Sizce zenfone 2 alayım mı

archoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben yeni telefon almak istiyorum bütçem 1300 civarlarında birkaç arkadaşımın tavsiyesiyle zenfone 2 almaya karar verdim ama tam da emin değilim O fiyata yakın güzel telefonlar var mıdır ?
Telefondan beklentim oyunları güzel performansta açması kamerası biraz iyi olmalı yani çok ta üst düzey bi beklentim yok ama bu telefon bu fiyata çok güzel performans veriyormuş
Sizce zenfone 2 mi alayım yoksa başka telefonlara da göz atıyım mı göz atacaksam hangi telefonlara bakayım?
Eğer telefonu alırsam 4gb likram ve 32 gblik harddiski olan telefonu alacağım.
Okuduğunuz için teşekkürler.

-Master

Asistan
Reaksiyon puanı
9
güzel tercih olur bi sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum :)

karnext

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar ben yeni telefon almak istiyorum bütçem 1300 civarlarında birkaç arkadaşımın tavsiyesiyle zenfone 2 almaya karar verdim ama tam da emin değilim O fiyata yakın güzel telefonlar var mıdır ?
Telefondan beklentim oyunları güzel performansta açması kamerası biraz iyi olmalı yani çok ta üst düzey bi beklentim yok ama bu telefon bu fiyata çok güzel performans veriyormuş
Sizce zenfone 2 mi alayım yoksa başka telefonlara da göz atıyım mı göz atacaksam hangi telefonlara bakayım?
Eğer telefonu alırsam 4gb likram ve 32 gblik harddiski olan telefonu alacağım.
Okuduğunuz için teşekkürler.

intel işlemci sıkıntılı bir işlemci(android de yazılımsal olarak) Yani GTA SA oynarken arada telefon kasıyor fps düşüşleri oluyor falan bazı uygulamalar intelden kayanklı açılmıyor onları da söylemiş olayım

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Zenfone 2 diğer telefonlara göre uygun fiyatlı olup, önerilen bir telefon. Birazcık ekleyip LG G3 alabilirsin. Zenfone 2 kötü bir telefon değil kendi segmentinde fiyat performans ürünü olarak 1 numarada görüyorum.