Skibbe: Lincoln olmayınca...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Antalyaspor mağlubiyetinden sonra yaptığı açıklamada, gol noktalarında etkisiz kaldıkları noktasına vurgu yaptı.

Skibbe sözlerini şöyle sürdürdü: "Özellikle bugün çok az gol pozisyonuna girdik, elde ettiklerimizi de çok basit şekilde kullanamadık. 1-0 geriye düştükten sonra kontrolsüz olarak göbekten girmeye çalıştık, kontrollü oynayamadık. Rakibimiz de orayı çok iyi kapattığı için puan alamadık. Tabii ki şampiyonluğun en büyük adayı olmanız için yukarıdaki takımlara çok yakın olmanız gerekiyor. Bugün galip gelmemiz gerekiyordu ama bugün bunu yapamadık. Özellikle de gol pozisyonlarına daha fazla giremedik ve Lincoln'ün yokluğunu çok hissettik. Final pasları ve son vuruşlar eksikti, Lincoln bu özellikleri yüksek olan bir isim. Bugün isim vermeyeceğim ama beklentimizin yüksek olduğu oyunculardan beklentimiz yerine gelmedi. İlk yarıda bir kaç pozisyonda iyi organizasyonlar yaptık ama ikinci yarıda özellikle golden sonra istediklerimizin hiç birini yapamadık.

Skibbe, Bordeaux maçıyla ilgili olarak ise şunları söyledi: "Bugüne kadar yaptığımız gibi ligin dışında UEFA Kupası'nda çok farklı bir performans sergiledik. Bordeaux maçında da farklı bir anlayış ve futbolla kendimizi göstermek istiyoruz."

KAYNAK

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tamam Lincoln cok kaliteli cokta formda ama Galatasaray gibi bir takımın tek oyuncuya bagli kalmasi ne kadar doğru ?

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Geçen sene Lincoln olmadan şampiyon olduk, şimdi onsuz maç kazanamıyoruz. Olur mu böyle saçmalık...

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Yok abi bu adamda da disiplin hiç yok. Seyrediyorum ben son 5-6 maçta Arda denen eleman sahada yok, öyle yürüyo, sanki bir gece önce kadınlarla gezmişte dermanı kalmamış gibi ama öyleymiş zaten internette resimleri çıktı. Adam kızlarla gezmekten sahada yürüyemez olmuş. Bunu bile görmeyen uyarmayan teknik direktörü kimse takmaz.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
:P
allah düşürmesin fb li olmak harbiden güzel :D 7-0

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Adnan Polat için yeni bir kural hatası : Lincoln oynamadı.

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Tamam Lincoln cok kaliteli cokta formda ama Galatasaray gibi bir takımın tek oyuncuya bagli kalmasi ne kadar doğru ?
tek oyuncumu.. kaç tane oyuncu eksik bir baksana, geçen sene uğurdan beri sallanan bir sağ kanat var, bu sezon yediğimiz gollerin yarsıından fazlası ordan geldi, keweel ila hasan olmadığındna arda çok yoruluyor ama dinlendirebilmek için koyacağın oyuncu yok. eksik çok fazla olduğu içn lincoln ün yokluğu göze çarpıyor.. ki her takım birkaç oyucuya bağlıdır. memet topal olmasa dün GSnin durumu içler acısıydı..

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
tek oyuncumu.. kaç tane oyuncu eksik bir baksana, geçen sene uğurdan beri sallanan bir sağ kanat var, bu sezon yediğimiz gollerin yarsıından fazlası ordan geldi, keweel ila hasan olmadığındna arda çok yoruluyor ama dinlendirebilmek için koyacağın oyuncu yok. eksik çok fazla olduğu içn lincoln ün yokluğu göze çarpıyor.. ki her takım birkaç oyucuya bağlıdır. memet topal olmasa dün GSnin durumu içler acısıydı..

Sanki birtek GS'nin kadrosu çok eksik gibi konuşuyorsunuz. :)
18 takım var ligde.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bu adamı getirenlerde suç bu ne anlar takım kurmaktan.geçen sene bize 5 attılar diye aldılar herhalde..geldi geleli diyom gavur parasıyla 5 kuruş etmez.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
nerde bu adam. gönderilsin bence. adam istedigi maça cıkıyo istedigine cıkmıyor nasıl iş buı

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
linGolnden bahsediyosun harelde. Kart cezalısı adam . Nasıl oynayacak ? Söylede bizde bilelim :) Aydınlatmış olursun ahaliyi.
kart cezalısı sakat. kaç deplasman oynamıs bu adam merak ediyorum. bu adamı savunmanız cok saçma. ii bir oyuncu ama disiplinsiz bence yarardan cok zarar veriyor. istedi zaman oynuyor sadece.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
kart cezalısı sakat. kaç deplasman oynamıs bu adam merak ediyorum. bu adamı savunmanız cok saçma. ii bir oyuncu ama disiplinsiz bence yarardan cok zarar veriyor. istedi zaman oynuyor sadece.

Öncelikle nerede savunmuşum bu konuda onuda göster ?
Ben antalya maçı için söyledim bunu ki konu GS - ANTALYA maçı ile ilgili mi açıklama .

Bu adam her zaman bu seneki gibi oynasın her zaman savunurum. Bu sene avrupa liglerinde en çok asist yapan oyuncu . Onu desteklemicez de taraftar olarak kimi desteklicez. Her GS oyuncusunu desteklerim iyi niyetli olursa.

Adamın bu seneki performansı yeterli. sakatlıklanıyosa gidipde kendini sakatlamıyo ya . Kendini bilmez oyuncu kasaplıktan çıkma oyuncular adamı tekmeliyoda sakatlanıyosa burda suçu ne ?

Evet bi disiplin sorunu var Ama hangi 10 numara disiplinli bu ülkede bir örnek ver.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Lincoln bu sene fena oynamıyor. Ama geçen seneki oyunundan hareketlerinden dolayı fazla sevdiğim bir oyuncu değildir. Gününde olduğu zaman harika oynuyor. Bu seneki kadro tam da Lincoln'ün yapısına göre oluşmuş. Bir bakıma Lincoln şart bu takıma.

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kassio lincoln her takıma lazım bir oyuncudur alextende iyidir süpperin süperi bi adamdır çok para verdik o adama büyük oyuncudur

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sanki birtek GS'nin kadrosu çok eksik gibi konuşuyorsunuz. :)
18 takım var ligde.
Sezon boyu ortalama 10 sakat oyuncu ile ideal 11 kurma sıkıntısı çeken başka takım bilmiyorum.
nerde bu adam. gönderilsin bence. adam istedigi maça cıkıyo istedigine cıkmıyor nasıl iş buı
Selçuk Dereli kafasına göre kart göstermese bu hafta sahada olacaktı.
kassio lincoln her takıma lazım bir oyuncudur alextende iyidir süpperin süperi bi adamdır çok para verdik o adama büyük oyuncudur
Alex'in konuyla alakası ne?Klasik fenerli çekememezliği mi?

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sezon boyu ortalama 10 sakat oyuncu ile ideal 11 kurma sıkıntısı çeken başka takım bilmiyorum.

Selçuk Dereli kafasına göre kart göstermese bu hafta sahada olacaktı.

Alex'in konuyla alakası ne?Klasik fenerli çekememezliği mi?

Sakat oyuncun varsa transfer yapacaksın,bu tür sorunlar Büyük(!) takımların ligdeki konumunu değiştirmemeli.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sakat oyuncun varsa transfer yapacaksın,bu tür sorunlar Büyük(!) takımların ligdeki konumunu değiştirmemeli.
1) Devre arasında kaliteli oyuncu bulunmuyor.
2) Bu kriz de,çok parası var denilen Fenerbahçe bile,Dedegones ve torunu Güiza'yı kovamıyor.

Herhalde bu cevaplar yeterlidir!

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Devre arasında zaten kaliteli oyuncu aramak diye bir kavram yok,işine yarayacak oyuncu aranır.
Kriz varsa GS'ye yok sadece,her takıma var.Dünyanın merkezinde değilsiniz,her olumsuz sonuç sadece size olmuyor,her takıma oluyor.+FB'yi niye karıştırdığınızı anlamadım,başka takım mı yoktu?

Bu cevaplar da size yeterli mi bilemiyorum.Mağlubiyetler zorunuza gidebilir,önemli olan mağlubiyete sudan bahaneler bulmamaktır.Su kıtlığı da mevcut ayrıca,küresel ısınma.

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bi dk biraz geri kalmışım şimdi lafa bakın.

Bu kriz de,çok parası var denilen Fenerbahçe bile,Dedegones ve torunu Güiza'yı kovamıyor.

Allah allah ya -şimdi laflara çok dikkat edin böyle bir atmasyon ve yalancılık yok hiçbi yerde .

"fenerde para yok . kovamıyor.. dedegones.. torunu.. Fenerbahçe.. çok parası var denilen .. bu krizde..

1.) Fenerbahçe mali yapısıyla birçok büyük örnektir , krizden etkilenmeyen belki de tek klüptür.

2.) Fenerbahçenin başındaki adam avrupa kupasını ispanyollara yıllar sonra kazandırtan son derece disiplinli bir teknik adamdır.

3.) dedegones varya dedegones.

4.) o Torunu da 27 golle penaltısız ispanya gol kralı olmuştur azcık saygı duy be.

5.) Bi de Fenerbahçemiz bu iki ispanyıolu kovamıyomuşmuş , bak bi yönetim var fenerde bu yönetim antrenörden memnun , ayrıca adam bi sözleşme yapmış del bosqueden beter sen bunu nası kovacan ? he parası yetmez mi bunların 10 tanesini kovmaya yeter.

ağır konuştuysam affeyle ama sende laflarına dikkat et.. :icon_-1:

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
her sakatta transfer yapılcak olursa transfer sezonunu hiç kapatmayalım.. ikide bir almamız gerekecek de.. Gs avrupa şampiyonu olduktan sonra Türkiyedeki her takım GSye karşı aslan kesilerek oynar... Tekmeler havada uçuşur, eğer bu tekmelerin önüne geçilmeli demeyip! büyük takımsınız transfer yapın demek acizliğine düşmen üzücü...

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Tabi, 2009-2000= 9 senedir her takımın her futbolcusu GS'nin oyuncularını sakatlamak için maça çıkıyor.+ 9 yıl önce hiç böyle bişey yoktu,GS avrupa şampiyonu olunca büyük takım oldu? BJK ve FB'ye karşı kedi gibi oynuyorlar, onları büyük takım görmüyorlar?Komik.
En eksik bölgende sakat futbolcun varsa transferini oraya yapacaksın.Paran olmayıp transfer yapamazsan yedeklerini oynatacaksın.Hiçbir takım 11 kişiden ibaret değildir.E yedeğin de yoksa zaten kaliteli bir takım değilsindir,yenilmen normaldir.

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sakatlamak için maça çıkmak farklı birşey, ona karşı iyi oynamak için gözü kapalı adama girmek farklı birşey.. ikisi arasındaki farkı anladığında olayı çözersin..
Sivas konya gibi buz pistinde maç oynatan bir fedarasyon olmasaydı zaten sorun da olmayacaktı..
Ayrıca GS avrupa şampiyonu olunca büyük takım olmadı, 4 sene üst üste şampiyon olunca büyük takım oldu... Avrupa şampiyonluğu ise bunu bir mükafatıydı sadece.. Meyve veren ağacı taşlanır derler ya, o yüzden tüm klüpler GS ye karşı daha bi farklı oynar..
Naza etme nolur çalışın sizinde olur...

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Devre arasında zaten kaliteli oyuncu aramak diye bir kavram yok,işine yarayacak oyuncu aranır.
Kriz varsa GS'ye yok sadece,her takıma var.Dünyanın merkezinde değilsiniz,her olumsuz sonuç sadece size olmuyor,her takıma oluyor.+FB'yi niye karıştırdığınızı anlamadım,başka takım mı yoktu?
Sanırım sen beni anlamadın.Kaliteli olmayan futbolcunun Galatasaray'da işi yok.Transfere ihtiyacımız olsa bile,bu formanın ağırlığını kaldıramayacak adamları almanın bir mantığı yok(Özhan Canaydın bol bol almıştı hatırlarsınız).
Krizin herkesi etkilediğini anlatmak için büyük bir bütçesi olan rakibimiz Fenerbahçe'den örnek verdim.Kocaelispor'u örnek versem,gülüp geçerdiniz.
Bu cevaplar da size yeterli mi bilemiyorum.Mağlubiyetler zorunuza gidebilir,önemli olan mağlubiyete sudan bahaneler bulmamaktır.Su kıtlığı da mevcut ayrıca,küresel ısınma.
Cevapların yetersiz,çünkü beni anlamamışsın.Aklınca dalga geçiyorsun.Ben de seni ciddiye alıp cevap yazdım.

Allah allah ya -şimdi laflara çok dikkat edin böyle bir atmasyon ve yalancılık yok hiçbi yerde .

"fenerde para yok . kovamıyor.. dedegones.. torunu.. Fenerbahçe.. çok parası var denilen .. bu krizde..
Dediklerim atmasyon ya da yalancılık değil,her yerde gündeme gelen konular(Fenerbahçe'nin tazminat ödememek için Aragones'i kovmadığı).
1.) Fenerbahçe mali yapısıyla birçok büyük örnektir , krizden etkilenmeyen belki de tek klüptür.
Fenerbahçe krizden bal gibi etkilendi.Devre arası şiddetle transfere ihtiyacı varken gereken bölgeye oyuncu(ön liberoda ciddi sorunlar var) alamadı.Açıkçası Fabian Ernst'i Beşiktaş'tan önce Fenerbahçe'nin keşfedip,transfer etmesini beklerdim.
2.) Fenerbahçenin başındaki adam avrupa kupasını ispanyollara yıllar sonra kazandırtan son derece disiplinli bir teknik adamdır.
İspanya milli takımını Avrupa şampiyonu yapmak için sihirbaz olmak gerekmiyor.Şu kadroya bak :
Iker Casillas, Sergio Ramos, Carlos Marchena, Carles Puyol, Joan Capdevila, Marcos Senna, Andrés Iniesta, Xavi, Cesc Fàbregas, David Silva, Fernando Torres
3.) dedegones varya dedegones.

4.) o Torunu da 27 golle penaltısız ispanya gol kralı olmuştur azcık saygı duy be.
Lugano'dan(yani bir stoperden) az gol atan bir forvetin nesini beğeneyim ki?İspanya'nın Zafer Biryol'u dediğimizde bizi kıskançlıkla suçlamıştınız.Ama zaman bizim haklılığımızı gösterdi.Mallorca gibi takımda bütün paslar bu adama geliyordu ve kontra atakla atıyorlardı golleri.Fenerbahçe gibi bir takım,oynadığı maçların birçoğunda hakimiyeti elinde tutan takımdır(büyüklüğü bunu gerektirir).Böyle bir takıma kontra atak futbolcusu almak saçmalıktır.Adam ayağında top bile tutamıyor ve de kazma!!!
5.) Bi de Fenerbahçemiz bu iki ispanyıolu kovamıyomuşmuş , bak bi yönetim var fenerde bu yönetim antrenörden memnun , ayrıca adam bi sözleşme yapmış del bosqueden beter sen bunu nası kovacan ? he parası yetmez mi bunların 10 tanesini kovmaya yeter.

ağır konuştuysam affeyle ama sende laflarına dikkat et.. :icon_-1:

Hem kendin diyorsun "adam,tazminat koydurmuş,nasıl kovacaksın",hem de doğruyu söylediğim için bana dikkat et diyorsun.

Fenerbahçe'yi gözümüzde çok büyütmüşüz ;)