Arife F`
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 200
Kapanmasını sonuna kadar destekliyorum. Tiktok kullanan kimi gorduysem düzgün bir kişiliğe sahip değildi.
İzlememe gibi bir secenegimiz olmamasi dışında sorun yok. Tiktoka dair hicbirsey görmemek için haberler vs de dahil kendini tüm dünyadan soyutlaman lazim malesef.beğenmediğini izleme izleyene karışma tiktokum yok kurmam kurana da karışmam.
İndirmem zaten, bir kaç tane videoya denk geldim çok saçma.Sakin indirme hızlı bir iq düşüşü yasayabilirsin
Bende senin tarafındayım bende tiktok kapatılsın diyorumgrand_master bizim tiktok kapansın dememizin sebebi cahilliklerin artmaması. önce saçma geliyor sonra bi bakmışsın kafana poşet geçirip dans etmişsin [YAŞANDI]
yaşadığım için biliyorum. kapatılsın diyorum. çünkü benim gibi suçsuzlarıda içine çekiyorBende senin tarafındayım bende tiktok kapatılsın diyorum
o son s** so*'u izlemeyecktikTiktok kullananların max iq 45 sen sanırım girmişsin bir bakmışsın iq ün düşmüş hemen tiktok u silmişsin
Tamam o zaman forumda daha fazla vakit geçirerek iq nü yükselto son s** so*'u izlemeyecktik
sorun o; sınıftakiler yüzünden yüklemiştim. 1 ayda silmiştimkurmayın kullanmayın o zaman herkes sizin gibi beyinsiz değil
Sürü psikolojisisorun o; sınıftakiler yüzünden yüklemiştim. 1 ayda silmiştim
Bendeben kurmadım.
AynenDüzgün bir şekilde iletişim kurabiliyoruz sanırım cahil beyinsiz vb kelimeleri sarfetmeden bu seferlik sildim ama ikinci olmasın
Hayır kapatılmalıHiçbir platform tam anlamıyla zeki ve entelektüel insanları barındırmıyor. Tamam madem TikTok boş bir uygulama, Twitter'ı da kapat. Adamlar boş boş dans etmek veya keko senaryoları çekmek istiyorlarsa bırakın kafalarına göre takılsınlar. Ben Instagram'da gezerken bile gerek Reels olarak gerek video olarak karşıma çıkıyor bir sürü TikTok videosu ve bazıları cidden güzel ilgimi çekiyor. Sırf bir kesim bize göre saçma bir şekilde kullanılıyor diye kapatılması saçma olur. Sonuçta bize saçma gelen şeye insanlar kahkaha atıp bayılacak duruma da gelebiliyor. Herkes istediğini yapmakta özgür kalkıp kapatmak veya kısıtlamak biraz saçma olur.
Tamam da niye? Hangi sebeple neden?Hayır kapatılmalı
Geçenlerde tiktokta beğeni almak için depremzedelerle alay eden bi kız vardı, o tip sıkıntılı kişilerin dışarıyla iletişiminin kesilmesi lazim bence. Bu da tiktoku kapatmaktan veya gereken moderasyonu saglattirmaktan geçiyor.
[Dedigim tiktok videosu]
Kızın amacı dalga geçmek değildi zaten attığı videonun altında yazıyordu.Sizde olabilirdiniz vb. şeyler yazıyordu yani amacı dalga geçmek değil ama benim attığım 2 videoya bakın kadınaGeçenlerde tiktokta beğeni almak için depremzedelerle alay eden bi kız vardı, o tip sıkıntılı kişilerin dışarıyla iletişiminin kesilmesi lazim bence. Bu da tiktoku kapatmaktan veya gereken moderasyonu saglattirmaktan geçiyor.
[Dedigim tiktok videosu]