Sizce Roberto Mancini Kalmalı Mı, Gitmeli Mi?

Sizce Roberto Mancini Kalmalı Mı, Gitmeli Mi?

• Kalmalı

Kullanılan: 21 47.7%
  • Gitmeli

Kullanılan: 23 52.3%

• Kullanılan toplam oy
    44
  • Anket kapatılmış .

The Virus

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Mancini bu sezon takımın başına geçti, beklentilerin altında kaldı.
Bir an önce gitmeli diyenler de var, kalsın, gelecek sezon çok farklı olacak diyenlerde.
Peki, sizce Mancini kalmalı mı, gitmeli mi?

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Mancini'nin ne yapacağı belli olmuyor bir sezon daha kalması her şeyi gösterir çünkü bakıyorsunuz 5 gol atıyor ertesi hafta 4 gol yiyor bu takım. Takımı toparlarsa güzel bir hoca olur

The Virus

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence kesinlikle kalmalı. Sonuçta büyük takımları çalıştırmış iyi bir hoca. Henüz geldiği sezondan yargılamamak lazım..

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
1 sezon daha şans verilmeli. kendi takımını kursun bide öyle görelim :)

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Mancini bence Galatasaray ve Türkiye için doğru bir hoca değil. Sonuçlara bakarak söylemiyorum bunu, gelmeden önce de görüşüm buydu. Gelecek sene kalsa da farklı bir sonuç olacağını düşünmüyorum bu arada.

Bu arada Galatasaray'da sorunun Mancini ile sınırlı olduğunu da zannetmiyorum. Bence yönetimde de büyük problemler var.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Gitse kim gelecek? Ondan sonraki de gidince kim gelecek?

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
güzelim hocayı harcamayın beyler ayıptır. fenerbahçeme büyük katkılarından ötürü teşekkür ederim kendisine :D

şaka bir yana galatasaray ne avrupada nede türkiyede aradığını bulamadı. bunun faturasının birisine kesilmesi lazım fakat. mancinin de istediği futbolcular alındı mı o da sorgulanmalı. sadece hocanın değişmesi takımı kurtaramayabilir

The Virus

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sorun sadece Mancini'de olamaz. Mancini gidecekse yönetimde de düzenlemeler yapılmalı.

Power Power

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mancini gitmeli diyorum neden diyorum ! çünkü bu ülkeye ayak uyduramadı.
uyduramaz-----DA

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Yahu arkadaşlar bizim sorunumuz oyuncular.Fatih terim bu takımı gazla bir yerlere getirdi.Fatih terim dönemi olsun Mancini dönemi olsun yediğimiz goller hep aynı.Yahu hangi hoca gelipte 30 yaşındaki adama markaj nasıl yapılır ofsayt taktiği nasıl olur takım çizgi halinde nasıl durulur top nasıl karşılanır diye gösterir...

Defanstaki hantalları atacaksın.Chedju-hakan-burdisso-ebue

Muslerayı dünya kupası sonrasında elden çıkarıp yerine Türk kaleci alacaksın

Selçuk ve Burak ı bu takımdan göndereceksin.

Önümüzde uzun bir yaz var.Kimseye izin vermeyeceksin 3-5 takviye yapacaksın güzel bir kamp dönemi geçireceksin.

Mancini gitmeli mi bence hayır.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Mancini kalırsa Cimbom'un bir senesi daha heba olur. Bu adamın Türkiyedeki her hangi bir hocadan bir farkı yok. Aksine bizim hocalar takım kötü gittiğinde tüm sorumluluk bende deyip en azından daha cesaretli olduklarını gösteriyor. Manciniye bakın her kötü sonuçta suçu dışarıda buldu. Kendisi haricinde herkes suçlu. Takımn seneye de kötü gittiğinde istediğim futbolcular alınmadı diye bahane bulacak. Bu yazdıklarımı unutmayın. Günü geldiğinde bakarsınız.

Ha, sadece onun değil yönetiminde beraber pılını pırtını toplayıp gitmesi lazım.

İnşaallah ben yanılırım...

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bence kalsın, Galatasarayımızı güzel yönetiyor, hem gönderecen de ne olacak daha iyisini nasıl bulacaksın. :D

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Burak'i anlarim da Selcuk'u gondermek mi? Bu tamamiyla hata olur. Takimi bozan Sneijder idi. Fatih Terim hata yapti onu alirken. Takimin duzeni bozuldu. Nerde o eski Galatasaray? Sadece 1 sezonda takim alt ust oldu. Gecen gun Feneri 3-1 yendigimiz (Fatih Terimin ilk sezonu) mactan bi bolum izledim. Bu kadar harika bi oyun olamazdi. Biz o oyunu RUH ile oynadik. Galatasaray demek ruh demek. Mancini gibi ruhsuz bir adam bizim takimimizin basinda kalmamali. Lucescu kesinlikle takimin basina gecmeli.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
''Bu takımı ben kurmadım'' diyen birisini göndermek haksızlık olur.
Yalnız takım içinde bazı futbolcularla teknik heyet arasındaki sorunu da unutmayalım.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Giedecek ama tazminatına çözüm bulunması gerekiyor

RealCeday

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Selçuk'u gönderelim diyenler futboldan gram anlamıyor NOKTA.

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Mancini'den evvel yönetim değişmeli.Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst tekrar yönetime girmeli ki oyuncu grubuyla iletişim Terim dönemindeki gibi olmasa bile en azından şimdikinden daha sağlıklı olsun.

Kısaca hocaya en az 1 yıl daha şans verilmeli.

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Mancini oyunu okuyamıyor oyuncularını hala tanıyamadı takımın ne yapıp ne yapamayacağını çözemedi henüz.Sistem mi o ne ?! kağıtlar havada uçuşuyor :) devre arasında hangi gs teknikdirektörüne bu kadar taviz verilmişde bu kadar transfer yapılmış hala benim takımım değil diyor bu takım şampiyonlar ligine gidemezse sonuçları ağır olur söyliyim.Ha bide takımda bir ayrışma söz konusu yerli yabancılar arasında bu sorunu da hala çözememiş durumda mancini.Gitsin mi bence gitsin Yerine ligimizi tanıyan Ertuğrul hoca gibi kaliteli yerli hocalar gelsin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yahu arkadaşlar bizim sorunumuz oyuncular.Fatih terim bu takımı gazla bir yerlere getirdi.Fatih terim dönemi olsun Mancini dönemi olsun yediğimiz goller hep aynı.Yahu hangi hoca gelipte 30 yaşındaki adama markaj nasıl yapılır ofsayt taktiği nasıl olur takım çizgi halinde nasıl durulur top nasıl karşılanır diye gösterir...

Defanstaki hantalları atacaksın.Chedju-hakan-burdisso-ebue

Muslerayı dünya kupası sonrasında elden çıkarıp yerine Türk kaleci alacaksın

Selçuk ve Burak ı bu takımdan göndereceksin.

Önümüzde uzun bir yaz var.Kimseye izin vermeyeceksin 3-5 takviye yapacaksın güzel bir kamp dönemi geçireceksin.

Mancini gitmeli mi bence hayır.
Burakı Selçuku göndereceksin tamam yerine kim oynayacak berk ismail mi ?!

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Mancini oyunu okuyamıyor oyuncularını hala tanıyamadı takımın ne yapıp ne yapamayacağını çözemedi henüz.Sistem mi o ne ?! kağıtlar havada uçuşuyor :) devre arasında hangi gs teknikdirektörüne bu kadar taviz verilmişde bu kadar transfer yapılmış hala benim takımım değil diyor bu takım şampiyonlar ligine gidemezse sonuçları ağır olur söyliyim.Ha bide takımda bir ayrışma söz konusu yerli yabancılar arasında bu sorunu da hala çözememiş durumda mancini.Gitsin mi bence gitsin Yerine ligimizi tanıyan Ertuğrul hoca gibi kaliteli yerli hocalar gelsin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Burakı Selçuku göndereceksin tamam yerine kim oynayacak berk ismail mi ?!

Selçuk un yerine yekta oynar yada mücadeleci bir orta saha oyuncusu alırsın melo yuda selçuk un pozisyonunda oynatırsın.Selçuk un şuan oynadığı pozisyon öyle pek ulvi mukaddes bir pozisyon değil.Sniejder gelmeden önceki pozisyonunda iyi oynadı eyvallah ama artık o pozisyonda değil.

Sistemide değiştirirsin.

4-1-3-2 oynarsın defansın önünde melo olur 2 kanat ortaya sniejder ve çift forvet.

Selçuk artık takıma zarar veriyor.Ya ayağını denk alacak yada gidecek. Melo nun verdiği mücadelenin yarısını vermiyor.

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Selçuk un yerine yekta oynar yada mücadeleci bir orta saha oyuncusu alırsın melo yuda selçuk un pozisyonunda oynatırsın.Selçuk un şuan oynadığı pozisyon öyle pek ulvi mukaddes bir pozisyon değil.Sniejder gelmeden önceki pozisyonunda iyi oynadı eyvallah ama artık o pozisyonda değil.

Sistemide değiştirirsin.

4-1-3-2 oynarsın defansın önünde melo olur 2 kanat ortaya sniejder ve çift forvet.

Selçuk artık takıma zarar veriyor.Ya ayağını denk alacak yada gidecek. Melo nun verdiği mücadelenin yarısını vermiyor.

Sorun selçuk un oynadığı pozisyon değil sorun tamamen kafada hiçbir türk oyuncu kafa olarak oynadığı oyuna veremiyor kendini sadece selçukun mu performansı düştü hocam bütün takımı bir kişiye yıkmak çok saçma olur bence Arda yı bu şekilde taraftarın önüne atmışlardı yem olarak herkes yedi bitirdi demedikleri kalmadı adama.Şimdi de Selçuk yedirmeyiz. bence sizde bu dediklerimi biraz düşünün bana hak vereceksiniz bu kadar kolay olmamalı fb taraftarının sevdiğim en iyi yanı oyuncusuna sahip çıkması biz de ise tam tersi en ufak bi yanlışda kapıyı gösteriyoruz

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Arkadaş adamı hasta etmeyin,adam sonuçta proje için getirildi bu oyun sanal değil fifa gibi anında iyi sonuçlar alınsın,adam iyi olmak için çalışıyor kadroda iyi,2 gün sonra tekmeyi basacaksanız o zaman teknik direktör dayanmaz kimseye,bizim takımların sabırsızlığı yüzünden yüzlerce adam geldi her takıma sabretmiyorsunuz sonra neden iyi değiliz diyorsunuz sabredin ya sabredin taraftarda sabretmeli,e 2 gün sonra istifa derseniz o zaman siz gelin takımın başına birader çok kolay sanmayın bu işi.

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Gitsin arkadaş yaa. Tekrar gelsin Fatih Terim.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Gitsin arkadaş yaa. Tekrar gelsin Fatih Terim.
işte o biraz zor fatih hocanın gelmesi için aysal yönetiminin gitmesi lazım adamı kovmaktan beter ettiler bir dövmedikleri kalmıştı adam bir daha döner mi geri aysal yönetiminin yaptığı en büyük yanlışlardan biri

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Şunu anladım ki biz bu kafayla başımıza gelenleri hakediyoruz