Sizce Telefonlar Dinleniyor Mu ?

AybarsBilgehan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Bugün denk geldiğim bi mesele gerçekten şaka gibi gelicek size ama birebir yaşadığım için yazıyorum. Çalıştığım şirkette odaya bi hanımefendi girdi Iphone 6 cihazı patladığını sosyal medyalardan yazılan mesajları falan göremediğini bana ulaşamayabilirsinize getirdi yeni telefon alacağını iletti biraz muhabbet oldu nasıl oldu falan sonra çıktı odadan yarım saat sonra odadaki herkese ıphone olsun xiaomi olsun pc olsun mail olsun çalıştığımız şirketin anlaşmalı olduğu sigorta şirketinden mesaj geldi işte telefonlarınızı kaza patlamaya çalınmaya karşı sigortalatın gibisinden bi slogan. Biz şok..

Reaksiyon puanı
1,766
Dün başıma geldi...
Annem 2 gün önce biz ve telefonlarımız salondayken bir meseleden bahsetti ve ondan sonra ki gün o konuyla ilgili reklam çıktı. Bunu foruma yazacaktım da unuttum.
Bazı reklamlara bakmıyorum belki daha önce de reklam çıkmıştır ben görmemişimdir

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Bence dinleniyoruz.Sırf bunun için az önce deney yaptım ve arkadaşımla sadece Bisiklet üzerine konuştuk.Ardından google reklamlarda bisiklet ve bisiklet parçası reklamları çıktı.Tesadüftür belki diyerek bu seferde Ekran kartları hakkında konuştuk.Ve durum aynı.Ekran kartı indirimleri ve reklamları çıktı karşımıza.Bence dinleniyoruz.

AybarsBilgehan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Ben telefonumdan mikrofonu tüm uygulamalara kapadım ve reklam izleyicisini de kapadım. Ona rağmen böyle oldu varsın gerisini siz düşünün

aspet

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
242
Dün başıma geldi...
Annem 2 gün önce biz ve telefonlarımız salondayken bir meseleden bahsetti ve ondan sonra ki gün o konuyla ilgili reklam çıktı. Bunu foruma yazacaktım da unuttum.
Bazı reklamlara bakmıyorum belki daha önce de reklam çıkmıştır ben görmemişimdir
Reklamverene ve ziyaretçiye daha iyi bir deneyim yaşatmak için zaten Google gibi büyük şirketler tarafından dinleniyoruz, bu yıllardır bilinen bir şey. Ama konu sahibinin bahsettiği bu durumun sigorta şirketiyle yaşanması garip geldi. Muhtemelen tesadüftür.

Reaksiyon puanı
1,766
Bu arada facebook un sahibi bizim mark gardaş da bilgisayarının mikrofon ve kamerasını kapatmıştı onu da söyliyim
Yani sadece mikrofon değil...

caho11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bence de dinleniyoruz ama bunları yine değerlendiren kişi yapay zeka oluyordur ,kaç kişi var herkesin telefonunu oturup dinleyecek değiller ya ...

Reaksiyon puanı
1,766
Bence de dinleniyoruz ama bunları yine değerlendiren kişi yapay zeka oluyordur ,kaç kişi var herkesin telefonunu oturup dinleyecek değiller ya ...
Özel hayatım konusunda bir çekincem yok gelsinler misafirim olsunlar isterlerse :D ama ileride bu mevzu döner dolaşır devletler arası savaş haline gelirse o zaman sıkıntı