Ben de öyle düşünüyordum ama alternatifleri deneyince gördüm ki,hiç bir farkları yok.Whatsapp kadar iyi bir mesajlaşma uygulaması yok. Ben şahsen kullanmaya devam edeceğim fakat kesin düşüş yaşayacaktır.
Telegram aynısı bildiğin.Ben de öyle düşünüyordum ama alternatifleri deneyince gördüm ki,hiç bir farkları yok.
Zaten sorun orda ? Whatsapp'ın çakması.. Mesajlar hepsinde Whatsapp'a göre geç gidiyor.Ben de öyle düşünüyordum ama alternatifleri deneyince gördüm ki,hiç bir farkları yok.
Yavaş yavaş gelişeceklerini düşünüyorum.Zaten sorun orda ? Whatsapp'ın çakması.. Mesajlar hepsinde Whatsapp'a göre geç gidiyor.
Zaten bu bilgileri satma işini yıllardır yapıyorlardı işi sadece resmiyete döktüler bence o kadarWhatsapp kadar iyi bir mesajlaşma uygulaması yok. Ben şahsen kullanmaya devam edeceğim fakat kesin düşüş yaşayacaktır.
Zaten sorun orda ? Whatsapp'ın çakması.. Mesajlar hepsinde Whatsapp'a göre geç gidiyor.
Bence direk Signal'e geçmemiz lazım sadece açık kaynaklı olması bile yeter fakat herkes kullanmadığı için geçemiyorum.Sizce whatsap düşüşüşe geçermi
bence ne kadar kullanıcı ayrılırsa ayrılsın sonuçta kullananların bilgilerini satıyolar yani parasal olarak düşüşe geçmez
Sizce???
Telegram'da dosya göndermek o kadar uzun ki anlatamam. Whatsapp'dan gönderirken ohh bee dedirtiyor.Telegram'da öyle bir sorun yaşamadım ben.
Dosyayı gönerdikden sonra Markın saol arkadaşım yazarak dm ye girmesi ahh dedirtiyor .Telegram'da dosya göndermek o kadar uzun ki anlatamam. Whatsapp'dan gönderirken ohh bee dedirtiyor.
Vergi dekontunu Mark reis alıp bir yerine ... ( İşine yarayacağını sanmıyorum. )Dosyayı gönerdikden sonra Markın saol arkadaşım yazarak dm ye girmesi ahh dedirtiyor .![]()
Evet öyle ama Whatsapp'ta 100 mb sınırı var,Telegram'da ise 2 gb.Telegram'da dosya göndermek o kadar uzun ki anlatamam. Whatsapp'dan gönderirken ohh bee dedir
Zaten çok yavaş gönderiyor. Sınırı istediği kadar olsun yine de Mavi Whatsapp kullanmam. Google Drive kullanırım.Evet öyle ama Whatsapp'ta 100 mb sınırı var,Telegram'da ise 2 gb.
Verileri saklama şansım varken Whatsapp kullanmam.Zaten çok yavaş gönderiyor. Sınırı istediği kadar olsun yine de Mavi Whatsapp kullanmam. Google Drive kullanırım.
Verileri saklama şansım varken Whatsapp kullanmam.
benim de sorunum o ama umutluyum,çok kullanan var Telegramı.Ben istemeye istemeye Whatsapp ı kullanmam gerekiyor
okul gurubu için
bütün okulu telegrama geçiremem