Sizin Önerinizi Alabilir miyim ?

shinoda777

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 4s kullanıyodum fazla bütçem yok lg magna almayı düşünüyorum ne dersiniz ?

muhasebeciadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
600 TL ona vereceğinize 100 Tl daha koyun lenovo k5 alın yeni çıktı piyasaya hoş bir telefon fiyatına göre.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
o kadar da kötü değildir ya kamera işlemci ekran çözünürlüğü 4s den daha iyi
Arkadaşım 4s kullanıyordu LG k8 e geçti bir şey değişmedi tek ekran boyutu arttı diyor azıcıkta kamera iyileşmiş keşke geçmeseydim 600 tl gitti bence tasarımı 4s ten iyi k8 in felan ama özellik olarak kazandırdıkları bir şey yok android e geçmiş oluyorsun eğer telefonun olmasa veya ıphone 4 felan olsa tamam derdim ama halen yeterli bir telefon şuanlık.

shinoda777

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım 4s kullanıyordu LG k8 e geçti bir şey değişmedi tek ekran boyutu arttı diyor azıcıkta kamera iyileşmiş keşke geçmeseydim 600 tl gitti bence tasarımı 4s ten iyi k8 in felan ama özellik olarak kazandırdıkları bir şey yok android e geçmiş oluyorsun eğer telefonun olmasa veya ıphone 4 felan olsa tamam derdim ama halen yeterli bir telefon şuanlık.
anladım teşekkür ederim :) telefonum bozuldu da yaptıracağıma yenisini almak mantıklı geldi zaten sadece wp face ve twitter kullanıyorum oyunla falan işim olmadığı için bi de kamera açısından gerisi beni bağlamıyo. baktım magna batarya bi de kamera açısından iyi

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
anladım teşekkür ederim :) telefonum bozuldu da yaptıracağıma yenisini almak mantıklı geldi zaten sadece wp face ve twitter kullanıyorum oyunla falan işim olmadığı için bi de kamera açısından gerisi beni bağlamıyo. baktım magna batarya bi de kamera açısından iyi
Tamam yeterli o zaman yok oyunda oynarsın Dreamleague felan kasmadan oynatıyor kamera açısından da yeterli performans sergiler 6.0 da geliyor yavaş yavaş.

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Lenovo K5 öneririm. Bu segmentte Lenovo'nun telefonları tam f/p telefonları oluyor. LG, Samsung vb. firmalardan 1500 lira altı telefon alınmaz. Bu segmentte Lenovo, Huawei, Xiamoi gibi markalar öneririm. LG Manga'dan 500 hatta 450 liralık telefon performansı alırsınız büyük ihtimalle.