Öyle deme hayatının içine ediyor, bir daha toparlanmaya mecalin bile kalmaz.Girmedi keşke girse de bi sevgilimiz olsa en azından
Yok ben öyle birisi değilim umursamam üzülmem. Eysan varsa maksat gönül eglendirelimÖyle deme hayatının içine ediyor, bir daha toparlanmaya mecalin bile kalmaz.
Nasıl yani? Eyşanları bilmeyen mi var?Eyşan neymiş l
girmedi girmeyi aklından bile geçirmesinEvet arkadaşlar eminim herkesin haytına 1 defa bile olsa bir eyşan girmiştir. Bu konu eyşanlara gelsin?
Hayatına eyşan girenleri buraya alalım?
Şuan boşluğa düştüm hocam Eyşanı bilmeyende ne biliyim.Nasıl yani? Eyşanları bilmeyen mi var?
Eyşan'ı bilmeyen benim gözümde velettirŞuan boşluğa düştüm hocam Eyşanı bilmeyende ne biliyim.![]()
Yaşın kaçmış ki amca bana velet diyorsunEyşan'ı bilmeyen benim gözümde velettir
Girmedi,giremez.???Evet arkadaşlar eminim herkesin haytına 1 defa bile olsa bir eyşan girmiştir. Bu konu eyşanlara gelsin?
Hayatına eyşan girenleri buraya alalım?
eyşan nedir, ben bilmiyorum... Yaşın kaç, başın kaç..? Hiç hoş değil yazdığın.Eyşan'ı bilmeyen benim gözümde velettir
Çocuk işte abisi boşvereyşan nedir, ben bilmiyorum... Yaşın kaç, başın kaç..? Hiç hoş değil yazdığın.
Ezel'i izlersen eyşan kimdir nedir anlarsın spoiler vermek istemiyorumeyşan nedir, ben bilmiyorum... Yaşın kaç, başın kaç..? Hiç hoş değil yazdığın.
bence dedim dikkatini çekerimÇocuk işte abisi boşver![]()
sana demedim ki ben lafı ortaya attım alındıysan kusura bakmaYaşın kaçmış ki amca bana velet diyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide bu eyşan dediğin manitaysa biz ona ferik deriz celfin deriz cine teriz tille teriz. Siz bilmezsiniz mesela bu terimleri![]()
sana katılıyorum adamım Ezel gibi bir dizi bir daha asla gelmez bence de Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi dizisidirHayatımda Eyşan ve Eyşan Gibiler Olmadı. Olmasına Yer ve İhtimal Yok ...
Bu (Ezel) Diziden Her Karakter İçin Ayrı Bir Film Olur.
Eyşanın Filmi 41 Dalda Ödül Alır ve Titanik'i Sollar : )
Dipnot : BENCE Ezel Dizisi Türkiyenin Gelmiş Geçmiş En İyi Konu ve Oyuncu Bazında En İyi Dizisidir.
HER İHANET SEVGİYLE BAŞLAR
Katılıyorum,Hayatımda Eyşan ve Eyşan Gibiler Olmadı. Olmasına Yer ve İhtimal Yok ...
Bu (Ezel) Diziden Her Karakter İçin Ayrı Bir Film Olur.
Eyşanın Filmi 41 Dalda Ödül Alır ve Titanik'i Sollar : )
Dipnot : BENCE Ezel Dizisi Türkiyenin Gelmiş Geçmiş En İyi Konu ve Oyuncu Bazında En İyi Dizisidir.
Orası öyle bu beni ilgilendirmez sen Eyşan nedir diye sordun bende ne olduğunu öğrenmek istiyorsan Ezel'i izlemelisin dedimEzel adlı filmi ne bilirim ne izlerim, herkesin zevki başkadır... Kendi fanatikleştirdiğin dizini benim izlemem gerekmez, ilgimi bile çekmez! @Webhead
Şimdi anladın mı ben olmak nasıl bir şey kardeş ?"Sen Kendin İçin Yalvarırsın Ben İse Sevdiklerim İçin"
"Seninle Benim Aramızdaki Fark Kardeş; Sen Adamlarına Ölmeyi Öğretirsin Ben Ölmeyi, Öldürmek İçin Gelen Öldürmeden Dönebilir Ama Ölmek İçin Gelen ...... "
"Birşey Yapmadan Önce, Eğer Yaparsan Sana Ne Yapacağımı Bi Düşün Önce "
![]()