S
SDN Okuru
SDN Okuru
Bence en iyisi Sony Xperia Z2 android:4.4.2 kamera:20.7 Ram:3GB tavsiye ederim daha sayamadığım büssürü özellik var.:thumbup1:
LG G2 32Gb F/P canavarı performansı yüksek iphone tokatlayan.
iPhone tokatlayan :mrgreen: :mrgreen:
iPhone tokatlayan :mrgreen: :mrgreen:
aslında gifini yapmak lazım g2 iphone5s'i tokatlıyor osmanlı tokadı ile...
5s i tokatlıyor heaslında gifini yapmak lazım g2 iphone5s'i tokatlıyor osmanlı tokadı ile...
G2 ile 5s i kıyaslaması hata zaten yazmak yerine temsili gif ile cevabımı verdim4 ve 4s'i tokatlayabilir anca![]()
G2 , İphone 5s tokatlayan ? :lol::lol:LG G2 32Gb F/P canavarı performansı yüksek iphone tokatlayan.
bu var:
![]()
benim değil kaynak:
http://forum.shiftdelete.net/cep-telefonlari/380182-sizin-antutu-skorunuz-nedir-13.html#post3416386
reklam abartısı olmuş olabilir...
Antutu skorları ile mi kıyaslama yapmaya çalışıyorsun yoksa![]()
evet lg bile bukadar abartılı reklam yapmadı gibi oldu tamam LG G2'imi peşin ödemeli kargolayabilirsiniz LG siyah olsun teşekkürler.
tipi daha iyi kullanılabilirlik iyi bunu kullanan bu böyle mi? şu şöyle mi? diye başının etini yemez kendi kullanır gerçi destek istiyorsan lg'yi ara derdim ama dark'tan her türlü iyi iphone5s,lg g2 burda bu soru kullananlara gitmeli genel olarak g2 kullananlar memnun.Sizden böyle bir yorum beklemezdim açıkçası
Antutu skoruna bakıp telefon kıyaslaması yapan pek insan kalmadı diyebilirim.
Bana G2'nin 5s'e göre batarya haricinde bir + sını söylermisiniz?
5s tasarımı bence çok güzel, hem kibar , hem zarif, hem uygun ölçüde, hem yüksek stabilite,, yüksek müşteri memnuniyeti daha da sayabilirimtipi daha iyi kullanılabilirlik iyi bunu kullanan bu böyle mi? şu şöyle mi? diye başının etini yemez kendi kullanır gerçi destek istiyorsan lg'yi ara derdim ama dark'tan her türlü iyi iphone5s,lg g2 burda bu soru kullananlara gitmeli genel olarak g2 kullananlar memnun.
çirkin telefon yok benim olmayan var apple verse iphone5s siyah çok memnun kullanırım sadece g2 öne çıkmayı iyi becerdi milyonlarca kullanan var %99 memnun.5s tasarımı bence çok güzel, hem kibar , hem zarif, hem uygun ölçüde, hem yüksek stabilite,, yüksek müşteri memnuniyeti daha da sayabilirim![]()
Milyonlarca ? Ne kadar sattığına bidaha bak istersençirkin telefon yok benim olmayan var apple verse iphone5s siyah çok memnun kullanırım sadece g2 öne çıkmayı iyi becerdi milyonlarca kullanan var %99 memnun.
G2 den memnun olmayan birisi yok demedi kimse farkındaysan kardeşim, senin kıyaslaman g2 5s i geçmiyor veya daha üstün yönündeydi, eğer sana göre daha üstün se kişisel görüşüm dersin kimse hayır diyemez çünkü o senin görüşündür sana göre daha üstündür umarım anlatabilmişimdir.çirkin telefon yok benim olmayan var apple verse iphone5s siyah çok memnun kullanırım sadece g2 öne çıkmayı iyi becerdi milyonlarca kullanan var %99 memnun.
G2 den memnun olmayan birisi yok demedi kimse farkındaysan kardeşim, senin kıyaslaman g2 5s i geçmiyor veya daha üstün yönündeydi, eğer sana göre daha üstün se kişisel görüşüm dersin kimse hayır diyemez çünkü o senin görüşündür sana göre daha üstündür umarım anlatabilmişimdir.
bana göre 5s in kasa ve ios haricinde bir + sı yok ,he bence bi g2 nin tasarımına sahip de değil