Michael Skibbe: "İkinci maç zor olacak"

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Galatasaray'ın Bellinzona galibiyeti sonrasında Teknik Direktör Skibbe belki de gecenin en çok konuşulan maçını oynadıklarını söylerken, Ali Sami Yen'de kendilerini zor bir maçın beklediğini söyledi! Alman teknik adam, takımın ve Lincoln'ün eksik yönlerinden de bahsetti.

İşte Skibbe'nin açıklamaları;

“Yalnızca benim değil hepimizin düşündüğü gibi zor bir maç oldu bizim için. Ama bu maç, aynı zamanda üzerine çok konuşulacak maçlardan biri de oldu. Hatta bu gecenin en çok konuşulan maçı oldu belki de. Bu akşam çok çalıştık. Gerek ilk yarıda, gerek de ikinci yarıda çok fazla pozisyona girdik ama işimizi iyi yaptığımızı düşünüyorum. Sonuçta 4-3’lük skor İstanbul’a avantajlı gelmemizi sağlayacak bir galibiyet. Ama yine de Ali Sami Yen’de bizi güç bir maç bekliyor. Bugün galibiyetle dönmeniz için oyuncularımız ellerinden geleni yaptılar ve galibiyetle dönüyoruz.”

“Üzerinde en fazla çalıştığımız ve çalışmamız gereken konu, korner ve duran toplarda çok fazla pozisyon vermemiz. Ama her hafta sakatlıklar yüzünden değişik bir takım sürmem nedeniyle bunun üstesinden gelmek de kolay olmayacak. Ama bu konuda çalışmaya ve daha iyi olmaya da dikkat edeceğiz.”

“Oyuncular arasında seçim yapmak için elinizdeki tüm oyuncuları kullanmanız gerekir. Bugün Lincoln’un hücumda iyi işler becerdiğini düşünüyorum. Attığı gol dışında, ilk yarıda verdiği çok iyi paslar vardı. Fakat özellikle savunmada ve top için mücadele etmesi gerektiği anlarda vücudunu iyi kullanamadığını, devam etmesi gereken yerlerde ısrarcı olmadığını gördük. Bunu düzeltmesi gerek. Ama bugün ben Lincoln’ün iyi olduğunu düşünüyorum. Sadece birkaç defansif özelliğini düzeltmesi gerekiyor.”

kaynak:http://www.ajansspor.com/futbol/uefakupasi/h/20080918/ikinci_mac_zor_olacak.html

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Sen gitmediğin sürece bizim her maçımız zor zaten..