shinoda777
Öğrenci
iphone 4s kullanıyodum fazla bütçem yok lg magna almayı düşünüyorum ne dersiniz ?
Iphone 4s kullanmaya devam et farkını anlamazsın performans anlamında 4s daha bile iyi kalır yanlarında.iphone 4s kullanıyodum fazla bütçem yok lg magna almayı düşünüyorum ne dersiniz ?
o kadar da kötü değildir ya kamera işlemci ekran çözünürlüğü 4s den daha iyiIphone 4s kullanmaya devam et farkını anlamazsın performans anlamında 4s daha bile iyi kalır yanlarında.
Arkadaşım 4s kullanıyordu LG k8 e geçti bir şey değişmedi tek ekran boyutu arttı diyor azıcıkta kamera iyileşmiş keşke geçmeseydim 600 tl gitti bence tasarımı 4s ten iyi k8 in felan ama özellik olarak kazandırdıkları bir şey yok android e geçmiş oluyorsun eğer telefonun olmasa veya ıphone 4 felan olsa tamam derdim ama halen yeterli bir telefon şuanlık.o kadar da kötü değildir ya kamera işlemci ekran çözünürlüğü 4s den daha iyi
anladım teşekkür ederimArkadaşım 4s kullanıyordu LG k8 e geçti bir şey değişmedi tek ekran boyutu arttı diyor azıcıkta kamera iyileşmiş keşke geçmeseydim 600 tl gitti bence tasarımı 4s ten iyi k8 in felan ama özellik olarak kazandırdıkları bir şey yok android e geçmiş oluyorsun eğer telefonun olmasa veya ıphone 4 felan olsa tamam derdim ama halen yeterli bir telefon şuanlık.
Tamam yeterli o zaman yok oyunda oynarsın Dreamleague felan kasmadan oynatıyor kamera açısından da yeterli performans sergiler 6.0 da geliyor yavaş yavaş.anladım teşekkür ederimtelefonum bozuldu da yaptıracağıma yenisini almak mantıklı geldi zaten sadece wp face ve twitter kullanıyorum oyunla falan işim olmadığı için bi de kamera açısından gerisi beni bağlamıyo. baktım magna batarya bi de kamera açısından iyi
siz kullanıyomusunuz yoksaTamam yeterli o zaman yok oyunda oynarsın Dreamleague felan kasmadan oynatıyor kamera açısından da yeterli performans sergiler 6.0 da geliyor yavaş yavaş.
arkadaşım kullanıyor çok samimi olduğumuzdan telefonu sürekli elimdeydi .Dsiz kullanıyomusunuz yoksa![]()
genel olarak işimi görür değil miarkadaşım kullanıyor çok samimi olduğumuzdan telefonu sürekli elimdeydi .D