Mouse Mat,
Razer Kraken 7.1 Chroma Sound USB Gaming Headset,
Razer Headphone Stand,
Logitech Z200 2.0 Hoparlör,
NZXT Sleeved LED Kit Green - Yeşil Led Takımı.
Sistem içerisinde; sıvı soğutucu ekran kartı, monitör ve kasa yurtdışından sipariş edilmiştir.
Donanım içerisinde; mouse mat ve hoparlör harici yurtdışından sipariş edilmiştir.
Tüm ürünlerin faturaları ve garantileri bulunmaktadır. (Yurtdışı ürünlerin yurtdışı garantileri vardır.)
Bilgisayarın hiçbir parçasında (ne donanımsal olarak ne de yazılımsal olarak) nokta hata bulunmamaktadır.
Bilgisayarı 2 hafta önce faal olarak kullanmaya başladım.
Öncesinde arızalı gelen Ram'i, teknik servisinde yenisiyle değiştirdim. Sonra da arızalı güç kaynağını yine aynı şekilde serviste yenisiyle değiştim. Yaklaşık 1 ay önce kullanmaya başlamış olmalıydım bilgisayarı fakat bu tarz aksaklıklar çıkınca tamı tamına 2 haftadır kullanmaktayım. Sıfır gibi bir bilgisayar desek yalan olmaz.
*
Parçaları tek tek anlatmayacağım, sonuçta burası bir donanım forumu. Ama bu forumda, bu bilgisayarı toplamak için fikir alışverişinde bulunduğum, bana yardımcı olan kişiler iyi bilirler ki en iyi oyun bilgisayarını toplamak adına uğraştım ve bunu da başardım diye düşünüyorum. Bilgisayarıma güveniyorum, kefilim.
GÜNCEL FİYATA SAHİBİNDEN.COM İLAN LİNKİ ÜZERİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.
Eğer bilgisayar hakkında detaylı bilgi isterseniz; Sahibinden.com linki üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz: > Sahibinden.com ilan linki <
Ayrıca, Samsun çevresi illere, bilgisayarı kendi aracımla getirebilirim. Bu sayede hem ürünü birlikte kurup test etmiş, hem de tanışıp birer çay içmiş oluruz.
İletişim için, buradan mesaj atarak numara bırakabilirsiniz, hızlı bir şekilde geri dönüş sağlarım.
Herkese iyi forumlar, iyi oyunlar.
*
Ürün resimleri: