SinHa
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 767
Tarım mı? Tarım ile hangi ülke gelişmiş örnek verebilir misin?Mültecileri besleyip fabrikaları satarlarsa tabiki düşmez TR tarım ülkesidir üretmek zorunda
Tarım mı? Tarım ile hangi ülke gelişmiş örnek verebilir misin?Mültecileri besleyip fabrikaları satarlarsa tabiki düşmez TR tarım ülkesidir üretmek zorunda
Hollanda Danimarka ülkeleri geliyor aklımaTarım mı? Tarım ile hangi ülke gelişmiş örnek verebilir misin?
Hollanda Danimarka ülkeleri geliyor aklıma
Bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum. Ben Hollanda ve Danimarka'yı tarım ile ön plana çıkan ülkeler sanıyordum. İngiltere ve Amerika sömürge ülkeleri bunu biliyorum.Bilmiyorsunuz yazmayın hiç yoktan.
Hollanda ve Danimarka Tarım ile mi gelişti sanıyorsunuz harbi harbi ?
Ekli dosyayı görüntüle 175195
Adamlarım Gayri Safi Yurt içi Hasılada tarımın payi sadece 1.6 gerisini sen hesap et...
Not: Bu tarz ülkeler Hollanda Portekiz Danimarka İspanya İngiltere vb hepsi coğrafi keşimler ve genelde sömürgecilik ile zengin olmuştur. Kısmende kendi yer altı ve yer üstü kaynakları vardır. Afrikadan tut Hindistana kadar Güney Amerikadan tut irili ufaklu adalara hepsini bu ülkeler sömürmüştür uzunca bir süre.
Danimarka dediğin ülke bizim Trakya bölgesi kadar anca var yada yok. Ama adamların Türkiye'nin 2-3 katı büyüklüğünde Grörland adası var gerisini sen hesap et![]()