- Konuyu başlatan
bir şey yazacaktım ban yememek için yazamıyorum ama bence sen anladınEyşaaannnn
Yakışıklı Serdar'ı unutma bence dizideki en kötü en fırıldak karakter oEyşan değil de, cengizler girmedi değil...
o eyşan dizi bitene kadar sövdüm öldüğüne de gram üzülmedim2.5 yıl friendzone yedikten sonra aşka olan inancımı kaybettiğim için o Eyşanlarla tanışamayacağız gibi
Yaz yaz çekinme yemezsin.bir şey yazacaktım ban yememek için yazamıyorum ama bence sen anladın
Bir kere piç tebessümü yazdım diye 3 gün ban yemiştim o yüzden riske giremem ama ipucu verebilirim O.... Eyşan anladın benceYaz yaz çekinme yemezsin.
Yasadigin Olay Beni Gercekten Cok Derinden Sarsti ve Bence Eysanin Kraliyla Tanismissin.Dostum ben geçen sene doktor oldum. Ben de bir kızdan hoşlandım hatta o da benden. O henüz olamadı. Bir senesi daha var. Annemler kızı tanımak istediler. Geldiler. Ben ücret almaya başlayınca nedense daha da görüşür olduk. Henüz atanamamıştı. Sürekli beni arayıp nakit para istiyordu. Sonunda yüksek bir meblağ istedi ben de kırmadım verdim. Üç gün sonra mesaj attı. Aynen şu;
Üzgünüm Fatih. Artık bence bir şeylerin değişmesi gerekli. Sen ve ben bir olamayız doktor olursam birlikte devam ettiremeyiz. Seni üzmemek için söylemek istemedim uzun zamandır.
Ne olur üzülme arkadaş kalırız olur mu?
Burayı atlıyorum bayağı acıtasyon yapmış. Devamı;
Maalesef hoşçakal. Bitti. Yeni bir arkadaşım var ve onunla yeni bir hayat kurmayı deniyeceğim. Okulu bırakmayı düşünüyoruz. Sen dünyanın en iyi insanısın. Ben, seni üzmemek için söylemedim, ve sen de beni hiç kırmadın, yeni bir hayat arkadaşıyla hayat sundun. Harika bir insansın, arkadaş olmaya da devam edeceksin. Daha önceki sevgilimden para aldığım da bana vermezdi. Sense verdin, bana güvendin. Ve yine verdiğin miktarla başka bir hayat arkadaşıyla, mutlu olacağım. Sen de benim mutluluğumu isterdin, bunu biliyorum. Hoşçakal Fatih, yeni cerrahlık hayatında başarılar. Lütfen bir daha birbirimizin karşısına çıkıp üzülmeyelim. Bitti.
Evet. Mesaj bu. Kısaca 5 yılı, 2 satıra sığdırdı ve beni resmen kullanıp attı.
İtiraf edeyim, çok ağladım. Gece yatarken sessizce. Ne bir daha ondan haber aldım, ne de ben aradım. Ama o mesajın altına şunu yazdım,
"Edebim el vermez edepsizlik el vermez edepsizlik edene, susmak en güzel cevap, edebi elden gidene.
-Hz. Mevlana-"
Yazdım ve bitirdim.
Ama onunla çok güzel anılar yaşadım, 5 yıl anlat anlat sığdıaramam. Çok sevdim, hemde ÇOK. Hasta olduğumda, kötü günümde yanımda o vardı. Fazla uzatıp detaya girmeyeceğim.
Çünkü yüne ağlıyorum.
Haydaaa?Keşke bu konuyu açmasaydın , üzdü beni ne yalan söyleyeyim . Unutmaya çalışıyoruz dışarı çıkmıyoruz sırf görürüm yine darmadağın olurum diye gelmiş konu açmışsın . Rakı parasını sen vermiyosun![]()
Ezel dizisinden bir karakter, 70 bölümlük bir dizi sıkıcı karantina günlerinde izlemeni tavsiye ederim pişman olmazsın ayrıca gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisiEyşan kimin adı neyin adı Dizi mi ne mi bilmiyorum ama Sevgililere ait bir söz gibi anladım.
Sevgili olmadı Git gel yapıyordu. Olmak isterken vazgeçiyordu Salak kız.
Bir bakıyordum Ağzımın içine kadar girmiş. Bende biraz iyi davranınca Hopp Yüzüme bakmıyordu.
Seninle mi uğraşıcam dedim baş belası
Eyşan=Hain yılan kadın-kızEyşan kimin adı neyin adı Dizi mi ne mi bilmiyorum ama Sevgililere ait bir söz gibi anladım.
Sevgili olmadı Git gel yapıyordu. Olmak isterken vazgeçiyordu Salak kız.
Bir bakıyordum Ağzımın içine kadar girmiş. Bende biraz iyi davranınca Hopp Yüzüme bakmıyordu.
Seninle mi uğraşıcam dedim baş belası
Bu işte başka iş var bence, bir eşyanın bu kader uzun süre kaldığını ilk defa okudum.Dostum ben geçen sene doktor oldum. Ben de bir kızdan hoşlandım hatta o da benden. O henüz olamadı. Bir senesi daha var. Annemler kızı tanımak istediler. Geldiler. Ben ücret almaya başlayınca nedense daha da görüşür olduk. Henüz atanamamıştı. Sürekli beni arayıp nakit para istiyordu. Sonunda yüksek bir meblağ istedi ben de kırmadım verdim. Üç gün sonra mesaj attı. Aynen şu;
Üzgünüm Fatih. Artık bence bir şeylerin değişmesi gerekli. Sen ve ben bir olamayız doktor olursam birlikte devam ettiremeyiz. Seni üzmemek için söylemek istemedim uzun zamandır.
Ne olur üzülme arkadaş kalırız olur mu?
Burayı atlıyorum bayağı acıtasyon yapmış. Devamı;
Maalesef hoşçakal. Bitti. Yeni bir arkadaşım var ve onunla yeni bir hayat kurmayı deniyeceğim. Okulu bırakmayı düşünüyoruz. Sen dünyanın en iyi insanısın. Ben, seni üzmemek için söylemedim, ve sen de beni hiç kırmadın, yeni bir hayat arkadaşıyla hayat sundun. Harika bir insansın, arkadaş olmaya da devam edeceksin. Daha önceki sevgilimden para aldığım da bana vermezdi. Sense verdin, bana güvendin. Ve yine verdiğin miktarla başka bir hayat arkadaşıyla, mutlu olacağım. Sen de benim mutluluğumu isterdin, bunu biliyorum. Hoşçakal Fatih, yeni cerrahlık hayatında başarılar. Lütfen bir daha birbirimizin karşısına çıkıp üzülmeyelim. Bitti.
Evet. Mesaj bu. Kısaca 5 yılı, 2 satıra sığdırdı ve beni resmen kullanıp attı.
İtiraf edeyim, çok ağladım. Gece yatarken sessizce. Ne bir daha ondan haber aldım, ne de ben aradım. Ama o mesajın altına şunu yazdım,
"Edebim el vermez edepsizlik el vermez edepsizlik edene, susmak en güzel cevap, edebi elden gidene.
-Hz. Mevlana-"
Yazdım ve bitirdim.
Ama onunla çok güzel anılar yaşadım, 5 yıl anlat anlat sığdıaramam. Çok sevdim, hemde ÇOK. Hasta olduğumda, kötü günümde yanımda o vardı. Fazla uzatıp detaya girmeyeceğim.
Çünkü yüne ağlıyorum.
Hain olsa yine iyi, OkulÇocuğu bir insan olur bu eyşanlar, yandaş, menfaatçi, haysiyetsiz, güç nerede kendisi orada v.s dir bu eyşanlar?Eyşan=Hain yılan kadın-kız