- Reaksiyon puanı
- 874
Sevgili arkadaşlar İzlemiş; Okumuş ve Duymuş olduğumuz üzere Gazze’de yaklaşık 10 aydır savaş var ve 1947 yılından bu yana devam eden bir işkence var; Zulüm var.
Son zamanlarda özellikle İsmail Haniye’nin öldürülmesi, Lübnan hizbullahı’nın hedef alınması öte yandan husiler ile İsrail arasında yaşananlar derken Ortadoğu ateş hattına döndü.
Şimdi asıl soru şu :
Ortadoğu Vekaketi veren devletlerin kapışmasına sahne olur mu ?
Bugüne kadar Hamas’a İran vekâlet etti.
Ancak İran’ın gücü yetmeyince;
Erdoğan : Karabağ’da ne yaptıysak; Gazze’de de aynısını yaparız dedi.
Yani dedi ki müslümanların horozu benim bugüne kadar karışmadım.Bundan sonra vekâletimi veririm.
Türkiye hazırda
Özgür Suriye ordusu
Libya
Katar
Sudan
Arnavutluk
Makedonya
Macaristan (İsveç için Türkiye’nin onayını bekledi)
Bosna ve Hersek
Azerbaycan
KKTC ile vekaleten yardımlaşma yapıyor.
Türkiye Gazze ile yardımlaşırsa İsrail’in arzı mevut isteği durumunda İran Türkiye Rusya üçlüsünün dahil olduğu olası bir kapışmada neler yaşanır ?
Son zamanlarda özellikle İsmail Haniye’nin öldürülmesi, Lübnan hizbullahı’nın hedef alınması öte yandan husiler ile İsrail arasında yaşananlar derken Ortadoğu ateş hattına döndü.
Şimdi asıl soru şu :
Ortadoğu Vekaketi veren devletlerin kapışmasına sahne olur mu ?
Bugüne kadar Hamas’a İran vekâlet etti.
Ancak İran’ın gücü yetmeyince;
Erdoğan : Karabağ’da ne yaptıysak; Gazze’de de aynısını yaparız dedi.
Yani dedi ki müslümanların horozu benim bugüne kadar karışmadım.Bundan sonra vekâletimi veririm.
Türkiye hazırda
Özgür Suriye ordusu
Libya
Katar
Sudan
Arnavutluk
Makedonya
Macaristan (İsveç için Türkiye’nin onayını bekledi)
Bosna ve Hersek
Azerbaycan
KKTC ile vekaleten yardımlaşma yapıyor.
Türkiye Gazze ile yardımlaşırsa İsrail’in arzı mevut isteği durumunda İran Türkiye Rusya üçlüsünün dahil olduğu olası bir kapışmada neler yaşanır ?
Son düzenleme: